Lockerz

sad je otišlo sve pod electronick. Zna neko kad dolazi nova roba?

Koliko imate bodova?
Ja imam 42.
BTW. Na šta ih mislite utrošiti?

iPod

Nova roba dolazi vjerojatno 15.10.
Ja imam trenutno 60 bodova... a šta planiram uzeti pojma nemam... ima fora stvari, odlučit ću kad skupim malo više bodova... :D

A jel li se samo preko dailiesa i tog slanja drugima pozivnica ili ima još neki način?

Nova roba dolazi vjerojatno 15.10.
Ja imam trenutno 60 bodova... a šta planiram uzeti pojma nemam... ima fora stvari, odlučit ću kad skupim malo više bodova... :D
ima i previše fora stvari još kad dođu novi naćini zarade. jedva čekam

A jel li se samo preko dailiesa i tog slanja drugima pozivnica ili ima još neki način?
Coming Soon

225 bodova :D

jel moze meni netko poslat pozivnicu, bio bih mu zahvalan.
javit cu vam PM-om e-mail

jel moze meni netko poslat pozivnicu, bio bih mu zahvalan.
javit cu vam PM-om e-mail
sry na 2 posta

Svima kojima su potrebne POZIVNICE za Lockerz neka mi se obrate na PM,sa svojom mail adresom...Hvala

zašto se trudite, kad ne može dostava u Hrvatsku?

zašto se trudite, kad ne može dostava u Hrvatsku?
Zato sto ce vjerojatno dostavljati u HR od 15.10. A i ako ne budu, ja imam rodbinu u SAD-u, pa nije problem.

Svima kojima su potrebne POZIVNICE za Lockerz neka mi se obrate na PM,sa svojom mail adresom...Hvala
a da otvoris svoj thread pa tamo dijelis pozivnice umjesto u mom? Za pozivnice se obratite meni! Hvala....

a da otvoris svoj thread pa tamo dijelis pozivnice umjesto u mom? Za pozivnice se obratite meni! Hvala....
Dakle po tvojoj politici svatko bi trebao imati svoj thread to ti je u prosjeku 20 istih threadova,koji su totalno nepotrebni,plus tona spama u svakom od njih a i usporavaju forum..Bravo stvarno si genijalan...

GENIJALNA VIJEST ZA SVE LOCKERAŠE!!
Saznao sam s jednog drugog foruma,kako:
a)15.10 dolazi nova roba i dostava se vrši po Europi (hrvatska će biti na tom popisu 98%)
b)Da 100% Lockerz nije prevara i da su ljudi iz hrvatske već dobili novi psp i 2 GB memory stick..
c) Da je ovo marketinški trik koji se početkom sljedeće godine gasi,dakle do nove godine će te moći naručivati i mjenjati bodove za ponuđene nagrade ali nakon toga lockerz postaje ko Amazon a sve stvari će te morati kupiti pravim novcem..
Toliko od mene,UŽIVAJTE

Ne nego sam ja otvorio ovu temu da dijelim invitove i skupljam sebi bodove, pa zasto bi ti onda dijelio invitove i skupljao sebi bodove u mom threadu?

a)15.10 dolazi nova roba i dostava se vrši po Europi (hrvatska će biti na tom popisu 98%)
b)Da 100% Lockerz nije prevara i da su ljudi iz hrvatske već dobili novi psp i 2 GB memory stick..
c) Da je ovo marketinški trik koji se početkom sljedeće godine gasi,dakle do nove godine će te moći naručivati i mjenjati bodove za ponuđene nagrade ali nakon toga lockerz postaje ko Amazon a sve stvari će te morati kupiti pravim novcem..
Toliko od mene,UŽIVAJTE
uffff, toliko toga treba nabavit a toliko malo vremena.... xD

jel se mogu slat bodovi, npr. ja posaljem frendu i tak?
saljite mi e-mail prek privatne poruke ak zelite pozivnicu

Ne nego sam ja otvorio ovu temu da dijelim invitove i skupljam sebi bodove, pa zasto bi ti onda dijelio invitove i skupljao sebi bodove u mom threadu?
A zašto bi netko morao baš od tebe uzeti invite a ne od njega? Onaj ko se želi učlaniti ima pravo birati preko koga će to učiniti.
P.S. Hvala Assasinu za pozivnicu. Ako netko želi da mu pošaljem pozivnicu samo mi pošaljite PM i poslat ću vam

Evo ako nekom treba nek mi samo kaze email na PM.
A ovaj ja evo tek se regao neka igra na pocetku i dobio 27 bodova cega li vec, heh kad sam vidio nagrada kojih ima, hehe....

imam tri pitanja:
1. jel se mogu slat bodovi, npr. ja posaljem frendu i tak?
2. kaj moram raditi svaki dan da skupim bodove i koliko bodova time dobivam, možete li navesti?
3. kad sam odgovorio na pitanje dobio sam 2 boda... odgovarao sam dalje na ona donja pitanja i ništa nisam dobio?

imam tri pitanja:
2. kaj moram raditi svaki dan da skupim bodove i koliko bodova time dobivam, možete li navesti?
3. kad sam odgovorio na pitanje dobio sam 2 boda... odgovarao sam dalje na ona donja pitanja i ništa nisam dobio?
1. Iskreno - nemam pojma
2. Ulogirati se i odgovoriti na pitanje dana - 2 boda dobiješ za login, 2 za odgovor
3. Samo ti pitanje dana donosi bodove (trenutačno pitanje tog dana)

mogu dobiti pozivnicu ?

I ja bi pozivnicu.
:D

Evo tko treba pozivnicu neka mi posalje PM sa mailom ako zeli

Sada ih i ja dijelim. PM. :)

Ako ikome treba, samo pošaljite mail na PM.

Toliko od mene,UŽIVAJTE
Sve je to vec odprije napisano na forumu, osim ovog pod c), sto je netocno. Od iduce godine ce se otvoriti normalna trgovina u kojoj ce se moci kupovati artikli za pravi novac, ali ce bodovi i dalje biti u igri, i idalje ce se oni moci mjenjati za artikle.
imam tri pitanja:
1. ne
2. nakon sto posaljes 20 pozivnica postajes VIP clan (dolazis na Z-listu). Dok nisi na Z-listi, svaki dan kada se ulogiras dobijes 2 boda, kada odgovoris na pitanje (koje dodje svaki dan novo) dobijes 2 boda (dobijes bod samo za odgovor na najnovije pitanje) i za svaki invite dobijes 2 boda. Ako si na Z-listi, sve bodove dobivas duplo (znaci, po 4 za svaku "akciju")
3. objasnjeno pod 2.
ajmo ljudi jos 3 osobe mi trebaju...xD