Internet

PayPal - pitanja i odgovori

tigerija ned 14.2.2016 20:12

Ok, tnx. Što ako je ispod 100 eura?

I treba proći nekoliko dana prije nego ti se novac prenese na račun sa Paypala, točno? Koliko? 2 tjedna, prvoga u mjesecu?

I vidim na kalkulatoru da su neke provizije drugačije ovisno iz koje zemlje se šalje. Lik uplačuje iz UK.

Makar bilo tko iz Eu bi trebao moći uplatiti direktno na tekući bez problema jelda?

akrstano pon 15.2.2016 16:34

da li netko zna zbog čega mi paypal traži da dodam račun od banke kad hoću da prebacio sredstva sa paypal-a na visu?
kartica je aktivna i već više od godinu dana je sve išlo bez problema

izbaci mi ovu poruku:
You'll need to add a bank account
It's free to add a bank account to PayPal.

Patrick_cro pon 15.2.2016 16:59

Probaj izbrisati karticu i onda opet stavi. Mozda je do njih nesto. Ako ne mozes stavi prvo drugu karticu onda obrisi prvu pa opet stavi tu prvu karticu. Nisam vec dugo povlacio novce sa paypala tak da neznam ako ima novosti. Meni je jednom bilo da je istekla pa sam isao po novu u banku.

akrstano pon 15.2.2016 19:03

uplate, paypal imam već duže vrijeme, i imam redovite uplate i isplate,
i danas sam probao prebaciti dio novaca pa mi traži da dodam bankovni račun, ne mogu nikako odabrati da prebacim na karticu...

nisu mi slali nikakve obavijesti da je došlo do promjena ...

irrelevant uto 16.2.2016 20:20
Torent kaže...

Znam ja razliku ;). Ne mozes povuci novac od prodaje na bilo koju karticu sa kojom mozes plaćati... Refund moze na bilo koju karticu sa koje mozes i placati ali novac od prodaje ili nekakve druge naplate koja nije refund ne možeš povući na bilo koju.

koliko treba otprilike cekat da refund bude vidljiv na racunu, te dali mozda paypal uzima kakvu proviziju na to ili ce refund u potpunosti sjesti meni na racun?
nije mi jasna ova stavka ''Note: Partial''

Cryogenic čet 18.2.2016 20:48

A. How do I withdraw money from my PayPal account?

Due to local regulations and guidelines from the issuing bank, it is not currently possible for customers to withdraw money to a MasterCard or American Express. Currently it is only possible to withdraw to a Visa card.

itnoob pet 19.2.2016 20:01
toshiba12345 kaže...

Kad prebacim novac sa Paypala na bankovni račun. Može li PayPal povući novce sa mog bankovnog računa ? Npr. ako nekom moram refund a nema sredstva na PayPal računu ?

ako si taj bankovni racun upisao u paypal onda moze izvuci ako nemas dovoljno novaca na paypal. 

Torent pet 19.2.2016 20:27

to pretpostavlajs ili znas sigurno? Ne vidim nacina kako to moze izvesti jer recimo ja moram rucno otkjucati kartice da bi nesto platio znaci ni paypal ne moze pristupiti parama dok mu ja licno ne odobrim...

Torent pet 19.2.2016 20:43

I ja godinama kupujem ali nisam nikad imao potrebu da vracam novac pa ne znam. Kako mislis nemas dovoljno na paypal? Ja nikad nista nema na paypal vec skida se sa kartice. A kad palcas ti kazes paypalu da skien sa kartice ili racuna. Pitanje je bilo da li paypal smije i moze sam skinuti sa kartice ili racuna bez tvog odobrenja.

itnoob pet 19.2.2016 21:02

ako na paypal nemas dovoljno novaca a bankovni racun ti je sredstvo placanja ako nemas dovoljno novaca na kartici ili banki onda oni mogu uzeti novac iz tvoje banke ili kartice..zato je najbolje imati prepaid creditcard prekljuciti je na paypal kad napunis mastercard onda oni mogu uzeti ako nemas novac onda nista^^

res03pem sri 24.2.2016 17:02

ovako momci ,hitno mi je.. slucajno sam kupio item koji nisam htio i pise da sam kupio item no ne zelim ga.

Jel ja to mogu kako ponisiti? nije proslo ntii 5 minuta

Preko ebaya.. radi se o itemu u vrijednosti 30-al dolara

otisao sam kod narudzbe na ebayu contact seller i odabrao sam cancel order i dolje je ss.

Kolike su sanse da ce narudzba biit otkazana i kakva su iskustva?

hvala