Preporuka igara za vaše računalo

Pozdrav
Molim preporuku neke utrke da nije need for speed ,ali da je slicna.
cpu: intel pentium B960 2.20
ram: 4gb
Intel HD graphics....

Pozdrav
Molim preporuku neke utrke da nije need for speed ,ali da je slicna.
cpu: intel pentium B960 2.20
ram: 4gb
Intel HD graphics....
Grid jedinica

Pošto u zadnje vrijeme nema baš puno igrara koje su me zadržale za ekranom i koje sam dovršio, tražim tu preporuku.
Na prvom mjestu je priča, pošto je to ono što me najčešće i zadrži uz igru, mada postoje iznimke. Ne mora biti AAA naslov (uživao sam u Gone Home i Brothers: A Tale of Two Sons dosta više nego u dosta 3A naslova u zadnje vrijeme).
Odigrao Falloute, Mass Effectove, Bioshockove, Half Lifeove, TES serijal također, Walking Dead, Spec Ops: The Line, Max Paynove...
Eto, ak neko ima neki manje poznati naslov il nešto što mi je promaklo, bio bi zahvalan.
Ako voliš ubijati naciste, probaj Wolfenstein: The New Order koji je skoro izašao...Mada ima mnogih dvoumica na internetu, meni je priča veoma dobro sjela, i izvedba priče je na višem nivou, imajući na umu da je samo singleplayer igra i da su developeri u fullu fokusirali na singleplayer. Imaš i Fahrenheit ili ti ga Indigo Prophecy, malo starija igra ali ima relativno dobru priču, od istih developera ako nisi zaigrao već na PS3 ( ako posjeduješ tu konzolu ) imaš i Heavy Rain i Beyond: Two Souls, za koje si vjerovatno čuo, ali da napomenem ipak :)

Odigrao Fahrenheit, od Wolfensteina me odbija veličina same igre, ain't nobody got time to download that

Pošto u zadnje vrijeme nema baš puno igrara koje su me zadržale za ekranom i koje sam dovršio, tražim tu preporuku.
Na prvom mjestu je priča, pošto je to ono što me najčešće i zadrži uz igru, mada postoje iznimke. Ne mora biti AAA naslov (uživao sam u Gone Home i Brothers: A Tale of Two Sons dosta više nego u dosta 3A naslova u zadnje vrijeme).
Odigrao Falloute, Mass Effectove, Bioshockove, Half Lifeove, TES serijal također, Walking Dead, Spec Ops: The Line, Max Paynove...
Eto, ak neko ima neki manje poznati naslov il nešto što mi je promaklo, bio bi zahvalan.
Mafia1 i 2, Deus Ex, LA Noire, Alan Wake, The Witcher 1 i 2

igra sa dobrom pričom koja će me zadržati pred ekranom, nemam šta raditi :) igrao sam mafiju 1 i 2, LA Noire, GTA..po mogućnosti nešta tog tipa, imam dobar komp mislim da bi mogo sve vrtiti

Spec Ops: The Line
čine se ko tipičan TPS, al' vjeruj mi da nije, probaj

Pozz,trebam preporuku za PC igru u stilu NFS.Znaci da se auti mogu upgrejdat, da imaju dobar zvuk motora i sl.Samo ne NFS ili Gas Guzlers,posto sam to vec igrao i presao.Hvala

mozetel mi sta preporuciti, neke igre koje mogu na ovaj racunar
Graficka kartica je Nvidia geForce 210

Trebam neku igru tipa God of war ali za PC ovo je moja konfiguracija:
Proc: intel b960 2,3 Ghz
RAM: 4 GB DDR3 1066 MHz
Graf: intel hd 2000
HDD: 500 GB
I da napomenem na njemu igram Far Cry 2 Low 30 fps, FIFA 14 Low 60 fps, Pes 2014 ~60 fps, GTA 4 low 800x600 ~30 fps... Ove igre što sam naveo su igrive.
Pa ako ima neko neku preporuku bio bih mu zahvalan...

Molim pomoč!
Dakle,tražim bilo kakve auto-trkače igre. Do sad sam ih odigrao mali milion,no sve su mi bile vrlo lagane. Čisto za mali rezime:
NFS Underground 1 - Prešao na hard + manual šaltanje. Igra je za klince od 3 godine koji žele naučiti voziti.
NFS Underground 2 - Ista stvar,hard + manual. Dječja igrica.
NFS Most Wanted - Manual + hard. Cijelu igru sam prešao sa Fiat Puntom,bez junkman partova. For the record: najsporiji auto u igri je.
NFS Carbon - Manual + hard,ako se ne varam. Ne znam dal' ima za namjestiti težinu (Ako ima: sigurno sam igrao na najteže). Dječja igra. Čak sam prošao sve drift staze u jednom driftu,ali na automatic šaltanje. Ugl. dječja igrica.
NFS Pro Street - Manual šaltanje. Jedini izazov su mi bile one Speed utrke,jer sam imao vrlo nestabilan auto. Ali kada sam uzeo stabilnije aute (tipa Porshe 911 Turbo/911 GT3),također je postala dječja igrica.
NFS Undercover - Nešto malo sam igrao. Gameplay je odvratan. Mnogi kažu da nije toliko teška. Dakle,nisam ništa previše propustio.
NFS Hot Pursuit 2010 - Ta igrica ima samo dvije "teške" utrke,ostalo je dječja igra. Nisam igrao policajac-mod,nisam za takve stvari. Nije to za mene. Ali street racer mod - ništa previše teško.
NFS The Run - Isto ništa previše teško. Ima par dobrih staza u kojima sam uživao. Jako dobra igra.
GRID 1 - Prvih tjedan dana igre je bilo krvavo. Privikavanje na gameplay iz igre.. debelo različit od NFS serijala koje sam tada igrao. Ali kad sam prošao nekoliko dana "obuke",igra se ubrzo pretvorila u dječju igru.
GRID 2 - Dosta teži. Ima par staza koje su dosta teške,jer kratko traju,tako da je napredak kroz utrku jako mali. Ali niti to nije preveliki zalogaj.
GRID Autosport - Do sada se igra pokazala dosta težom od GRIDa 2. Opet drugačija filozofija gameplaya tj doživljaja vožnje. Ali kad se naviknem na gameplay: ne vjerujem da će biti toliko teško.
DIRT serijal - Inače ne volim reli,ali i ovo nije bio neki preveliki izazov. Dječja posla.
Juiced serijal - Dječja igra.
Split Second - Također dječja posla.
Track Mania - Igrao sam 2 komada. Dobre igre,nisu pretjerano teške. Ima par kompliciranih staza u kojima sam fakat uživao.

probaj asetto corsa, gtr 1,2, RACE 07, te shift 1 i 2 koji su više arkade neg simulacije

Pozz ako moze preporuka nekih igara mislim na trke auta koje se mogu igrati u dvoje na Windows XP 1GB RAM uz dobar procesor. Znaci neke trke auta igre u dvoje(na 2 dzojstika ili jedan dzojstik i tastatura). Evo ja prvi preporucujem sto sam igrao,
Toca Race Driver 3...idemo preporuke neke :)?

Može neka preporuka igrica za konfu pod moj pc?
Neznam više što da igram,preporuka FPS i auto simulacija,nemojte mi NFS i battlefielde spominjat(BF sve serijale org imam,a nfs sam sve serijale prešo).
Hvala!

Niko ne zna, trke auta igre u dvoje na PC-u?? znaci jedno na tast, jedno na dzojsik, ili 2 dzojstika? zna neko?

Split Second je meni zabavan npr.

i meni je split second bio odlican. probaj pa ces vidjeti ako ce ti se svidjet ili ne.

Hvala na preporukama sad sam pogledao system req. i odlucio sam izmedju 2 igre, grid i dirt 2 ? koju bih odabrao koja je bolja po vama?? hvala unaprijed

Hvala na preporukama sad sam pogledao system req. i odlucio sam izmedju 2 igre, grid i dirt 2 ? koju bih odabrao koja je bolja po vama?? hvala unaprijed
Gledaj, to ti je kao da pitaš: Odlučio sam se između Nutelle i maslaca, koji je finiji?
GRID su ti organizirane utrke, ako to voliš, normalno onda GRID. Dirt ti se bavi rallyem, time attackom i sl. pa ako to voliš, onda Dirt.

Aha a ako igram jednu ili drugu jeli mogu namjestiti i na jednoj i na drugoj da se trkaju samo 2 igraca, odnosno npr samo ja i moj prijatelj, da ne bude drugih auta??

Dajte nešto zanimljivo.. Nekakvu strategiju i neki dobar RPG.. Odavno nisam igrao pa se malo zaželio, a nemam ideje što.. Komp je pod moj PC, tako da ću se teško nositi sa novim naslovima, a opet nebi nešto extra staro..

GRID 1 ili 2, koji je realniji i bolji

Po meni grid 2 al preporucujem ti igru TOCA RACE DRIVER 3 extra igra, moze u dvoje, moze multyplayer(preko interneta), nije zahtjevna mnogo, razne vrste odlicnih auta, kamiona

Može preporuka nekih FPS-ova?

pitam se moguli pokrenuti gta 5 ili 4 ?
Procesor:
AMD Quad-Core A8-5600K X4 (3.6GHz | Turbo: 3.9GHz | 4MB cache)
Ram:
4GB DDR3 1600MHz (4GB)
Grafička karta:
ASUS Radeon HD R7 240 2GB DDR3

pitam se moguli pokrenuti gta 5 ili 4 ?
Procesor:
AMD Quad-Core A8-5600K X4 (3.6GHz | Turbo: 3.9GHz | 4MB cache)
Ram:
4GB DDR3 1600MHz (4GB)
Grafička karta:
ASUS Radeon HD R7 240 2GB DDR3
4 da,5 nisam siguran

Imali jos neka igra da je zanimljiva za moj racunar, jer postalomije dosadno i nezz vise sta da igram???

Imali jos neka igra da je zanimljiva za moj racunar, jer postalomije dosadno i nezz vise sta da igram???
assassin creed 3 i 4, saints row 3 i 4, tomb raider 2013
sad zavisi šta ti smatraš "zanimljivim"

Cod serijali,bf serijali crysis serijali ... :)