Lockerz

pozz, evo i mene nakon nekog vremena ne brinite se ako nisam postao nemora znacit da nisam pratio forum i smijao se svim ovim njubarama i njihovim pitanjima, al ok pomozite im
jbt svaki dan se prijavljujem na lockerz i cekam zelenu slicicu "General Redemption is today!" al izgleda da je lockerz nesto zatajio xD

pozz, evo i mene nakon nekog vremena ne brinite se ako nisam postao nemora znacit da nisam pratio forum i smijao se svim ovim njubarama i njihovim pitanjima, al ok pomozite im
jbt svaki dan se prijavljujem na lockerz i cekam zelenu slicicu "General Redemption is today!" al izgleda da je lockerz nesto zatajio xD
trebali smo iskoristit shop prije nego su ga usr*li. sad nema ni reedema ni shopa a i aukcije su drač

upravo sam dobio mail...
Dear Lockerz Member:
Congratulations! Your 24/7 auction order has been approved.
You should receive your AlertPay code via email within 5 business days. It will be the cash equivalent of the MSRP of your prize, as determined by Lockerz--this is non-disputable.
Thanks for being a member of Lockerz. It’s members like you who are helping us build the best site around. We look forward to offering you more amazing prizes, new features and even more ways to earn PTZ!
All our best,
The Lockerz Crew
a nisam na lockerzu bio 2 ili 3 dana..mislio sam da je spam pa sam otisao na lockerz i pogledao koliko imam ptza i vidim da mi fali 1200 ptza...sad nemam pojma sto sam dobio..al drago mi je :)....ovo je vec 2 put da dobivam na lockerzu

sorry za off topic ali jel ovo slucajno najkomentiranija tema na BUG foumu? xD vidim gro stranica a i dalje raste... nemrem vjerovat da sam pokrenuo temu s toliko stranica i komentara :D a ono kaj je najbolje je to da sam odavno odustao od lockerza i ne idem na to uopce vise xD

sorry za off topic ali jel ovo slucajno najkomentiranija tema na BUG foumu? xD vidim gro stranica a i dalje raste... nemrem vjerovat da sam pokrenuo temu s toliko stranica i komentara :D a ono kaj je najbolje je to da sam odavno odustao od lockerza i ne idem na to uopce vise xD
lol naravno da nije...ovo je prosjek

Ljudi,nešto nam zamrla tema :D...Nisam dugo bio prisutan na ovoj temi a i uopće na lockerzu,jel bio redeem u 7. mjesecu?

nije bio

zmrla tema a zamrli redeemi na lickerzu xD
Nije bio ne u 7. mj.

ma ja sumnjam da će bit reedem do 9.mj

Ajde da malo ozivim temu.
Dajem 3 primjerka captcha bypasa 3 ljudi koji se najbrze jave na pm!!!!Oni koji su ga platili nebojte se.PM-ajte me i vi pa cete dobiti update!
Razlika je u tome sto oni koji nisu platili nece dobiti poboljsanu skriptu (ociscen nepotreban dio koda).
Mozda dodam i animal bypass uskoro!
AJMO bump teme!!!!!!
EDIT: Oni koji nisu prije postali ovdje u ovoj temi i govorili da je lockerz scam nece dobiti primjerak bypasa tmana da bili prvi!!!!

Dali mogu zamijeniti te "PTZ" za pare na paypalu? :D

Dali mogu zamijeniti te "PTZ" za pare na paypalu? :D
naravno da mozes, ali kad bude redeem

Onda pa skupljat dalje ptz :D a to svatko moze zamijeniti ili ako ti se posreci? :D

Onda pa skupljat dalje ptz :D a to svatko moze zamijeniti ili ako ti se posreci? :D
ovo drugo

nadam se da će redemption ukoro imam 16000ptz i oću da upiknem ipod touch 64gb 4g ako mi se posreći naravno

Poklanjam acc od 14336 ptz

nadam se da će redemption ukoro imam 16000ptz i oću da upiknem ipod touch 64gb 4g ako mi se posreći naravno
pa neces ga dobit, dobit ces 350$ al ga neces moc reedemat kad uvijek imaju samo jednog....idi na najslabiji touch.

Znaci za ovaj ipod touch taj najslabiji je moguce dobiti?! :D

Ja sam dobio jos par stvari iz shopa ali mi se nedaju stavljat slike :))
BTW zatvorio sam account na lockerzu tako da sam gotov s njim!

a kak je sad na kraju za hrvatsku? salju ili ne u hrvatsku!?

Acc poklonjen :)

Ne salju!

dobš pare na paypal,i to hoću nezanima me nikakav ipod i te gluposti ja oću pare i niš drugo

Dada

Znaci dobim pare u protuvrijednosti onoga za kaj sam radil "BID"? ili kaj sam reedemal?

Znaci dobim pare u protuvrijednosti onoga za kaj sam radil "BID"? ili kaj sam reedemal?
za oboje

Dada
usrecio si se sa par tisuca bodova -.-

Dada
Pa ruske jesi ziv.Jesi jos na lockerzu :))

Dada
da al ćemu teško bit to potrošit ;-)
oooooo sta ima raja :D
evo vratio se i ja ovdje , nisam ulazio na lockerz pa da vas pitam hocel ibit kakvih reedemova , imal ista od shopa i to ;)