NeoN ned 11.10.2009 11:36
nfsbaby kaže...

SRETNA VIJEST!!SAD SAM SE I SAM UVJERIO DA JE LOCKERZ.COM STVARAN!!POSLALI su mi email u kojem sam trebao dati sve svoje podatke u vezi Z-Lister Majce,i od danas tjedan dana majca će mi biti poslana na KUĆNU ADRESU!!!YEAH

meni nisu slali mail Mršti se

nfsbaby ned 11.10.2009 11:43
NeoN kaže...
nfsbaby kaže...

SRETNA VIJEST!!SAD SAM SE I SAM UVJERIO DA JE LOCKERZ.COM STVARAN!!POSLALI su mi email u kojem sam trebao dati sve svoje podatke u vezi Z-Lister Majce,i od danas tjedan dana majca će mi biti poslana na KUĆNU ADRESU!!!YEAH

meni nisu slali mail Mršti se

Koliko si dugo Z-Lister?Jer nemogu ti oni poslati instant a i šalju mail samo kad im je majca za tebe već spremna za pošiljku samo im trebaš dati svoje prave podatke i piše kad oni zaprime tvoj mail da u roku od tjedan dana dolazi majca a tako i vjerojatno će dolaziti i nagrade koje ćemo naručiti!(WII here I come)

Assassin ned 11.10.2009 12:07

Pa dajte ljudi prestanite spamat MOLIM VAS!!! Postoji popis svih koji salju pozivnice i TOCKA! Sta sad ste se svi uzbudili oko tih pozivnica, tu na forumu bi trebali bit sretni ako ijednu uspijete skupit, jer vas jako puno salje pozivnice. Kad nadjem vremena (ili ako se nekome da, pa moze umjesto mene) otvorit cu temu "Lockerz" na kojoj ce se samo komentirati dogadjaji vezani za lockerz, a ovdje onda spamajte sa glupostima koliko hocete. Ali onaj tko otvara tu temu mora u prvom postu napisati detaljan tutorial, a za to ja sad nemam vremena.

Jari ned 11.10.2009 12:57
nfsbaby kaže...

I ja sam jucer dobio mail takav, al neznam sta ce im opet podaci kad sve pise na mom acc. ne kuzim ??

filip avril_fan ned 11.10.2009 12:59
Jari kaže...
nfsbaby kaže...

I ja sam jucer dobio mail takav, al neznam sta ce im opet podaci kad sve pise na mom acc. ne kuzim ??

svaku nagradu možeš poslati na drugu adresu ako želiš

iLLusion ned 11.10.2009 13:23

Desio mi se jako čudan bug sa Lockerz-om. Registrovao sam se normala i došao do onog one time offer-a u kojem ''hvatam'' bodove. Uhvatio sam ih 24. Kad sam završio sa tim, pogledam u desnom uglu koliko imam PTZ kad... 0. Jedna velika nula. Misteriozno sam ostao bez tih uhvaćenih, a i onih dobivenih 2.

Zakinuli su me za 26 boba. Grrr. Neodlučan

Paolo2612 ned 11.10.2009 13:42
iLLusion kaže...

Desio mi se jako čudan bug sa Lockerz-om. Registrovao sam se normala i došao do onog one time offer-a u kojem ''hvatam'' bodove. Uhvatio sam ih 24. Kad sam završio sa tim, pogledam u desnom uglu koliko imam PTZ kad... 0. Jedna velika nula. Misteriozno sam ostao bez tih uhvaćenih, a i onih dobivenih 2.

Nisu te zakinuli - ja 2 dana nisam uopće dobivao bodove za login i odgovaranje na pitanja, a 3 dan su mi se ti bodovi pojavili. Trebaš čekati da se bodovi unesu u statistiku, što često nije u istoj sekundi.

RoyalBlood ned 11.10.2009 14:22
bboyplaza kaže...

e ljudi...mene zanima kako oni to šalju....dali to ide poštom ili kako već?jel e mora neka carina plaćat ili tako nesto?

Šalju poštom, a nitko ne zna u stvari na koji se način plaća poštarina....nagađa se - 20 ptz-a

iLLusion ned 11.10.2009 14:34
Paolo2612 kaže...
iLLusion kaže...

Nisu te zakinuli - ja 2 dana nisam uopće dobivao bodove za login i odgovaranje na pitanja, a 3 dan su mi se ti bodovi pojavili. Trebaš čekati da se bodovi unesu u statistiku, što često nije u istoj sekundi.

Ah, koje je olakšanje to čuti.

Onda željno isčekujem svoje bobe. Cool

iLLusion ned 11.10.2009 14:39

Yep. Nađoh ovo na njihovom Facebook-u vezano za PTZ koji misteriozno nestaju.

Saturday night update: Some of you are finding big fluctuations in your PTZ. As we've said, your PTZ are safe and sound. These are the display errors that are being worked on. Your PTZ will go up and down a bunch over the next 24-36 hours. ...When we get this readied, we'll do the database additions and fake email deletions ASAP. As usual, we'll keep you posted.

http://www.facebook.com/pages/LOCKERZ/80976158596