Lockerz

Izgleda da ce lockerz slati jos samo do kraja godine
mozete li mi samo rec do to pise-nemogu se snac u tekstu...
Ne pise nigdje, izmisljaju...

Ne kuzim sta bi ovo trebalo znacit, dali to znaci da nece obnovit nagrade 15.10 il kaj:
We've got a bit more work to do on picking our Global Advisory Board as we've been swamped with PTZ Place work. As a result. we'll delay announcing the Board until next Monday, 10/19 to give us a little more time. We know some of you are very anxious to here, but this is not something we want to finish until we have given every one of our 4,000+ applications careful and thoughtful consideration. Thanks.

Ne kuzim sta bi ovo trebalo znacit, dali to znaci da nece obnovit nagrade 15.10 il kaj:
We've got a bit more work to do on picking our Global Advisory Board as we've been swamped with PTZ Place work. As a result. we'll delay announcing the Board until next Monday, 10/19 to give us a little more time. We know some of you are very anxious to here, but this is not something we want to finish until we have given every one of our 4,000+ applications careful and thoughtful consideration. Thanks.
hoce,al mislim da ce aplikacije kasnit...one kojima dobivas bodove...

Ne mogu listati cijelu temu,ali molio bi da mi posalje pozivnicu clan koji ima najmanje preostalih pozivnica jer smatram da je to ok i da zasluzuje da napreduje radi ulozenog truda.
Hvala. ;)

dijelim pozivnice na sve maile....samo posaljite pp sa mailom...

Evo tko treba pozivnicu neka mi se javi na PM sa svojom email adresom :D
Vec 30 bodova imam,i da salju u europu također :)
svakog 10. ili 15. u mjesecu.

khm....je li od te "kompanije" itko išta dobio još?

Kako bi dobio kad do 15.10 ne salju izvan USA-e

Ne isporučuju još izvan SAD-a, a tamo su dobili mnogi.

eh pa onda je ta stranica ili raj ili najveća spam prijevara ikad. zamislite koliko mailova imaju...par desetaka milijuna. navijam za overload spamom 15.10. ništa osobno, samo bi moglo biti zanimljivo.

eh pa onda je ta stranica ili raj ili najveća spam prijevara ikad. zamislite koliko mailova imaju...par desetaka milijuna. navijam za overload spamom 15.10. ništa osobno, samo bi moglo biti zanimljivo.
Pa sta mislis zasto su private a ne Public!!

Za pozivnice mi se javite ili na PM ili na mail lockerzcominvitations@gmail.com.

6) We are working on a longer-term strategy for European PAL electronics rules that we hope to have secured in a few weeks. For now, we are offering Amazon.com girt cards for global members to purchase their favorite electronics and other items on amazon.co.uk, amazon.co.fr or other global Amazon sites.
o tome raspravljaju i ovde u par tema:
http://lockerzforum.com/lockerz_discussion/
ne sviđa mi se to opće... ne znam kaj sve otpada zbog toga, tj. kaj je sve NTSC od mogućih poklona, al čini se da ništ od elektronike se ne može naručiti u zemlje u kojima se koristi PAL. Ljudi pišu da budu ti gift cardovi puno manje vrednosti od samog uređaja koji naručujemo sa Amazona, pa bude trebalo nadoplatiti, a da ne spominjem da bu trebalo platit carinu i poštarinu. Čini sa da za sve PAL-ovce ovaj Lockerz nije baš nešto jer otpada sva skuplja elektronika, barem za sad dok nešto ne izmisle, a torbice i maske za mob me ne zanimaju... Nadam se da se probudil n00b u meni i da sam sve krivo skužil... Nek neko malo prošvrlja po tom forumu i pročita kakva je zapravo situacija...

Evo vrijeme kad će se moć zatražit nagrada(pretvoreno u GTM+1):
10/15/09 at 6PM EDT = 12AM
10/15/09 at 9PM EDT = 3AM
10/16/09 at 7AM EDT = 1PM
10/16/09 at 1PM EDT = 7PM

šta je EDT?

šta je EDT?
Vjerovatno estimated delivery time.

OBJAVILI SU ZEMLJE U KOJE ISPORUČUJU ROBU po Europi!!I pogodite što HRVATSKA JE NA POPISU!!!

OBJAVILI SU ZEMLJE U KOJE ISPORUČUJU ROBU po Europi!!I pogodite što HRVATSKA JE NA POPISU!!!
di to piše?

di to piše?
Na njihovom facebooku!

di to piše?
Na njihovom facebooku!
ja nisam našao, može link?

crazy..
daj pošalji mi pozivnicu na mail:
bigdjs(umjesto J ide y)et gmail.com
Onu prvu neću iskoristiti, jer idem sa ovim mailom..
I napiši dodatni mail da znam da je tvoja pozivnica..

di to piše?
Na njihovom facebooku!
ja nisam našao, može link?
upiši u tražilicu gore desno na facebooku "lockerz" i onda se učlani u grupu

Opet brdo neprovjerenih informacija... :S
Odakle vam da se može dostaviti u HR i da nema carine a pogotovo da je dostava do kraja godine samo...
Koliko ja vidim nigdje se ne spominje da se dostavlja i u Hrvatsku a isto tako se sjecam da su oni napisali na par mjesta da ce biti moguce i nakon nove godine sve sto je i do nje bilo samo sto ce se uz sve to moci i kupovati stvari...
BTW. još 2 pozivnice su mi ostale za Z Listu... pa eto ako tko ima želju nek se javi... ;)
http://www.facebook.com/pages/LOCKERZ/80976158596#/pages/LOCKERZ/80976158596?v=app_2347471856
Evo procitaj, sve ti lijepo pise:
International shipping
1) Lockerz is now shipping globally to every country in its dropdown menu!!
A posto se Hrvatska nalazi u dropdown meniju, sve je jasno :D
Bilo bi lijepo kad bi citali temu, a ne samo zadnji post. Evo vam linka gore.
A evo vam i direktan link bas za popis:
http://www.facebook.com/topic.php?uid=80976158596&topic=13298

crazy..
Ja sam ti poslao pozivnicu. Molim te, prihvati.

Ja sam prihvatio pozivnicu..sad..čija je bila neznam..
Sad i ja dijelim pozivnice..pa slobodno se javite na private..

crazy..
e jbg...

Pošaljite mi svoj mail na mail:
bigdj(ovdje zamjenite j sa y)s et gmail.com
Pozivnica stiže za par sekundi

šta je EDT?
http://www.timeanddate.com/library/abbreviations/timezones/na/edt.html

edit: doble post
Izgleda da ce lockerz slati jos samo do kraja godine
mozete li mi samo rec do to pise-nemogu se snac u tekstu...