Tko je aXXo?

a zašto ga scena toliko mrzi? meni se čini da su oni ljubomorni na njega. kvaliteta njegovih filmova je bolja nego onih na televiziji

Ma on je legenda......273 GB njegovih filmova govori nešto:)

Da nije dobar ne bi se tolko o njemu pričalo. Nitko ne spominje druge uploadere nego baš aXXo-a. Zašto? Zato jer je najbolji.

Da nije dobar ne bi se tolko o njemu pričalo. Nitko ne spominje druge uploadere nego baš aXXo-a. Zašto? Zato jer je najbolji.

svaki ama bas svaki film skinuo sam od axxa, covjek (ili vise njih) je legenda....

Kako vas je zabavno čitati, potpuno uvjereni da svatko u svijetu ima flatrate i može skinuti blueray film bez problema, pa vam nije jasno zašto postoje loše 700mb kopije...

Neznam,
Tko je naxeem?

Od mog rodijaka Pere, žena ima zaovu. Pa njena jetrva, tj. njezin muž ima badžu koji se kune da je on to. Ima Celeron i 256 RAMA.
Evo i članka, iz kojeg se lako sve to isčita.

@paintb0x...
tako je... ni u ludilu nebi skidao film od 20-ak GB da bi ga gledao mozda jedan ili dva puta po sat i pol vremena... radije ja to skinem u sat vremena i pogledam. Nikakve djindje mindje nemam u kuci tipa plazma od 2m, surround etc. imam obicnu crt telku i to je to.

Meni je tak svejedno dali on radi reripove ili ih sam radi, vazno da pogledam film koji mogu brzo skinuti i nakon toga i obrisati, bez puno muke i mislim da su axxo filmovi vrlo dobri i u zvuku i slici s obzirom na velicinu, nemam potrebe ni za dvd ni blueray koje bi skidao nekoliko dana ili cak tjedan, film dođe i ode, a ako neke zbilja zelim za arhivu, onda cu se potrudit oko njega.

mislim da je to vise ljudi a ne samo jedan... kao razor1911...skupina ljudi koja khmmm recimo piratizira

Pa tip je već bio u zatvoru. To sam neslužbeno doznao od jednog izvora.

sve ste već rekli...apsolutno se slažem sa osobom koja je napisala da mu nije bitno jeli rerip..ili orginalni rip...i to što je 700 MB... činjenica je da čak dan danas kod nas nema mnogo ljudi koji si mogu priuštiti skidanje BR ripova i HD. Meni osobno je aXXo prvi izbor kada si želim pogledati neki film onako na brzaka, kvaliteta je u redu, brzo se skine i titlovi nisu problem. Sve filmove koji mi se svide na trailerima ionako prvo pogledam u kinu...a što se kolekcija tiče, pravi kolekcionar ne skine neki jako kvalitetni pirate uradak, nego kao ljubitelj i kolekcionar filmova fino KUPI film za kolekciju i na taj način daje podršku redatelju/glumcima..ukratko UMJETNICIMA koji su zaslužni za to ostvarenje!

Ma aXXo je car,ili mozda aXXo su carevi? Ma nije ni bitno
Uglavnom kad god skinem od aXXo-e(?) nesta nikad problema,titlove nadem vrlo lako,zvuk je fantastican,ma sve super...
Long Live aXXO!

aXXo je uvijek najpouzdaniji i za njega ne morate strepiti ni za titlove ni za kvalitetu.
Jedino sto mi smeta je da za neke popularne filmove treba cekati i do pola godine za njegov DVDrip.
Uglavnom nakon mjesec-dva stigne aXXov DVDrip za vecinu filmova.
Nekada to bude i u roku manjem od mjesec dana.
A za neke filmove se treba ubitacno dugo cekati, cak po pola godine.
Evo kao primjer navodim film Transporter 3 za kojega aXXo jos uvijek nije izdao DVDrip.
Zanimljivo mi je to sto za neke filmove stigne DVDrip u kracem vremenskom roku, dok za neke druge treba cekati dosta vremena, stvarno ne znam u cemu je problem.

Činjenica je da su mu ripovi kvalitetni. Sve i da imam flat nebih skidao filmove od 5GB kad mogu skinuti ovaj od 700MB. Uštedit ću na prostoru a i brže ću skinuti. Općenito mi nije bitno da je neka pretjerana kvaliteta slike. Bitno mi je samo da mogu ugodno pogledati film. I nije mi nikad bilo jasno kako netko može skidati one filmove koji su snimani kamerom. Pa ono je negledljivo. Doduše kod axxo-a takvih stvari nema. Sve su DVD ripovi. A sada - od koga on rekodira to me uopće ne briga. Zašto bi neki "pirat" kupovao originalan DVD da ga rekodira kad može besplatno skinuti neku DVD verziju i rekodirati je?

aXXo je između ostalog i VIP na demonoidu.

Neznam,
Tko je naxeem?

Evo kao primjer navodim film Transporter 3 za kojega aXXo jos uvijek nije izdao DVDrip.

Zanimljivo mi je to sto za neke filmove stigne DVDrip u kracem vremenskom roku, dok za neke druge treba cekati dosta vremena, stvarno ne znam u cemu je problem.

Šta ćeš, ako dobiješ crvendaća ne bi mogli spamati u temi Za nespavalice
Bilo bi dosadno, ti si tamo stara garda

Ko je aXXo? Individua, grupa, firma, udruzenje apsolutno mi nije bitno. nekidan sm skinu neki film od aXXo i to CAM snimak koi je toliko dobro odradjen da je to za nepovjerovati! Jedino je ta kopija (aXXo - CAM) doticnog filma radila tj. nije imala nikakvu zastitu ni rar ni drm ni nekakv registracija na nekom xxx sajtu... Zar ovak nesto treba raspravljati?

pa nije axxo pojedinac...to je grupa...đizzz
uvijek od njih skidam filmove...i još 2-3 grupe
fakat me zanima kak uspiju izdilat najnovije filmske naslove...impresivno

pa nije axxo pojedinac...to je grupa...đizzz
uvijek od njih skidam filmove...i još 2-3 grupe
fakat me zanima kak uspiju izdilat najnovije filmske naslove...impresivno

aXXo Thank you from here to eternity.....RESPECT!!!! "WHO DARES WINS"

aXXo je car, ali na žalost čini mi se da se kvaliteta filmova u zadnje vrijeme pogoršala. Ili je to zato što imam novi LCD 94cm pa se bolje vide nesavršenosti?

Jer imaš lcd.

u Bibliji piše... "I stvori Bog Axxo-a na sliku svoju!"
;)
that's who the f*** axxo is!!! :)
Da li bi mogli navesti neki link gdje se navodi ta "cinjenica" da Axxo reripa filmove? Meni je Axxo ok. Kako je netko gore rekao za pola sata, sat skines 700 Mb u ne dobroj nego odlicnoj kvaliteti caskom nadjes titl odgledas i obrises.