Internet

PayPal - pitanja i odgovori

Foz-matija sub 26.11.2016 21:26
Internet Šmokljan kaže...

Pitanje nije vezano uz paypal,ali ima ovdje dosta ljudi koji se kuze pa mozda neko moze pomoc..

Dali mi mogu ukrast novce sa tekuceg racuna ukoliko koristim internet bankarstvo samo za pracenje stanja na racunu?

Znaci ne radim sa njim placanja , koristim ga samo kao servis koji mi daje uvid u moj racun,izjesca...

ILI JE KRAĐA MOGUCA ISKLJUCIVO TIJEKOM PLACANJA RACUNA?

Ideja je bila imat tekuci i devizni racun.Na tekucem bi imao vece svote novca a devizni bi samo koristio za placanje na internetu,na kojem bi uvjek stavio toliko novaca koliko artikl kosta...

Na taj nacin i ako dođe do krađe na deviznom ,nebi puno izgubio..

A sa tekuceg nebi nikad uplacivo..

Problem nastaje kad napravis internet bankarstvo,u aplikaciji se vidi i tekuci i devizni,pa me zanima dali bi mi mogli ukrast lovu i sa tekuceg iako nikad nisam radio ni jedno placanje sa njim?

Nemas kaj brinut sve je to sigurno ak pazis, odjavljujes se itd.

A to jel mogu, mogu jer hakeri mogu sve

Foz-matija sub 26.11.2016 21:35

A cuj tako sam i ja mislio,ako mogu probit u pentagon di nece u jedan racun..

Ali nije bas da nemam sta brinut,jer svako misli da se njemu nece desit,osobno znam covjeka u Italiji kojem su preko interent bankarstva maznuli 50 000€..

Onda je moza ipak bolje,imat samo devizni i na njemu 50kn cisto radi troskova racuna i onda stavljat samo onliko koliko artikl kosta....

Kolko znam ako imas internet ili mobilno bankarstvo imas sve racune (tekuci,devizni,ziro (normalno ako ih imas)) izlistane tak da neznam jel mozes maknut

Torent sub 26.11.2016 21:39

A cuj tako sam i ja mislio,ako mogu probit u pentagon di nece u jedan racun..

Ali nije bas da nemam sta brinut,jer svako misli da se njemu nece desit,osobno znam covjeka u Italiji kojem su preko interent bankarstva maznuli 50 000€..

Onda je moza ipak bolje,imat samo devizni i na njemu 50kn cisto radi troskova racuna i onda stavljat samo onliko koliko artikl kosta....

Valja imas nekakvu zastitu od strane banke. i ne vjeruj svemu sto procitas....

terzicadi ned 27.11.2016 09:06

Pozdrav prije svega.
Kupio sam u septembru nesto na ebayu i proslo je vise od mjesec i po i vracena su mi srestva na paypal ali ne i na karticu a proslo je vec 20 dana i kupovao sam poslije toga na ebayu ali nije bio iznos umanjen za taj povrat nego u potpunosti mi je ponovno skinut sa kartice

Zagi27 ned 27.11.2016 17:55

Imam malo veci iznos novaca na paypalu pa me zanima da li je moguce kako te novce prebaciti na bankovni racun ? Posto sam iz HR i dosad sam vidio da mogu linkat bankovni racun samo ako sam iz Amerike...

kbenzema ned 27.11.2016 19:13
kbenzema kaže...
manutdsnak3 kaže...

To je tečaj. Jedna kn = 0.13$

Znam, ali po erste mi ispada 0,50 kn manje. Pa mi sad nije jasno koju cifru mi naplaćuje. Mislim to se nakupi kroz par stotina narudžbi  (pogotovo dok je veća cifra) plus ako mi je u postavkama namješteno kak treba, onda nek tak i bude.

Evo da sam sebi odgovorim, a možda i ostale zainteresira. Dakle uzima mi proviziju, točnije računa po paypal tečaju iako mi je uključeno da naplaćuje po cifri koja je napisana na stranici sellera. 
Smeća lopovska

CyberDemonVZ čet 1.12.2016 18:46
kbenzema kaže...

Evo da sam sebi odgovorim, a možda i ostale zainteresira. Dakle uzima mi proviziju, točnije računa po paypal tečaju iako mi je uključeno da naplaćuje po cifri koja je napisana na stranici sellera. 
Smeća lopovska

Od kad je to i zašto? Ovisi o valuti koja je navedena na proizvodu i koju imaš podešenu na PayPalu?

Neko vrijeme nisam kupovao na e-bayu, sad probam i ova sranja :/

I 2 proizvoda mi je prošao checkout, na dva nije Neka generička PayPal greška. WTF??

Foz-matija ned 4.12.2016 17:31
terzicadi kaže...
Da li ima neki limit na pay pal-u da mozes da ides u minus p.Recimo da nesto kupim na ebay-u a da imam nulu na kartici koja mi je na paypal-u pa da ti se to odbije kada uplatim na karticu?

Ako kartica ne dozvoljava odlazak u - ,onda ne

CyberDemonVZ ned 4.12.2016 17:48
CyberDemonVZ kaže...

I 2 proizvoda mi je prošao checkout, na dva nije, Neka generička PayPal greška. WTF??

Evo, nakon dva dana sve radi.

Ako još netko ima probleme, da zna da mora samo pričekati. Valjda su PayPal ili Raiffeisen nešto radili...

majka ned 4.12.2016 21:41

Kako platiti na e bayu preko paypal balance?

Dakle imao sam nesto dolara zaradjenih preko neobuxa na paypal balance i kupovao sam na e bayu.Opet mi je skinulo sa kartice a ostale su me zaradjeni novci na paypal balance i na kraju mjeseca su legli na karticu.

sportline uto 6.12.2016 09:11

Pozdrav, imam Paypal račun povezan sa VISA karticom i do sad mi je uredno svakog prvog u mjesecu prebacivao automatski sve sa paypal računa na karticu.

U međuvremenu mi je istekla kartica, dobio novu, ažurirao je na paypalu, uredno mi skida s nje kad plaćam ali mi ne radi to da automtski skine sa paypal-a na račun prvog u mjesecu.

Naime, primio sam uplatu na paypal 17.10.2016., status 12.11.2016. - Available, ali 01.12.2016. mi nije ništa leglo na karticu...?