zlaja16 ned 13.3.2011 17:41

Imam problem sa torrentom

Torrent mi ne skida više od 250 kB/s

Dali ima nekih načina da se to poveća?
Napravio sam test na speedtest.net i Download speed je 2,02 Mbps, a upload 0,28 Mbps dok je Ping 48 ms.

Ako tu piše da je 2,02 Mbps brzina za download a kad skidam torrent nemam ništa više uključeno zašto torrent ne prelazi dalje od 250 kB/s?

zlaja16 ned 13.3.2011 17:55
perkoxcar kaže...
Nema seedera ili ti žice nemaju visoku propusnost.

Seedera (aktivnih) ima preko 100, a ovo drugo ne razumijem na sta mislis...

dado16 kaže...
pa 2 mb brzine ti je 250 kb/s....nemozes vise od toga

Test kaže da skida 2,02 megabajta u sekundi, a torrent skida 250 kilobajta u sekundi pa to znači da bi torrent trebao više...

btw. ako modem ima veze s tim ovo je moj model

http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=10&pd_id=129

ilija2010lukic ned 13.3.2011 18:01
zlaja16 kaže...
perkoxcar kaže...
Nema seedera ili ti žice nemaju visoku propusnost.

Seedera (aktivnih) ima preko 100, a ovo drugo ne razumijem na sta mislis...

dado16 kaže...
pa 2 mb brzine ti je 250 kb/s....nemozes vise od toga

Test kaže da skida 2,02 megabajta u sekundi, a torrent skida 250 kilobajta u sekundi pa to znači da bi torrent trebao više...

btw. ako modem ima veze s tim ovo je moj model

http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=10&pd_id=129

ili možda ne...  http://laprdim.wordpress.com/2009/07/03/razlika-izmedu-mbps-i-mbps/

Sint1 ned 13.3.2011 18:22

Ako ti je brzina 2mbita ne moze ti skidati brze od 250kb/s. Naravno da uvijek mozes povecati brzinu promjenom paketa u recimo 4 mbita i tada ce ti, vjerovao ili ne, skidati brzinom od oko 450 kb/s.

Genoxxx sri 6.7.2011 22:13
F1-IVO kaže...
Genoxxx kaže...

aj da ne otvaram temu bespotrebno.... na torrentu mi piše greška slušanja dolje desno, koji fak ?!

Port koji koristiš nije otvoren tj. ne radi ti port forward.

kako cu to rijesiti ?

Cojek sub 5.11.2011 19:53

imam jedno pitanje.. 

imam najnoviji uTorrent downloadan
i sad kad stavim da skida nesto ona ne zeli.. kolko vidim problem je u onom usklicniku-zute boje(koji se moze pretvoriti u kvacicu-zelene boje)
i neznam zasto mi se to ne pretvara u zelenu.. pomoc? 

Skot čet 10.11.2011 23:32
Cojek kaže...

imam jedno pitanje.. 

imam najnoviji uTorrent downloadan
i sad kad stavim da skida nesto ona ne zeli.. kolko vidim problem je u onom usklicniku-zute boje(koji se moze pretvoriti u kvacicu-zelene boje)
i neznam zasto mi se to ne pretvara u zelenu.. pomoc? 

..pročitaj moderatorov post iznad tvog posta a možeš i u firewallu na računalu (ne znam koji imaš) staviti Utorrent kao Trusted application.

akiv9999 sub 3.12.2011 09:29

Evo javljam se i ja vecinom skida 460-470 ali to je s onim linkom kako ubrzati utorrent za 400% a kada hakiram sa cheat enginom penje se čak i na 2 gb alli to moj (flat) internet ne može podnijeti pa skida obično oko 800 kbs.
Neznam ima li ovo nekih nuspojava ali ako ima javite da ne smrdam svog dragog prijatelja!!!
Ako ima javite mi što da napravim!

Evo link
http://www.youtube.com/watch?v=jG-Vz-7913A

A problem je što mi se pojavi ono plavo ili BSOD!
(Skidam samo legalno)

Encyanix sub 3.12.2011 09:49
akiv9999 kaže...
Evo javljam se i ja vecinom skida 460-470 ali to je s onim linkom kako ubrzati utorrent za 400% a kada hakiram sa cheat enginom penje se čak i na 2 gb alli to moj (flat) internet ne može podnijeti pa skida obično oko 800 kbs.
Neznam ima li ovo nekih nuspojava ali ako ima javite da ne smrdam svog dragog prijatelja!!!
Ako ima javite mi što da napravim!

Evo link
http://www.youtube.com/watch?v=jG-Vz-7913A

A problem je što mi se pojavi ono plavo ili BSOD!
(Skidam samo legalno)

Nemozes poveca brzinu preko 470kbs ako imas 4mbit paket. Jer ti poslužitelj ne daje vise od 4bita i tako nemozes dobiti vecu brzinu. To sve za ubrzavanje torrenta i slicnog je fake ;)

akiv9999 sub 3.12.2011 15:15

Čuj ja imam MAXadsl flat internet i kada sam ovako podesio kao s vog tutoriala stvarno mi ide brže{#}!

Samo me zanima ima li to ikakvih posljedica za moj komp?

I ako ima molio bih pomoć da uklonim te posljedice.

denix sub 3.12.2011 15:21
akiv9999 kaže...

Čuj ja imam MAXadsl flat internet i kada sam ovako podesio kao s vog tutoriala stvarno mi ide brže{#}!

Samo me zanima ima li to ikakvih posljedica za moj komp?

I ako ima molio bih pomoć da uklonim te posljedice.

Povećati si brzinu možeš jedino ako imaš pristup centrali i znanja za to (ili platiš ISP-u veću brzinu :D). Inaće, to ti je samo zavaravanje i prevara. Tak da, čuj, to je nemoguće.

akiv9999 sub 3.12.2011 16:36

Hm pa čuj meni je prije pisalo 100 kb/s a sada 400 kb/s brže se skine bar ja tako mislim.
Uglavnom možeš li pogledati video i je li mogu dobiti neku globu za to je li to neka prijevara...
I ako netko zna kako mogu podesiti originalne postavke jer ne piše nigdje reset settings to deafult ili tako nešto...

nitar čet 2.8.2012 22:56

ljudi,imam problem...naime danas mi se počelo pojavljivati dolje "disk preopterećen 100%" pa neznam šta da radim,znači kad pokrenem program,skida normalno 2-3 min a onda se to izbaci pa brzina nakon toga ne prelazi 10 kb/s....jel imao netko sličan problem?

Patrick_cro čet 2.8.2012 23:01
nitar kaže...

ljudi,imam problem...naime danas mi se počelo pojavljivati dolje "disk preopterećen 100%" pa neznam šta da radim,znači kad pokrenem program,skida normalno 2-3 min a onda se to izbaci pa brzina nakon toga ne prelazi 10 kb/s....jel imao netko sličan problem?

Pa vjerojatno si popunio disk na koji si skidao, znaci u postavkama utorrenta stavi da skida na neki drugi disk ako imas

Siskin čet 2.8.2012 23:05

Ako nije disk pun, problem nastaje kada se iz toliko velikog fajla skidaju samo neki segmenti. Recimo od 100 epizoda, ti označiš da skida 60,ostale ne. Tu keširanje podivlja i zahtjeva veće dimenzije od tih 65gb.

Problem je sa dijelovima.

Matozan uto 20.11.2012 19:18

Ne znam što se desilo, ali mi na popisu torrenata piše 0 i u completed i u active, a imao sam ih podosta.

Ako što znači kod DHT-a mi piše 324 nodes.

Da li tko zna što se ovdje desilo i što mogu napraviti da mi se vrate torrenti na listu?

To mi se desilo na 2.0.2, sad sam instalirao 2.2.1 i isto mi je tj. nisu mi se povratili torrenti.

Sint1 uto 20.11.2012 20:09

Ili ponovno skini torrente pa ce ti sam napraviti re-check i nastaviti di je stao ili potrazi torrent file-ove na disku, ako ne znas di ti stavlja te torrente i magnet linkove pogledaj u settings-ima.