Lockerz

Kada će obnoviti zalihe i hoće li staviti više stvari u ponudu od 15.10.?

ovako ako je iko dobio ili pozna nekog ko je dobio majicu nek obavezno to napiše tu da imam(o) dokaz da ovo nije fejk!!!
po mogućnosti i nek bace sliku sebe u majici
HVALA

od tad će stavljati svaka 2 tjedna nove stvari daj čitaj temu umjesto da chitaš na CSu

42 ptz-a tek. Svaki dan dobim 4. Tako ću do kraja života skupljat za onaj samsungov lcd...
Ma ocu vraga, prvom prilikom uzimam neku igru za 100 ptz-a čim skupim i odustajem od lockerz-a.

42 ptz-a tek. Svaki dan dobim 4. Tako ću do kraja života skupljat za onaj samsungov lcd...
Ma ocu vraga, prvom prilikom uzimam neku igru za 100 ptz-a čim skupim i odustajem od lockerz-a.
hm?
kladim se za 1 000 000$ da ako dobiš igricu nečeš odustati jer češ svakih 25 dana moči kupiti jednu igricu.
još ako uvedu video i muziku trebat će ti još manje za jednu igricu....

od tad će stavljati svaka 2 tjedna nove stvari daj čitaj temu umjesto da chitaš na CSu
Ne igram CS
I znam da su rekli svaka dva tjedna, no 15.10. obnavljaju zar ne?

Ne igram CS
I znam da su rekli svaka dva tjedna, no 15.10. obnavljaju zar ne?
obnovit će zalike 15.10 pa opet za 2 tjedna...

meni nije jasno jedno...kako neki ljudi(bez uvrede) mogu varat nesto sto je free...stvarno vas ne kuzim....i nije mi jasno kako radi lockerz...nema ni reklama ni icega...kako se financiraju...
e da ko hoce u lockerz nek se javi u inbox...pozz

meni nije jasno jedno...kako neki ljudi(bez uvrede) mogu varat nesto sto je free...stvarno vas ne kuzim....i nije mi jasno kako radi lockerz...nema ni reklama ni icega...kako se financiraju...
a ti nebi se malo potrudio da prije dobiš neku stvar?
a kak lokerz radi imaš našisano u 1. tri stranice ove teme

a ti nebi se malo potrudio da prije dobiš neku stvar?
a kak lokerz radi imaš našisano u 1. tri stranice ove teme
potrudio,da...vec se trudim...al ne varam....tako se kmpromizira cijela stvar...tj. ako svi budu radili tako lockerz ce se ukinit,propast...a onda nece niko varat...jer nece imat sta i kako...preporucio bi nekima da se upitaju zasto nas uvik zaobilaze...zasto microsoft nema kod nas podršku za svoje konzole...PIRATSTVO...i bezbroj drugih stvari...uvik smo zadnji na tržištu pa se nebi čudio kad nebi mogli isporuciti stvari u HR poslje 15.10

Kaj ak nisam dao prave podatke? Jel ih mogu promjenit?
Npr. dao sam krivo ime i prezime ....

Kaj ak nisam dao prave podatke? Jel ih mogu promjenit?
Npr. dao sam krivo ime i prezime ....
možeš odi samo u settings u gornjem desnom uglu i promijeni

Ovih dana ce ih dosta izgubit bodova, :D, pogledajte tamo vjesti, evo citiram:
Nesto neotvara se njihova stranica

skupio sam na onoj igri na početku 42 boda što i nije tako loše

The PTZ clean-up has begun!
All fake and disposable emails, all online "hack" PTZ and other fraud is in process of being deleted. Remember that if a friend or online "invite" gives you fake data, you will lose those PTZ as the info is still fake. Later tonight and tomorrow we will add in missed PTZ from 10/7 outage and any other PTZ refund issues.

Stvarno i mene zanima dali je ovo sve "Fake"
Baš da vidimo dal će netko dobiti štogod!

Eo i meni su poslali mail i traze podatke za majicu :D

Imam još samo 4 pozivnice za podjeliti do Z liste, navalite... :D
Prvih cetvero koji se jave dobijaju i gratis tecaj o lockerzu i svemu vezano za njega... :D :D

Imate na youtube : Lockerz Unboxing pa vidite i recite...

što da stavim pod današnje pitanje za odgovor?

ajmo ljudi tko jos treba pozivnice? :)

Meni treba :)
...
...
...
...
...
Još 12 ljudi XD

Hvala svima koji se javljaju s mailom nama koji trebamo tih nesretnih 20 inviteova da postanemo Z-listeri.
Dakle, svatko tko želi postati novi član Lockerza neka pošalje svoju mail adresu kao Privatnu Poruku nekome s foruma tko dijeli pozivnce.

Mene samo zanima dal oni kad dobe npr neku igru ili neki proizvod dal dobe jedan komad ili ih ima ipak vise od iste vrste

Mene samo zanima dal oni kad dobe npr neku igru ili neki proizvod dal dobe jedan komad ili ih ima ipak vise od iste vrste
Vjerojatno više, kako bi podmirili sa 100 stvari 25000 članova?

ajmo ljudi jos samo 19 osoba pa ako nekome treba pozivnica neka se javi na mail!

Ajmo ljudi imam jos samo 5 pozivnica za podijeliti. mail na pm

Sve što trenutno imaju je onaj šal za 300 ptz.... uskoro dobivaju sve...

Uskoro ce i sal nestat jer dolazi zima..Mozda šalom zagrnem komp da se ne smrzne
Nitko(opet)?
Ideš gore na reedeem ali nemoreš niš izabrat (trenutno) i neznamo jel dostava ide u HR (Z-lister majce idu).