vistma uto 29.12.2009 20:57
dejo6 kaže...
acmilan0083 kaže...

ma meni je bolje skinuti film od 700MB za 2sata pa napraviti 1080p nego cekati 7 sati da mi se skine 1080p.

hoćeš nam molim te objasniti kako to napraviš 1080p?

"It has been rumored that the MPAA is waiting for aXXo to reach the age of 18 to more effectively prosecute him than if he were a minor." Smijeh

šta je axxo maloljetan?

Lol, pa ne može napravit 1080p verziju filma od nekog ripa od 700mb. Osmijeh

Hyperion uto 29.12.2009 21:16
vistma kaže...
dejo6 kaže...
acmilan0083 kaže...

ma meni je bolje skinuti film od 700MB za 2sata pa napraviti 1080p nego cekati 7 sati da mi se skine 1080p.

hoćeš nam molim te objasniti kako to napraviš 1080p?

"It has been rumored that the MPAA is waiting for aXXo to reach the age of 18 to more effectively prosecute him than if he were a minor." Smijeh

šta je axxo maloljetan?

Lol, pa ne može napravit 1080p verziju filma od nekog ripa od 700mb. Osmijeh

Convertaš u 1080p sa recimo format factory ili any video converterom...

Dobiš ogroman file, ali kvaliteta slike ista samo se raširi.

Moj ponos i dika:

vare ned 4.4.2010 18:41

Kratko i jasno,ako oćeš dobar film od 700 mb,drži se aXXo-a,dobićeš sigurno ono što si i tražio.E sad jeli on legenda ili nije ne znam,ima i drugih likova što to kvalitetno rade,možda se samo za aXXo malo više pročulo i to je to.Ne zanima me ni je li on individua ili neka grupa,a svaki film što sam od njega našao je bio dobar jednostavno kad naiđeš na aXXo možeš biti siguran da je dobar i pouzdan rip

Mitsuoka ned 4.4.2010 19:23
vare kaže...

Kratko i jasno,ako oćeš dobar film od 700 mb,drži se aXXo-a,dobićeš sigurno ono što si i tražio.E sad jeli on legenda ili nije ne znam,ima i drugih likova što to kvalitetno rade,možda se samo za aXXo malo više pročulo i to je to.Ne zanima me ni je li on individua ili neka grupa,a svaki film što sam od njega našao je bio dobar jednostavno kad naiđeš na aXXo možeš biti siguran da je dobar i pouzdan rip

to smo sve zakljucili prije pola godine... nemojte ozivljavat stare teme

ParaNO1d uto 6.4.2010 00:31
hrvatskafarkasevec kaže...

ja skidam od drsi svaki ima 1.4gb i na partisu su uvjek free,a nije ni axxo los za 20" monitor

Problem kod DrSi je to što se titlovi moraju pomicati za +1 ili -1 sec dok gledam film. Osim onih koji dođu baš s DrSi-jem ti uvijek pašu :)

hrvatskafarkasevec uto 6.4.2010 02:02
ParaNO1d kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

ja skidam od drsi svaki ima 1.4gb i na partisu su uvjek free,a nije ni axxo los za 20" monitor

Problem kod DrSi je to što se titlovi moraju pomicati za +1 ili -1 sec dok gledam film. Osim onih koji dođu baš s DrSi-jem ti uvijek pašu :)

ma ja tak gledam bez titlova pa mi ne znaci nist...a i to je stari post 

sad skidam hd ne gledam od koga je neg pogledam sample il screense

ulinsky sri 16.6.2010 15:38

Pozdrav.Iz prve ruke ću vam nešto reći.

HD,Mini HD,su uništili aXXo-a.Prije to nije postojalo pa su svi skidali njegove ripove,sada malo to ko skida,na sceni su Ultrascorp,Shaing (kako se već piše),pa onda za HD Eureka,Vision i ostali..

Još se službeno nije povukao samo se smanjio obim posla,jer malo ko još skida njegove ripove.

Pozdrav. ~

Hyperion sri 16.6.2010 15:56
ulinsky kaže...

Pozdrav.Iz prve ruke ću vam nešto reći.

HD,Mini HD,su uništili aXXo-a.Prije to nije postojalo pa su svi skidali njegove ripove,sada malo to ko skida,na sceni su Ultrascorp,Shaing (kako se već piše),pa onda za HD Eureka,Vision i ostali..

Još se službeno nije povukao samo se smanjio obim posla,jer malo ko još skida njegove ripove.

Pozdrav. ~

Ja sam kompletno prešao na HD, dvd ripovi mi loše izgledaju kada se razvuku preko monitora i preko FULL HD plazme, mislim gledljivo je no mutna je slika dok je kod HD-a kristalno čista i oštra.

Najviše skidam onaj DTS wiki, DIMENSION, ESiR, DrSi, CGCB, Don... manje više sve je to isto.

Meni titlovi na DrSi HD nekasne, savršeno se poklapaju.

Mini HD neskidam nesviđa mi se to.

cro_blue sri 16.6.2010 17:11
tnakir kaže...

Postoji li netko tko je zamjenio aXXo-a?

Da izdaje bar priblizno kvalitetne ripove novih filmova?

Maxspeed, FxG, FXM...

Njihove ripove često skidam i zadovoljan sam i kvalitetom i dostupnošću titlova.

ulinsky sri 16.6.2010 19:51

VIP sam na jednom većem forumu pa znam neke stvari,eto nek vam je na umu da je aXXo napokon skontao da se igra sa vatrom,napravio je štete Holivudu preko 50 miliona $.

Lik živi svoj život,prestao se baviti tim stvarima i to je to.Btw da li bi se neko od vas bavio time da znate da hiljade i hiljade ljudi čekaju da negdje pogriješite,da vas otkriju i da vas pošalju u zatvor.?