maxy0 uto 22.4.2014 13:31

Imam problem. U zadnje vrijeme utorrent mi strasno gusi internet, skida normalno oko 400-500 kbps ali stranice na internetu a videe na youtube pogotovo nikako ne otvara. Jel ima neka opcija da se to podesi, da dok surfam i gledam na youtubu brzina smanji na utorrentu da mi ovo normalno radi?

gogi321 uto 22.4.2014 13:46
maxy0 kaže...

Imam problem. U zadnje vrijeme utorrent mi strasno gusi internet, skida normalno oko 400-500 kbps ali stranice na internetu a videe na youtube pogotovo nikako ne otvara. Jel ima neka opcija da se to podesi, da dok surfam i gledam na youtubu brzina smanji na utorrentu da mi ovo normalno radi?

options-preferences-bandwidth-maximum download rate..

maxy0 uto 22.4.2014 14:09
gogi321 kaže...
maxy0 kaže...

options-preferences-bandwidth-maximum download rate..

to i nije bas ono sta sam trazio.. htio bih npr dok na internetu nista ne radim da mi na utorrentu skida maksimalno i onda recimo odem na neku strnicu, na utorrentu se brzina smanji da se ova stranica moze normalno otvoriti.. da namjestim da mi je srfanje prioritet nad skidanjem.. ako ima takva opcija ili neki dodatni program mozda

D1001 uto 22.4.2014 15:59
maxy0 kaže...

to i nije bas ono sta sam trazio.. htio bih npr dok na internetu nista ne radim da mi na utorrentu skida maksimalno i onda recimo odem na neku strnicu, na utorrentu se brzina smanji da se ova stranica moze normalno otvoriti.. da namjestim da mi je srfanje prioritet nad skidanjem.. ako ima takva opcija ili neki dodatni program mozda

Nije baš točno ono što tražiš, ali bi moglo pomoći.

Micro Transport Protocol

"It was devised to automatically slow down the rate at which packets of data are transmitted between users of peer-to-peer file sharing torrents when it interferes with other applications. For example, the protocol should automatically allow the sharing of an ADSL line between a BitTorrent application and a web browser."

uTorrent podržava taj protokol, pa prouči može li se podesiti točno kako ti želiš.