Lockerz

Prodajem ACC sa 52000 poena, Zlist statusom i na zadnjem 5x reedem-u nisam mogao da učestvujem samo na prvom. Ako ima zainteresovanih neka se jave na PM :))))

Ljudi koji dan je reedem i u koliko sati?!

sva sreca pa na googleu ne postoje razne konverzije vremena i slicno...
dosadilo mi je stavljati uvijek to, sad sami malo nadite
Ma znam ali koji je ovo DST ?
Jel ovo za Seattle ili ?

Ma znam ali koji je ovo DST ?
Jel ovo za Seattle ili ?
DST ti znaci Dugo Selo Time...pa se ravnaj po njemu
(kad neznas na googlu)

Zna li iko postoji li nekakav alternativni nacin slanja robe preko amazona. Ne salju nista sem knjiga i CD.a za BIH. Mogao bih staviti adresu neke rodbine u ino, ali peglanje je opet s tim, bezze nekog zamarati..imaju ljudi i svoje obaveze. Kako kod vas u HR to gari?

Obožavam ovaj Lockerz!
Znači pošto ne razumijem ove reedeme odlučio sam se uhvatiti Bidanja. Jučer sam bio cijeli dan doma tako da sam pregledao sve videe i 2k pointsa zaradio...
... i pljunuo svih 2k na Paypal card od 15$ i dobih i kupio si Minecraft. Holy Lockerz. Vidim sad ovaj drugi već prelazi 2k polako.
EDIT:
I cvike sam dobio

SS or...

E dodajte me za frenda : pranjic.marko@yahoo.com

Nije još došlo Vandal, tek je prije pola sata prestala za cvike.

Ej, kad se BIDa, mogu li se dobit nagrade, tj. jeli isporučuju u Hrvatsku?? Znam da prije nisu u Shopu.

Ja imam frenda u UK pa na njega šaljem pa on meni šalje. Ali mislim da bi trebalo.

nagrade se nesalju ni sa redeema ni sa 24/4 aukcija...salju se pare na alertpay ili paypal (zavisi sta izaberes) u vrijednosti te nagrade!
nagrade bi trebale dolazit s shopa samo a kako on nije dostupan u HR nista od toga!
OMG koliko puta se ovo mora ponovit! n00bs...

Sto najzalosnije sve to PISE na lockerzu samo treba procitati FAQ

Ah čuješ nema svatko vremena da čita FAQ, a sve navedeno već znam.
Sad sam pročitao i vidio na brzinu, da je samo u US moguće, a ovi ostali da će valjda dobiti određenu svotu novca u vrijednosti tog predmeta na Paypal i Alertpay ONLY.

Ja sam koristio sada Paypal na kojemu nije bila prijavljena kartica i dobio sam tih 100$ kojih sam mogao primiti i sad više ne mogu.
Hoće me pitati na sljedećem gdje želim da mi se pošalju novci, tj. na koji račun?

Edit ko je procitao je procitao :)

goni se, bio sam vani, nisi fer :)

goni se, bio sam vani, nisi fer :)
Ma nije nista vazno ;)

mogu si mislit...aj budi fer i rokni na PM :)

Ja odem na bidanje , ukucam captchu ,nakon sekunde sam outbidan :S

pa to ti normalno, sta si ocekivao bez bidera?

Zato stavljaš bidove na zadnjih 15 sekundi.
EDIT: This is friken bad neda mi da promjenim E-Mail DARN!
Jel ja mogu nekako narediti da mi novac sjeda na alertpay, a ne na paypal?

Samo da vas pitam nešto. Kada znam da sam outbidan?

Odavno sam na Lockerz-u ali nemam ni jednog prijatelja pa zato ako me netko želi dodati za prijatelja na Lockerz, neka mi se samo kratko javi ovdje na PM dam mu svoju email adresu ili ostavite svoju.
Email adresu ne želim ostaviti ovdje javno.
Pozdrav

@WICKED kada redemas nesto oni ti posalju mail da izaberes alertpay ili paypal...i jel ti nas zahebavas pa pise ti crvenim YOU ARE OUTBID ili plavim YOUR BID HAS BEEN ACCEPTED ako je prihvaceno...i sumnjam da ces dobit ista vise od decalza bez auto bida...
jbt vi sto ste novi ili neznate nesto sto ne citate prijasnje postove ili lockerz FAQ malo nece vam skodit...najlakse je pitat...jedino ako vam bas nesto jednostavno nije jasno onda pitajte... mislim ovo pitanje za outbid phhh!

Ispričavam se duboko, nemoj me tući.
Nego kad je sljedeći reedem?

Dodajte i mene na lockerzu, vidim dobije se više PTZ-a na taj način,
markoall1@gmail.com

Evo dodajte i mene :
mihovil.mandic@gmail.com

sta se ovo vise niko neoglasava ???