Brutal Adsl

Decki moji evo ja nisam vjerovo dok nisam vidio... Frend je nesto nastiom s ADSL da mu je brzina 10,9mb/S download mogu upload-ti sliku... Bilo mi je nejasno radi razloga sto t-com nemoze to pustiti toliku brzinu... Zamolio sam da mi proda foru za 1000 kn nije htio radi razloga sto bi to svako znao... Ali neznam na koju foru... ako vi znate slobodno recite svima ce pomoci makar 1mb/S... zahavaljujem se
ništa te ne razumijem,ajd ponovo :)

Ajd uplodaj sliku :)

Decki moji evo ja nisam vjerovo dok nisam vidio... Frend je nesto nastiom s ADSL da mu je brzina 10,9mb/S download mogu upload-ti sliku... Bilo mi je nejasno radi razloga sto t-com nemoze to pustiti toliku brzinu... Zamolio sam da mi proda foru za 1000 kn nije htio radi razloga sto bi to svako znao... Ali neznam na koju foru... ako vi znate slobodno recite svima ce pomoci makar 1mb/S... zahavaljujem se
ništa te ne razumijem,ajd ponovo :)
Imam frenda koji kompjuter drzi u malome prstu rastura c++ hardware totalno rastura i sta je lik napravio... neki vrag je slozio na adsl modemu da mu je brzina skidanja 10,9 megabajta u sekudni... ja sam ga molio da mi proda foru ali ga nisam uspio namoliti pa ako neko zna kako bi to moglo ici svi bi bili jako zahvalni

ma može on namještat ali ako mu ovi u centrali ne puste tu brzinu on je ne može dobit

ma može on namještat ali ako mu ovi u centrali ne puste tu brzinu on je ne može dobit
E bravo care ja sam isto tako mislio da t-com nemoze toliko pustiti ali kada ti kazem on ti od svoga 3 razreda osnovne rastura po kompu jer je imo problema s nogom i nista nije smijo raditi osim toga... tako dok su jos bili modemi on je spojio nekako na satelit i bilo mu je dosta brzeto je bilo u 7 razredu a u 8n razredu informatiči profresori mu nisu mogli nista...

Koji troll...

baš sam počeo pisat odgovor ali onda sam skužio i ja.

Jebiga decki mozda nevjerujete ali to je istina sta imam od laganja...

teoreska propusnost adsl-a je 24mbita. tako da taj tip s 10,9mb/sec laže jer je to 87,2 mbitna veza što je nemoguće. osim ako se taj tvoj frend spaja nekako drugačije. u svakom slučaju adsl2 nikako ne prelazi 24 mbita. i da moraš bit jako blizu centrali za maksimalnih 24 mbita.

A sta imas od registriranja na forum, i pisanja u prvom postu kak neki tvoj frend ima abnormalan download, sa screenshotom iz bogzna cega...

teoreska propusnost adsl-a je 24mbita. tako da taj tip s 10,9mb/sec laže jer je to 87,2 mbitna veza što je nemoguće. osim ako se taj tvoj frend spaja nekako drugačije. u svakom slučaju adsl2 nikako ne prelazi 24 mbita. i da moraš bit jako blizu centrali za maksimalnih 24 mbita.
Vjerovatno nekako drugo jer znam da inace ovi sto pustaju ADSL linije nema toliku vezu... U svakom slucaju morat cu jos malo popricati s njime

Moj frend sa skuterom od 50ccm postiže 200Km/h.

A sta imas od registriranja na forum, i pisanja u prvom postu kak neki tvoj frend ima abnormalan download, sa screenshotom iz bogzna cega...
Decko sorry ovo je forum procito sam kako se treba ponasati na forumu... ja sam pito jel mozda neko to kako je uspio... Gle ne vrijedi se tako ponasati nisam te uvrijedio ni nista

kad ga napuca ferari

Ljudi su ti rekli kako, nikako
I ne kuzim sta te tocno vrijedja u mojoj recenici...

LOL ma to je seedbox 100%!

kad ga napuca ferari
Vjerojatno je namjestio nesto da ima jos jednu brzinu :P

Ljudi su ti rekli kako, nikako
I ne kuzim sta te tocno vrijedja u mojoj recenici...
Ma care sve ok... Nevrijedja mene nista vjeruj

To bi se moglo prije dogoditi nego ova adsl abnormalna brzina.

Ma cista glupost to se tvoj frend s tobom salio ili je naso negdje sliku na netu ili ako "ima kompjuter u malom prstu" vjerovatno onda zna s photoshop ili ga ima u "drugom malom prstu" :P

e da seedbox bi magao biti. neki 100mbitni link to bez problema potegne ako ima puno seedera.

Dao je ≈10 eura za Seedbox i sad se pravi faca.

decki vjerovatno ste u pravu u vezi toga jer me zbunjivalo taolika veza u hrv... hvala vam decki

mislim sve je u redu osim "hakiranja rutera"... frend te lijepo izmuljao. :)

e da seedbox bi magao biti. neki 100mbitni link to bez problema potegne ako ima puno seedera.
Ma box-ovi potegnu i do 16 mb/s, na pravom privatnom trackeru ide bez frke, pogotovo razni packovi jer se to seeda ko ludo.

Šta ćeš sad preveslo te...
Nema veze vratit ćeš mu...

Ma box-ovi potegnu i do 16 mb/s, na pravom privatnom trackeru ide bez frke, pogotovo razni packovi jer se to seeda ko ludo.
ja na TL-u vidio 61 mb/sec up ide...ja sam osto ukocen

Imaš sreće da te nije oženio za onih soma kuna.