iPhone

Apple iPhone 8/8 Plus, rasprava!

Karlo796 uto 12.9.2017 16:15

Ajd realno čemu takvi hejtovi se uvijek nađu....pa ljudi su toliko sr*** po iphone 6 zbog izgleda da su ovi morali napravit uređaj isti ip5 sa jačinom ip6 da bi na kraju imali enormno malu prodaju, nema potrebe hejtat kad će ti za 2 mjeseca uređaj bit potpuno normalnog izgleda, zašto NE inovativnostima? 

Torent čet 14.9.2017 11:27

A kad sam ja pricao da se iphone pretvara u platformu za prodaju adaptera....

Ajd nek neko sabere koliko adaptera treba da povezes iphone sa mbo i da koristis sve mogucnosti oba uredjaja...A koliko ti treba za vrhunski win lap i android phone. Ovo drugo je nula....

robee1 čet 14.9.2017 14:52

i8 nije vrijedan paznje. Fon je reciklirani i7 i kupovina definitivno nema smisla. X je eto nesto novo ali bem ga ja ako je normalo dati za fakin telefon 8-10tis kn :). Uglavnom po starom...uzmi lovu ako se moze...a moze se....

Bas me zanima dali video snimanje ima stereo zvuk ....

R36 čet 14.9.2017 16:28
Torent kaže...

koji je reciklirani IP6... U prilogu se vidi veliki dizajnerski napredak unazad par godina....

Dogodit će se isto ono kao i Samsungu. Nitko nije htio S6 nego svi S6 edge.

Ovdje će biti navala na Iphone X a ne na Iphone 8/8 plus

SimeKZ čet 14.9.2017 16:32
R36 kaže...
Torent kaže...

koji je reciklirani IP6... U prilogu se vidi veliki dizajnerski napredak unazad par godina....

Ja bi reko da je to i taktika. Imas iP 8 koji je meh... a sa strane Xa koji je dizajnerski bomba. Mada sam opet gledo ko MKBHDa da ima dosta mesa nego S8 primjerice. 

R36 čet 14.9.2017 16:35
SimeKZ kaže...
R36 kaže...
Torent kaže...

Ja bi reko da je to i taktika. Imas iP 8 koji je meh... a sa strane Xa koji je dizajnerski bomba. Mada sam opet gledo ko MKBHDa da ima dosta mesa nego S8 primjerice. 

Normalno da je taktika...X će se prodavat kao lud. Morat ću baš pogledat što kaže MKBHD.