filip avril_fan ned 11.10.2009 22:15
Hyperion kaže...

42 ptz-a tek. Svaki dan dobim 4. Tako ću do kraja života skupljat za onaj samsungov lcd...

Ma ocu vraga, prvom prilikom uzimam neku igru za 100 ptz-a čim skupim i odustajem od lockerz-a.Viče

hm?

kladim se za 1 000 000$ da ako dobiš igricu nečeš odustati jer češ svakih 25 dana moči kupiti jednu igricu.

još ako uvedu video i muziku trebat će ti još manje za jednu igricu....

crystal6 ned 11.10.2009 22:16
filip avril_fan kaže...
crystal6 kaže...

Kada će obnoviti zalihe i hoće li staviti više stvari u ponudu od 15.10.?

od tad će stavljati svaka 2 tjedna nove stvari daj čitaj temu umjesto da chitaš na CSu

Ne igram CSSmijeh

I znam da su rekli svaka dva tjedna, no 15.10. obnavljaju zar ne?

filip avril_fan ned 11.10.2009 22:19
crystal6 kaže...
filip avril_fan kaže...
crystal6 kaže...

Kada će obnoviti zalihe i hoće li staviti više stvari u ponudu od 15.10.?

od tad će stavljati svaka 2 tjedna nove stvari daj čitaj temu umjesto da chitaš na CSu

Ne igram CSSmijeh

I znam da su rekli svaka dva tjedna, no 15.10. obnavljaju zar ne?

obnovit će zalike 15.10 pa opet za 2 tjedna...

Dalmatinac ned 11.10.2009 22:25

meni nije jasno jedno...kako neki ljudi(bez uvrede) mogu varat nesto sto je free...stvarno vas ne kuzim....i nije mi jasno kako radi lockerz...nema ni reklama ni icega...kako se financiraju...

e da ko hoce u lockerz nek se javi u inbox...pozz

filip avril_fan ned 11.10.2009 22:30
Dalmatinac kaže...

meni nije jasno jedno...kako neki ljudi(bez uvrede) mogu varat nesto sto je free...stvarno vas ne kuzim....i nije mi jasno kako radi lockerz...nema ni reklama ni icega...kako se financiraju...

a ti nebi se malo potrudio da prije dobiš neku stvar?

a kak lokerz radi imaš našisano u 1. tri stranice ove teme

Dalmatinac ned 11.10.2009 23:27
filip avril_fan kaže...
Dalmatinac kaže...

a ti nebi se malo potrudio da prije dobiš neku stvar?

a kak lokerz radi imaš našisano u 1. tri stranice ove teme

potrudio,da...vec se trudim...al ne varam....tako se kmpromizira cijela stvar...tj. ako svi budu radili tako lockerz ce se ukinit,propast...a onda nece niko varat...jer nece imat sta i kako...preporucio bi nekima da se upitaju zasto nas uvik zaobilaze...zasto microsoft nema kod nas podršku za svoje konzole...PIRATSTVO...i bezbroj drugih stvari...uvik smo zadnji na tržištu pa se nebi čudio kad nebi mogli isporuciti stvari u HR poslje 15.10

NeoN pon 12.10.2009 09:47

The PTZ clean-up has begun!
All fake and disposable emails, all online "hack" PTZ and other fraud is in process of being deleted. Remember that if a friend or online "invite" gives you fake data, you will lose those PTZ as the info is still fake. Later tonight and tomorrow we will add in missed PTZ from 10/7 outage and any other PTZ refund issues.

crystal6 pon 12.10.2009 15:36

Hvala svima koji se javljaju s mailom nama koji trebamo tih nesretnih 20 inviteova da postanemo Z-listeri.

Dakle, svatko tko želi postati novi član Lockerza neka pošalje svoju mail adresu kao Privatnu Poruku nekome s foruma tko dijeli pozivnce.