Dundalo sub 24.10.2009 19:12
BannedOnThisForum kaže...

Ljudi, jučer me zvali oni iz lockerza, rekli da gta iv za ps3 dolazi sutra, provjerili jesam li ja to, i danas došli, točnije maloprije, i evo palim Ps3 nije muljaža ljudi"

Daj pošalji fotke da vidim kak izgleda

BannedOnThisForum sub 24.10.2009 19:28
Dundalo kaže...

Ljudi, jučer me zvali oni iz lockerza, rekli da gta iv za ps3 dolazi sutra, provjerili jesam li ja to, i danas došli, točnije maloprije, i evo palim Ps3 nije muljaža ljudi"

Daj pošalji fotke da vidim kak izgleda

M0by kaže...

Na kojem su jeziku pričali? I da, pošalji fotke da vidimo da nije fake.

sačuvat ću fotke i kuvertu u kojoj je došlo, i naravno igru na kojoj je naljepnica "lockerz" pa tako čim izađem iz kazne (14 god, nije kao u profilu) te stavim

a M0by-jevo pitanje - naravno da su pričali engleski...

Jari sub 24.10.2009 19:37

haha daj, pa ne kuzim kako netko moze povjerovat u to, kao prvo narucio si gta nakon sto su sve podijelili i jos su te zvali kao( a sta ako netko nezna eng), i jos si dobio tako brzo posiljku xD

BannedOnThisForum sub 24.10.2009 19:38
Jari kaže...

haha daj, pa ne kuzim kako netko moze povjerovat u to, kao prvo narucio si gta nakon sto su sve podijelili i jos su te zvali kao, i jos si dobio tako brzo posiljku xD

Vidjet ćemo jel' lažem ;)

nfsbaby sub 24.10.2009 19:45
titan kaže...

dadadadada ,možeš mislit kak je dobio! Ajd onda se slikaj s tom kuvertom i sa tim svim!

Netreba se on slikati nego uz nagradu neka priloži papir na kojem je napisano Banned on this Forum-Bug Online!I ako to bude pisalo onda je istina...

bibi007 sub 24.10.2009 20:12

Ljudi nemogu na lockerz piše da opet rade neki upgrade. Jel je i kod vas isto ili je nešto kod mene.

Djelim pozivnice još malo pa nestelo. Emailove šaljite na privatne poruke ili janadih@gmail.com.

Jari sub 24.10.2009 20:21
Jari kaže...

haha daj, pa ne kuzim kako netko moze povjerovat u to, kao prvo narucio si gta nakon sto su sve podijelili i jos su te zvali kao, i jos si dobio tako brzo posiljku xD

Vidjet ćemo jel' lažem ;)

Gle sve je to ok al kak mozes narucit ako je fresh out, reci onda kako si narucio

Perkan777 sub 24.10.2009 20:26

Ajde banned da t o vidim pa da mogu mirno umrijeti dali si stvarno dobio.

Sto se tice majice moraju vam poslat confirmation e-mail pa ce vam tek onda poslat majicu.Ja sam z-lister ves nekih 2 tjedna i jos nisam dobio majicu.

Kontaktiro sam lockerz suport i rekli su mi da ce posal taj confirmation e-mail cim srede taj bug sa bodovima tj. jos nisam u njihovom sistemu kao z-lister zbog toga sto mi psie 0 friends joined iako ih imam 20+.

U svakom slucaju kad god vam budu nesto slali moraju vam prvo poslat confirmation email.

BTW ajde baned ocu da te vidim (nije ono sto misliteIzlanuo se) sa igrom (ili necim drugimŠutim) u ruci.

Jari sub 24.10.2009 21:42
Perkan777 kaže...

Ajde oce li vise ta slika ili cekamo da ju editiras.

procitaj bolje sta je napiso ''sačuvat ću fotke i kuvertu u kojoj je došlo, i naravno igru na kojoj je naljepnica "lockerz" pa tako čim izađem iz kazne (14 god, nije kao u profilu) te stavim

a M0by-jevo pitanje - naravno da su pričali engleski...'' znaci netrebas se nadat da ce tako uskoro XD

Random. sub 24.10.2009 21:45
Marsel007 kaže...
Perkan777 kaže...

Ajde oce li vise ta slika ili cekamo da ju editiras.

vidiš da nije online

Pa vidiš da on nije online, zašto mu šalješ poruku?

Automatsko slanje pozivnica, što je Lockerz, kako se registrirati? - www.pozivnice.tk

marko009 ned 25.10.2009 10:05

mene samo pere to ak uzmem gift card, oce li mi ovi iz FR, UK ili DE amazona moc dostavit konzolu ili nesto od elektronike... knjige i ostale gluposti sigurno salju, al kolko sam vidio proucavajuci FAQ o dostavi, nigdje se ta stvar ne spominje...

piva za onog ko ima bilo kakvu informaciju o slanju konzola u HR sa amazona

nfsbaby ned 25.10.2009 10:16
marko009 kaže...

mene samo pere to ak uzmem gift card, oce li mi ovi iz FR, UK ili DE amazona moc dostavit konzolu ili nesto od elektronike... knjige i ostale gluposti sigurno salju, al kolko sam vidio proucavajuci FAQ o dostavi, nigdje se ta stvar ne spominje...

Pročitao sam da se plaća poštarina za svaki oblik elektronike ili neke tehnike...Cijena vam je 14 eura po paketu za Hrvatsku...To je dakle 100-200kn poštarine što je stvarno malo kad u paketu imate stvari vrijedne preko 2000kn..

RoyalBlood ned 25.10.2009 10:19
nfsbaby kaže...
marko009 kaže...

Pročitao sam da se plaća poštarina za svaki oblik elektronike ili neke tehnike...Cijena vam je 14 eura po paketu za Hrvatsku...To je dakle 100-200kn poštarine što je stvarno malo kad u paketu imate stvari vrijedne preko 2000kn..

to i ja računam, bolje mi je preko lockerza kupit ps3 pa onda i platit neku poštarinu i adapter za struju (cca. sve zajedno 300 kn) nego ovdje za 2700 kn...

lollik91 ned 25.10.2009 10:38

imam pozivnica za lockerz,tko zeli nek se javi u pm sa svojom email adresom,bilo bi pozeljno da imate gmail jer se posalje odmah za razliku od hotmaila gdje se ceka i do par dana,novi sam u tome i nemam nikog tamo,pa mi pomozite malo :)