Internet

G2play.net - pitanja i odgovori

TomoR čet 22.9.2011 00:13
Darkensync kaže...

Kupio Crysis 2.

Cekam key.

Nakon 1 dana šalju email u kojem me traze za osobnu.

Sad gledam na drugim forumima kako govore da mogu  koristit za identity fraud itd ?

Jesu li i Vas trazili za ID?Je li sve proslo ok?

Tražili su me, dao sam im podatke koje su tražili (tj. sken određenog dokumenta koji već traže) i nisam imao nikakvih problema. Ima tome već koja godina da sam im dao sken osobne/putovnice.

geci uto 20.12.2011 11:11

zanima me jel neko imao ovaj problem?nakon sto izvrsim uplatu mi javi ovu poruku You can not use your credit/debit card for the next 24 hours.
This restriction cannot be lifted manually by you or our service team. Please return to the website of the Merchant where you will receive further instructions. vec sam probao nekoliko puta i stalno mi to pise,probao sam cak i drugu karticu i opet isto.

Zoky1 ned 18.3.2012 13:58

Ovako,

Dugo kupujem kod njih , od bonova do igara sve ok. Ozbiljna su tvrtka. Sto se tice slanja osobne ili racuna itd, to ne traze oni vec tvrtke preko kojih kupujete, zato je najbolje imati paypal.

P.S. Ljudi koji pricaju o nekim problemima u vezi G2play vjerovatno nikada nisu kupili nista niti kod njih niti na internetu tako da zanemarite njihove postove.

alen177 sri 9.5.2012 17:17

Bok, naručio sam kod njih key za igru i birao sam da ću platiti preko internet bankarstva... e sada dobio sam njihov broj računa (PL44116022020000000198191673) koji mi ne stane u platnom nalogu za napisati, može pomoć

TomoR sri 9.5.2012 17:24
alen177 kaže...

Bok, naručio sam kod njih key za igru i birao sam da ću platiti preko internet bankarstva... e sada dobio sam njihov broj računa (PL44116022020000000198191673) koji mi ne stane u platnom nalogu za napisati, može pomoć

Koliko ja znam ne možeš preko Internet bankarstva raditi međunarodne uplate. Bar ne kao fizička osoba.

Ja ti preporučam PayPal, s obzirom da već valjda imaš neki Mastercard ili tako.

Zander čet 20.9.2012 15:39

www.gamecards.eu - puno bolji izbor , čak i jeftiniji i profesionalniji. Također www.cdkeyshouse.com isto odlični. Obično između ova dva gledam gdje je povoljnije ..

Ovi G2play.net - lakrdijaši su bili normalni ... sve do jednom ... a onda otkrili svoje pravo lice . Neuslužni , čekaš odgovor danima . Traže puste dokaze ako nedajbože uzimaš više istih igara itd... ne znam da li imam prepisku još mailova , ali svakako NE PREPORUČUJEM! .

1.Lovac čet 20.9.2012 16:01
Zander kaže...

www.gamecards.eu - puno bolji izbor , čak i jeftiniji i profesionalniji. Također www.cdkeyshouse.com isto odlični. Obično između ova dva gledam gdje je povoljnije ..

Ovi G2play.net - lakrdijaši su bili normalni ... sve do jednom ... a onda otkrili svoje pravo lice . Neuslužni , čekaš odgovor danima . Traže puste dokaze ako nedajbože uzimaš više istih igara itd... ne znam da li imam prepisku još mailova , ali svakako NE PREPORUČUJEM! .

Po cijeni se skoro pa ni ne razlikuju, po izboru, na ovom cdkey ne mogu naći diablo3 nigdje...

WiNAmDGAMer ned 21.10.2012 22:08
Bernard Huky Hux kaže...

Da sigurno je. Ima na skoro svakom kiosku Tiska :)

Mislim si kupiti bf3 pa zato pitam!Hoce li mi mozda traziti kopiju putovnice ili osobne?

Kamo se taj key koji dobijem upisuje?U Origin pod Redeem your product code!?

EraserHead ned 21.10.2012 22:26
Zander kaže...

Ovo je staro, ali tek sam sada vidio...APSOLUTNO NETOČNO...nikad nikavih problema sa g2playom, na svaki upit sam u roku pola sata dobio reply, daleko najbolji site za digital buy. I nisam kupio jednu igru, nego 20 -ak, ponavljam nikad nikakvih problema.

+ još se dobivaju bodovi za svaku kupovinu koji se kasnije mogu iskoristiti za popust.