Bokyyy ned 10.7.2011 22:33

pozz, evo i mene nakon nekog vremena ne brinite se ako nisam postao nemora znacit da nisam pratio forum i smijao se svim ovim njubarama i njihovim pitanjima, al ok pomozite im {#}
jbt svaki dan se prijavljujem na lockerz i cekam zelenu slicicu "General Redemption is today!" al izgleda da je lockerz nesto zatajio xD

KASA ned 10.7.2011 23:39
Bokyyy kaže...

pozz, evo i mene nakon nekog vremena ne brinite se ako nisam postao nemora znacit da nisam pratio forum i smijao se svim ovim njubarama i njihovim pitanjima, al ok pomozite im {#}
jbt svaki dan se prijavljujem na lockerz i cekam zelenu slicicu "General Redemption is today!" al izgleda da je lockerz nesto zatajio xD

trebali smo iskoristit shop prije nego su ga usr*li. sad nema ni reedema ni shopa a i aukcije su drač

dado16 uto 12.7.2011 01:45

upravo sam dobio mail...

Dear Lockerz Member:

Congratulations! Your 24/7 auction order has been approved.

You should receive your AlertPay code via email within 5 business days. It will be the cash equivalent of the MSRP of your prize, as determined by Lockerz--this is non-disputable.

Thanks for being a member of Lockerz. It’s members like you who are helping us build the best site around. We look forward to offering you more amazing prizes, new features and even more ways to earn PTZ!

All our best,

The Lockerz Crew

a nisam na lockerzu bio 2 ili 3 dana..mislio sam da je spam pa sam otisao na lockerz i pogledao koliko imam ptza i vidim da mi fali 1200 ptza...sad nemam pojma sto sam dobio..al drago mi je :)....ovo je vec 2 put da dobivam na lockerzu

dj_chapz uto 19.7.2011 21:19

sorry za off topic ali jel ovo slucajno najkomentiranija tema na BUG foumu? xD vidim gro stranica a i dalje raste... nemrem vjerovat da sam pokrenuo temu s toliko stranica i komentara :D a ono kaj je najbolje je to da sam odavno odustao od lockerza i ne idem na to uopce vise xD

Mitch uto 19.7.2011 21:21
dj_chapz kaže...

sorry za off topic ali jel ovo slucajno najkomentiranija tema na BUG foumu? xD vidim gro stranica a i dalje raste... nemrem vjerovat da sam pokrenuo temu s toliko stranica i komentara :D a ono kaj je najbolje je to da sam odavno odustao od lockerza i ne idem na to uopce vise xD

lol naravno da nije...ovo je prosjek

Perkan777 sub 30.7.2011 00:10

Ajde da malo ozivim temu.

Dajem 3 primjerka captcha bypasa 3 ljudi koji se najbrze jave na pm!!!!Oni koji su ga platili nebojte se.PM-ajte me i vi pa cete dobiti update!

Razlika je u tome sto oni koji nisu platili nece dobiti poboljsanu skriptu (ociscen nepotreban dio koda).

Mozda dodam i animal bypass uskoro!

AJMO bump teme!!!!!!

EDIT: Oni koji nisu prije postali ovdje u ovoj temi i govorili da je lockerz scam nece dobiti primjerak bypasa tmana da bili prvi!!!!

Mitch ned 31.7.2011 15:34
luka94 kaže...

nadam se da će redemption ukoro imam 16000ptz i oću da upiknem ipod touch 64gb 4g ako mi se posreći naravno {#}

pa neces ga dobit, dobit ces 350$ al ga neces moc reedemat kad uvijek imaju samo jednog....idi na najslabiji touch.