sporttest uto 3.12.2024 17:22

kako ce mi vjerovatno biti iskljucen yt premium argentina 19.12

mozete mi malo bolje reci o toj Ininal kartici, da li je legit?

plan je prebaciti yt family sa argentine na tursku

Kakva je uopce cijena u turskoj?

sporttest uto 3.12.2024 23:11

Ni meni
Al zapravo yt premium hrvatska je 14 eura za 5 korisnika
Dode mi kao i argentina kad podjelim na jos 4 prijatelja
Mozda cak i najbolja opcija, jer ja placam isto, samo oni vise ne mogu parazitiran na meni 😂

Dan1234567890 sri 4.12.2024 11:12

meni je prijatelj tako na oglas preko njuskala poslao sliku osobne, pa mu dosla policija za koji mjesec jer su podizali kredite na njegovo ime...s policijom i tim se borio pola godine dok to nije sve očistio. ako su neki prevaranti, možes imat komplikacija, ako su ok i koriste tvoje podatke za namjenu za koju si im ih i dao, onda problema nema...

nikonja sri 4.12.2024 11:20
Dan1234567890 kaže...

meni je prijatelj tako na oglas preko njuskala poslao sliku osobne, pa mu dosla policija za koji mjesec jer su podizali kredite na njegovo ime...s policijom i tim se borio pola godine dok to nije sve očistio. ako su neki prevaranti, možes imat komplikacija, ako su ok i koriste tvoje podatke za namjenu za koju si im ih i dao, onda problema nema...

Problem je što nisu u EU tako da GDPR pravila i slični zakoni za njih ne vrijede, i vrlo lako se zna dogodit da se svi ti podatci pojave na nekoj šoping listi kriminalnog miljea... tako da nisam baš fan slanja svojih osobnih i osjetljivih podataka firmi u drugoj državi. Radije odem na oglasnik i kupim neki đabalaba super stari iPhone ili platim kolegi koji ga ima.

SHELBY_09 sri 4.12.2024 21:56
nikonja kaže...

Problem je što nisu u EU tako da GDPR pravila i slični zakoni za njih ne vrijede, i vrlo lako se zna dogodit da se svi ti podatci pojave na nekoj šoping listi kriminalnog miljea... tako da nisam baš fan slanja svojih osobnih i osjetljivih podataka firmi u drugoj državi. Radije odem na oglasnik i kupim neki đabalaba super stari iPhone ili platim kolegi koji ga ima.

Ja san isto tako razmišljao sve dok mi kroz glavu nije prošlo da mi je putovnica/osobna uslikana x puta prilikom turističke prijave u apartmanu/hotelu, a osobna kod još banalnijih stvari... Računam da je "zaštićenija" kod neke turske institucije nego kad je Jadranka sa Cresa slika svojim mobitelom kako bi me prijavila na eVisitor...

nikonja čet 5.12.2024 10:57
SHELBY_09 kaže...
nikonja kaže...

Ja san isto tako razmišljao sve dok mi kroz glavu nije prošlo da mi je putovnica/osobna uslikana x puta prilikom turističke prijave u apartmanu/hotelu, a osobna kod još banalnijih stvari... Računam da je "zaštićenija" kod neke turske institucije nego kad je Jadranka sa Cresa slika svojim mobitelom kako bi me prijavila na eVisitor...

Vidiš to sranje mi nije ni palo na pamet... pa najgore je što Jadranka sa Cresa nije jedina 

dax-lax pet 6.12.2024 15:19
SHELBY_09 kaže...
nikonja kaže...

nikonja kaže...
SHELBY_09 kaže...
nikonja kaže...

Vidiš to sranje mi nije ni palo na pamet... pa najgore je što Jadranka sa Cresa nije jedina 

Meni je još fascinantnije da su do prije par godina izborni radnici trebali dostavljati presliku kartice žiro računa s obje strane. 

Odnosno, nisu trebali ali od gneralnog neznanja je netko rekao da treba pa se to slijepo prenosilo dalje. 

hrka11 pet 6.12.2024 20:27
mkulis1899 kaže...
Moze netko detaljno pojasniti kako uplatiti na ininal preko revoluta?

Pa kopiraš broj ininal kartice i u revolutu odeš uplata na karticu.Nema tu ništa posebno,legne lova odma.

zeleni pet 6.12.2024 23:39

Udjem na Bug forum prvi put poslje 6 godina, zadnja prijava bila u 9. mjesecu 2018 :D Kad prije prodje 6 godina ne znam ni sam. A Bug citam redovno.

Poslje toga udjem na moj turski gmail, kad li, ukida mi se pretplata 19.12. Sreca pa mi se obnavlja acc 12.12.

Uglavnom dosta dobre informacije, ininal kartica registrovana pa cemo da vidimo kako to sve radi.

homer32 uto 10.12.2024 09:41
Posmatrač kaže...
Sonic the Hedgehog kaže...

Za sve koji imaju ininal karticu. Vrijedi od 1.12. do 31.12. 2024.

https://www.ininal.com/en/get-50-cashback-on-your-youtube-premium-payment-with-ininal

I za ostale streaming usluge (Netflix, Disney+, Spotify, Prime Video) imaju kampanju 

https://www.ininal.com/en/campaigns

Ja netflix placam preko giftcards pa nista od  popusta ;)

Preko Turske? Kako ti se isplati plaćati tursku pretplatu oko 8.50€ (znaci štediš samo 1.50€ u usporedbi s hr pretplatom), umjesto nigerijske pretplate koja košta 4€ za Premium i normalno prolaze sve kartice?

hrka11 uto 10.12.2024 09:45
homer32 kaže...
Posmatrač kaže...

Preko Turske? Kako ti se isplati plaćati tursku pretplatu oko 8.50€ (znaci štediš samo 1.50€ u usporedbi s hr pretplatom), umjesto nigerijske pretplate koja košta 4€ za Premium i normalno prolaze sve kartice?

Ako mislis na YouTube premium,preko turske obiteljski kosta 4.35€.