Jari pon 12.10.2009 23:16

Ne kuzim sta bi ovo trebalo znacit, dali to znaci da nece obnovit nagrade 15.10 il kaj:

We've got a bit more work to do on picking our Global Advisory Board as we've been swamped with PTZ Place work. As a result. we'll delay announcing the Board until next Monday, 10/19 to give us a little more time. We know some of you are very anxious to here, but this is not something we want to finish until we have given every one of our 4,000+ applications careful and thoughtful consideration. Thanks.

Dalmatinac pon 12.10.2009 23:26
Jari kaže...

Ne kuzim sta bi ovo trebalo znacit, dali to znaci da nece obnovit nagrade 15.10 il kaj:

We've got a bit more work to do on picking our Global Advisory Board as we've been swamped with PTZ Place work. As a result. we'll delay announcing the Board until next Monday, 10/19 to give us a little more time. We know some of you are very anxious to here, but this is not something we want to finish until we have given every one of our 4,000+ applications careful and thoughtful consideration. Thanks.

hoce,al mislim da ce aplikacije kasnit...one kojima dobivas bodove...

markoal uto 13.10.2009 02:32
DaffyDuck kaže...

eh pa onda je ta stranica ili raj ili najveća spam prijevara ikad. zamislite koliko mailova imaju...par desetaka milijuna. navijam za overload spamom 15.10. ništa osobno, samo bi moglo biti zanimljivo.

Pa sta mislis zasto su private a ne Public!!

Veva uto 13.10.2009 03:03
Korisnik123 kaže...

6) We are working on a longer-term strategy for European PAL electronics rules that we hope to have secured in a few weeks. For now, we are offering Amazon.com girt cards for global members to purchase their favorite electronics and other items on amazon.co.uk, amazon.co.fr or other global Amazon sites.

o tome raspravljaju i ovde u par tema:

http://lockerzforum.com/lockerz_discussion/

ne sviđa mi se to opće... ne znam kaj sve otpada zbog toga, tj. kaj je sve NTSC od mogućih poklona, al čini se da ništ od elektronike se ne može naručiti u zemlje u kojima se koristi PAL. Ljudi pišu da budu ti gift cardovi puno manje vrednosti od samog uređaja koji naručujemo sa Amazona, pa bude trebalo nadoplatiti, a da ne spominjem da bu trebalo platit carinu i poštarinu. Čini sa da za sve PAL-ovce ovaj Lockerz nije baš nešto jer otpada sva skuplja elektronika, barem za sad dok nešto ne izmisle, a torbice i maske za mob me ne zanimaju... Nadam se da se probudil n00b u meni i da sam sve krivo skužil...  Nek neko malo prošvrlja po tom forumu i pročita kakva je zapravo situacija...

BigAl uto 13.10.2009 10:48

crazy..

daj pošalji mi pozivnicu na mail:

bigdjs(umjesto J ide y)et gmail.com

Onu prvu neću iskoristiti, jer idem sa ovim mailom..

I napiši dodatni mail da znam da je tvoja pozivnica..

crazy_luđak uto 13.10.2009 10:49
Fićo_CoD 5 kaže...
nfsbaby kaže...
crazy_luđak kaže...
nfsbaby kaže...

OBJAVILI SU ZEMLJE U KOJE ISPORUČUJU ROBU po Europi!!I pogodite što HRVATSKA JE NA POPISU!!!Smijeh

di to piše?

Na njihovom facebooku!

ja nisam našao, može link?

upiši u tražilicu gore desno na facebooku "lockerz" i onda se učlani u grupu

Assassin uto 13.10.2009 10:54
Assassin kaže...
Zelleni kaže...

Opet brdo neprovjerenih informacija... :S

Odakle vam da se može dostaviti u HR i da nema carine a pogotovo da je dostava do kraja godine samo...

Koliko ja vidim nigdje se ne spominje da se dostavlja i u Hrvatsku a isto tako se sjecam da su oni napisali na par mjesta da ce biti moguce i nakon nove godine sve sto je i do nje bilo samo sto ce se uz sve to moci i kupovati stvari...

BTW. još 2 pozivnice su mi ostale za Z Listu... pa eto ako tko ima želju nek se javi... ;)

http://www.facebook.com/pages/LOCKERZ/80976158596#/pages/LOCKERZ/80976158596?v=app_2347471856

Evo procitaj, sve ti lijepo pise:

International shipping

1) Lockerz is now shipping globally to every country in its dropdown menu!!

A posto se Hrvatska nalazi u dropdown meniju, sve je jasno :D

Bilo bi lijepo kad bi citali temu, a ne samo zadnji post. Evo vam linka gore.

A evo vam i direktan link bas za popis:

http://www.facebook.com/topic.php?uid=80976158596&topic=13298

crystal6 uto 13.10.2009 11:02
BigAl kaže...

crazy..

daj pošalji mi pozivnicu na mail:

bigdjs(umjesto J ide y)et gmail.com

Onu prvu neću iskoristiti, jer idem sa ovim mailom..

I napiši dodatni mail da znam da je tvoja pozivnica..

Ja sam ti poslao pozivnicu. Molim te, prihvati.