Igre - općenito

Preporuka igara za vaše računalo

Golf pon 1.9.2014 20:05

Ja se izvinjavam zaboravih ima podugacka lista ali eco vega se sjecam 

Mass effect 2-3

CS go

cs 1.6

euro truck simulator

Need for speed svi

HALF-Life svi

Allan wake

biosock invinitive,1,2

alan wake american nightmare

left 4 dead

dead island

gta 4

san andreas

Pay day2

Batman arkam svi dijelovi 

assasins svi dijelovi

pa jbg nemogu sve da se sijetim ali vecinom sam sve igrice igrao jbg duke nuke itd itd zaboravio sam ostale majke mi 

markymark099 uto 2.9.2014 12:10
dis4st3r kaže...
Bartaul kaže...
Moze li neka open world,adventure,action igra kao AC serijal,Far Cry,GTA za moj PC

saints row, mafia 1 i 2, saboteur, just cause

samo napomena da je mafia open world ali nemaš baš ništa za raditi osim glavnog storyline-a, znači nema onih side questova, upgradeanja i skupljanja koječega kao u ostalim navedenim igrama. ali svakako vrijedi odigrati zbog odlične priče i ugođaja {#}

markymark099 sri 3.9.2014 15:11
Golf kaže...

Ja se izvinjavam zaboravih ima podugacka lista ali eco vega se sjecam 

Mass effect 2-3

CS go

cs 1.6

euro truck simulator

Need for speed svi

HALF-Life svi

Allan wake

biosock invinitive,1,2

alan wake american nightmare

left 4 dead

dead island

gta 4

san andreas

Pay day2

Batman arkam svi dijelovi 

assasins svi dijelovi

pa jbg nemogu sve da se sijetim ali vecinom sam sve igrice igrao jbg duke nuke itd itd zaboravio sam ostale majke mi 

hitman, deus ex, sleeping dogs, the darkness,dead space, crysis, saints row?

markymark099 sri 3.9.2014 23:47
nonickname kaže...

Može preporuka za neke jeftinije multiplayer igrice pucačina ili neke utrke.. (da ima dosta igrača)

BF4 na low radi bez problema.

procesor amd x3 450 3,2GHz

ram 4 gb

palit gt 630 1gb ddr5

cs:go ti je 11€ na steamu, sad zavisi šta ti smatraš "jeftinijim" {#}

Zvonzi sub 6.9.2014 11:10

treba mi preporuka nekog FPS-a. znači, ne pretjerano kompliciranog (jer nije za mene), s nekim RPG elementima ili slično. čisto - misija je to i to, odi ubi, bok.

PC je

Core2Duo @ 2.66 E6750

4GB RAM

HD5670 512MB

oni standardni naslovi - CoD, Brothers in Arms i sl. su već svi riješeni.

Golf sub 6.9.2014 21:07

Presao to. Sleeping dogs malo je glupa jer na pocetku nemas oruzija pa brzo te prebiju oni kinezi xD  Saints row presao i 3 i 4 dio ;) Ali 3 dio je najjaci na pocetku..Jos prijedloga,Da dodam da sam u roku 2 dana presao DIshonored i Darksiders II 

Golf ned 7.9.2014 13:52

Pa da ja se ne skidam dok ne predjem to xD Jbg nemam pametnije nista da radim kao sto je ovaj gore napisao "get Life" lol imam sve u zivotu,ubijam se od dosade :P

Ajmo jos prijedloga...Cekam ovaj  GTA 5 Batman novi ovaj,valjda ce do nove godine izaci 

macgyver uto 23.9.2014 14:37

Jel ima netko za preporucit neku igru... ne znam kako da se najbolje izrazim, ali u kojoj nisam cijelo vrijeme 100% siguran da cu prezivjet i sve poubijat bez problema... sto hocu reci... sve novije igre koje sam igrao, npr. Far Cry 3, Dishonored, Saints Row IV, Crysis 3 itd. u svima sam cijelo vrijeme 100% siguran da necu imati nekih vecih problema bez obzira na taktiku, da mogu jednostavno uletit u gomilu i sve poubijati. A htio bi neku igru tipa prvi Far Cry ili Doom3, gdje sam ipak morao razmisljati, paziti na svaki metak itd. uglavnom gdje sam ipak imao neki osjecaj ranjivosti, da nisam neunistiv i da ce me sredit ako napravim neku glupost. Ne mora biit horror pa da se userem svako malo, jednostavno nesto gdje cu morati paziti sto radim. Nadam se da je jasno sta sam htio

Idealno bi bilo FPS, moze i TPS ili neka akcijska avantura tipa Assassins Creed. Grafika i starost igre nisu bitni

dis4st3r uto 23.9.2014 14:47
macgyver kaže...

Jel ima netko za preporucit neku igru... ne znam kako da se najbolje izrazim, ali u kojoj nisam cijelo vrijeme 100% siguran da cu prezivjet i sve poubijat bez problema... sto hocu reci... sve novije igre koje sam igrao, npr. Far Cry 3, Dishonored, Saints Row IV, Crysis 3 itd. u svima sam cijelo vrijeme 100% siguran da necu imati nekih vecih problema bez obzira na taktiku, da mogu jednostavno uletit u gomilu i sve poubijati. A htio bi neku igru tipa prvi Far Cry ili Doom3, gdje sam ipak morao razmisljati, paziti na svaki metak itd. uglavnom gdje sam ipak imao neki osjecaj ranjivosti, da nisam neunistiv i da ce me sredit ako napravim neku glupost. Ne mora biit horror pa da se userem svako malo, jednostavno nesto gdje cu morati paziti sto radim. Nadam se da je jasno sta sam htio

Idealno bi bilo FPS, moze i TPS ili neka akcijska avantura tipa Assassins Creed. Grafika i starost igre nisu bitni

probaj ghost recon advanced warfighter 1 i 2 ili rainbow six serijal

markymark099 uto 23.9.2014 22:41
macgyver kaže...

probaj spec ops:the line , naravno, nemoj staviti na easy :D

igra ima dobru priču a i ima par težih djelova.

Hambrle ned 28.9.2014 15:55

Može neka preporuka igri, žanr nije bitan

Intel HD 4000

4 GB rama

2.5 GHz i5 procesor

Bilo bi kul ako bi preporučili i neke igre za online coopa ili nešto slično, ali mogu i single player igre... 

Nick_Diamond sri 1.10.2014 09:06

Trebam preporuku za PC igru, čim noviji naslov , auto utrke al da ima opciju split screen - za 2 igrača.

Igrali bi na 2 gamepada. Gledam ove Need For Speed naslove , pa nijedan više nema tu opciju, sve je online.

Ispada da više nemaš kaj igrati u dvoje na jednom kompu osim nogometa.... :/

Smucek sri 1.10.2014 09:41
Nick_Diamond kaže...

Trebam preporuku za PC igru, čim noviji naslov , auto utrke al da ima opciju split screen - za 2 igrača.

Igrali bi na 2 gamepada. Gledam ove Need For Speed naslove , pa nijedan više nema tu opciju, sve je online.

Ispada da više nemaš kaj igrati u dvoje na jednom kompu osim nogometa.... :/

Ja u zadnje vrijeme igram tako Dirt3 i Split Second, jest da nisu najnovije, ali se da fino razveselit s rajom. Isto tako ako ne trazis bas preozbiljno, imas onaj Sonic Racing All-Star ili tako nesto.