_itsmoriarty ned 18.9.2022 11:21
Hacker002 kaže...
simontemp kaže...

Probaj vidjeti da li tamo gdje živiš ima opcija Premium lite. Kod mene u Švedskoj postoji pa ako ti treba pretplata samo da makneš reklame to je dosta jeftinija opcija od klasičnog premiuma.

Da, ima logike da sada kada je napravio argentinski za 0,8€ mjesečno ugasi njega i napravi švedski lite sa trećinom funkcija za 7€ mjesečno.

neka, dobro je meni i ovo, samo sam htio zbog reklama i to je to. 

Doktor-X ned 18.9.2022 16:50
x18x05x kaže...
Doktor-X kaže...
ReVanced ?

Čitaj, za tv mu treba najviše.

Ja na tv-u recimo koristim android tv box koji vrti coreelec i sa yatse app-om šaljem video sa mobitela na tv bez reklama i ičega, i radi bez problema već godinama osim age gate videa ali na tome se radi

3ZX1 uto 20.9.2022 20:34

Ako neko zna pomoći hvala unaprijed 🙂
Imam Nord VPN s kojim se spojimo na Argentinu-otvorim Google račun-odem i uzimam YT premium famili-i onda dodam svoj ACC i od žene i svi imaju premium?
Plaćanje može PayPal?

Hacker002 uto 20.9.2022 20:39

Jednostavnije prolazi da napraviš prvo na Googleu grupu obiteljsku (postavke računa, family & sharing), onda kada ste svi u grupi upališ VPN, spojiš se na ARG, odeš na YT premium stranicu i aktiviraš. Pripremi si neku random adresu iz ARG (imaš generatore na netu) jer ju moraš upisati. PayPal ne može koliko ja znam, ali nemaš ni potrebe za njim, spojiš direktno sa bilo kojom karticom koju imaš, tekući, žiro, Revolut, svejedno.

Možeš članove i naknadno onda dodavati u obitelj pa im se automatski aktivira, ako nekoga s vremenom još ubaciš, ali u startu ti je jednostavnije prvo napraviti grupu pa onda aktivirati, jer naknadno ubacivanje zna zezati nekada.

MarioArt sri 21.9.2022 12:09
3ZX1 kaže...
Da li je bolja opcija napraviti extra ACC za glavni ACC koji će biti Argentina a onda dodati moj i ženin primarni u famili?

Meni nikako nije htio dodati postojeci u argentinsku obitelj pa sam morao napraviti nove....

tako da ako ces probati, napravi prvo obitelj pa onda uzmi pretplatu ;)

3ZX1 sri 21.9.2022 16:59
Hacker002 kaže...

Jednostavnije prolazi da napraviš prvo na Googleu grupu obiteljsku (postavke računa, family & sharing), onda kada ste svi u grupi upališ VPN, spojiš se na ARG, odeš na YT premium stranicu i aktiviraš. Pripremi si neku random adresu iz ARG (imaš generatore na netu) jer ju moraš upisati. PayPal ne može koliko ja znam, ali nemaš ni potrebe za njim, spojiš direktno sa bilo kojom karticom koju imaš, tekući, žiro, Revolut, svejedno.

Možeš članove i naknadno onda dodavati u obitelj pa im se automatski aktivira, ako nekoga s vremenom još ubaciš, ali u startu ti je jednostavnije prvo napraviti grupu pa onda aktivirati, jer naknadno ubacivanje zna zezati nekada.

Napravio sam tocno kako si opisao i platio Revolut-om prosla uplata za famili bez problema. naravo za sada :)

kosta 179 argentinskih novaca sto bude 1.26 €

HVALA puno za savjet.

blackE-1 uto 4.10.2022 19:41

koristio sam YT P. preko IN , a zadnjih godinu dana koristim preko ARG. ( Revolut kartica) . Sinoc sam aktivirao frendu YT P , također ARG...ali plaćan MasterC. i to od AirCash-a Eto da znate da može i tako :)