RuskeGTT ned 24.7.2016 14:02

evo ga, imam para za kupiti GT3 RS, ali neznam sta da uzmem kao 2. auto, volio bi focusa, M2, 911ku staru, GT3 RS i slicno...ali ono...ic slagati 2-3 auta istovremeno nije bas jeftino :D

sa BRZ-om sam prebrz u 99% utrka, ako zaostanem tipa 10-15 sekundi, nadoknadim do kraja, auto je cudo, pogotovo za drift! gymkhana je STRAVA!!!!!!

turbojc sri 17.8.2016 20:36

Može li mi netko objasniti kako iz garaže doći u main lobby?
Tj. kako izaći iz igre, a da ne moram alt+f4. 

Kada sam u main lobbyu, vidim kako izaći, ali kada vozim utrku, ili kada sam u garaži, onda ne vidim kako izaći. 

Jurassic Park sri 17.8.2016 23:34

Bok svima,

imam samo jedno kratko pitanje.

Htio bi mjenjati Battlefield 4 za Need For Speed,ali nisam siguran da li je to izvedivo pošto je NFS izašao ove godine,a BF4 je par godina stariji?

Znači,ima li šanse da igdje zamjenim te dvije igre,bilo na kojem Njuškalu ili nekom drugom oglasniku po vašem mišljenju?

Znam da ovo baš i nije dobro mjesto za pitati,ali nadam se da ćete mi pomoći.

Darko92 čet 18.8.2016 23:14

meni je super, nisam neki freak ali svakih par dana bacim koji sat, meni je cist ok, jedino taj customize su mogli puno puno bolje napravit tj vise stvari stavit... 

Evo par slika starijih...

P.S. evo i novijih ss :D

Jurassic Park pet 19.8.2016 00:18

Imam jedno pitanje ako netko zna.

Ovako,kupio sam NFS i isprobao ga na 3 sata,te sam ga odlučio vratiti,odnosno tražio refund.

Međutim u međuvremenu sam ponovo odlučio da ga kupim,ali je refund zahtjev već poslan te čekam povrat novca.

Ako ja sad kupim igru ponovo,da li ću sve jedno dobiti 30 eura koje sam platio,odnosno hoće li mi igru naplatiti dva puta ili da jednostavno igram preko 12 sati i da mi to poništi refund?

PS

zna li netko koliko popust od 50% traje?

Molim pomoć

Gale92 pon 29.8.2016 21:45

oprostite ako je , zanima me dal bi se na ovim specifikacijama mogla "normalno" igrat igrica
HDD 1T

RAM: 8GB

GRAFIKA: Nvidia Geforce 840M

Intel i7 -4510u 2,60GHz

Windows 10 Pro (64-bit)

Hvala unaprijed

Dudu ned 20.11.2016 12:46

Gujs, da tek sad sam uzeo nfs  no nebitno. 
Imam problem neke čudne vrste, ne mogu promjeniti kontole, točnije tipke šta želim da mi bude?!??

Kada pritisnem X za custom kao probam zamjeniti bilo šta ali kad stisnem enter i probam odabrati određenu tipku ništa se ne dešava.

Any?

x18x05x ned 20.11.2016 12:59
Dudu kaže...

Gujs, da tek sad sam uzeo nfs  no nebitno. 
Imam problem neke čudne vrste, ne mogu promjeniti kontole, točnije tipke šta želim da mi bude?!??

Kada pritisnem X za custom kao probam zamjeniti bilo šta ali kad stisnem enter i probam odabrati određenu tipku ništa se ne dešava.

Any?

Ja nisam uspio promjenit. No već sam naviknuo na standardne postavke.