Cookie Clicker

Ne zaboravi na heavenly chips. Kada restartaš igru ostaju ti svi achievmenti i dobiješ određeni broj heavenly chips(1 za svakih 1,000,000,000,000 ukupno napravljenih keksi) koji povećavaju CpS multiplier. Ja ih sada imam 4575, i za samo 23 sata igre sam već na 330,000,000,000 CpS sa 102/118 upgradea i preko 1000 građevina
nisam te skroz skuzio...a jel znas zasto sam morao sve ispocetka raditi ako sam uredno sejva igricu i spremio sam onaj kod na komp i poslije sam ga importa

dali je sigurno upgrejdati one mind? i dali je isplativo?

Ne zaboravi na heavenly chips. Kada restartaš igru ostaju ti svi achievmenti i dobiješ određeni broj heavenly chips(1 za svakih 1,000,000,000,000 ukupno napravljenih keksi) koji povećavaju CpS multiplier. Ja ih sada imam 4575, i za samo 23 sata igre sam već na 330,000,000,000 CpS sa 102/118 upgradea i preko 1000 građevina
Ja sam restartovao skroz totalno, da mi vrijeme igranja ide od 0, evo sad izracunao ovamo, 28 bi dobio heavenly chips-a kada bi sada restartovao, ali necu dok ne kupim 100 Antimatter-a
Isplativo definitivno nije, +1 base kolacic po sekundi na svakih 50 bakica, kako sam ja to skontao bakica dobije +1 kolacic po sekundi bez ovih duplih i ostalih upgrade-a, znaci za 200 bakica ces dobiti +4 colacica po sekundi za svaku baku + upgrade-i i na kraju ne dobijes nista s tim, samo bezveze dadnes 160 milijardi kolacica
svaka cast...nekako izgubis volju za igrom kad ti se sve resetira
Nije bas, necu odustati dok sve achievmente ne osvojim i ne pokupujem sve upgradee :D

Odlicna stvar za ubit dosadu dok cekam da MatchMake odradi svoje

Isplativo definitivno nije, +1 base kolacic po sekundi na svakih 50 bakica, kako sam ja to skontao bakica dobije +1 kolacic po sekundi bez ovih duplih i ostalih upgrade-a, znaci za 200 bakica ces dobiti +4 colacica po sekundi za svaku baku + upgrade-i i na kraju ne dobijes nista s tim, samo bezveze dadnes 160 milijardi kolacica
Zavisi, ja sam upravo upgradeao u novoj igri i dobio sam 7 milijardi veći CpS(ali ja imam 43000% multiplier). Ako igraš prvi put i nije tako isplativo, samo bez toga ne možeš otključati sve upgrade

Zavisi, ja sam upravo upgradeao u novoj igri i dobio sam 7 milijardi veći CpS(ali ja imam 43000% multiplier). Ako igraš prvi put i nije tako isplativo, samo bez toga ne možeš otključati sve upgrade
Ja znam da cu to zadnje upgrade-at, kada ovo sve ostalo upgrade-am :D

Eto ja tek krenuo:) pred 20 minuta, imate kakve preporuke? tips&tricks? :D
iskopčaj mozak i ožeži

A evo koliko znače heavenly chips. Sada restartam igru svakih sat vremena, a na isto se vratim za minutu. U ovoj igri prvi Cursor mi je dao 5000000 CpS

Ja mogu dobiti 63 heavenly chips-a ako restartujem, to je poprilicno malo

A gdje vidiš to, koliko ih možeš dobiti?

A gdje vidiš to, koliko ih možeš dobiti?
Ovdje imas kalkulator:

Spor sam...

moze li se igra sinkronizirati sa android mobitelom da u pokretu sakupljam kolacice

Restartovao prije 18h, za 2,078,426,200,525,204 napravljenih kolacica dobio 63 heavenly chips-a, za 18h se izgradio kao prije za 48h

kako dobijete te heavenly ćipseve?
Ja jos ni jedan nisam imao.

Ja jos ni jedan nisam imao.
Moraš restartati igru i krenuti od početka(ostanu ti samo achievmenti). Tu ti je kalkulator koliko ćeš ih dobiti

prije par dana sjecam se kako sam se radovao kad sam pravio 60 000 kolacica u sekundi a sad radim 730 miliona kolacica po sekundi :D

prije par dana sjecam se kako sam se radovao kad sam pravio 60 000 kolacica u sekundi a sad radim 730 miliona kolacica po sekundi :D
Savki put je tako, još u classic verziji sam bio oduševljen sa 10000, a kada sam došao do milijuna mislio sam kako mi nitko nije ni blizu, a ide sve brže i brže. Kad dođeš na 100 milijardi, za sat vremena si na trilijunu, a onda brzo i više
BTW, ako netko ne zna, OVO je classic/alpha verzija, trenutna igra je krenula tek krajem 8. mjeseca

Evo nakon 2 dana igre :D
Cilj mi je Cursor, Grandma i Farm dovuć do 150.
Factory, Mine, Alchemy lab i Shipment do 120.
Portal, Time Machine i ovo zadnje do 100.
I onda sve upgradeove pokupovat koje mogu i onda pustit 10-tak dana nek se vrti i onda restart :)

Savki put je tako, još u classic verziji sam bio oduševljen sa 10000, a kada sam došao do milijuna mislio sam kako mi nitko nije ni blizu, a ide sve brže i brže. Kad dođeš na 100 milijardi, za sat vremena si na trilijunu, a onda brzo i više
BTW, ako netko ne zna, OVO je classic/alpha verzija, trenutna igra je krenula tek krajem 8. mjeseca
ja sam jos malo na 1 bilijunu...da me nije shebao onaj save tko zna di bi bio.inace skuzio sam to za save zasto mi ne valja pa ako jos tko ima problema nek mi se javi :)

Evo nakon 2 dana igre :D
Cilj mi je Cursor, Grandma i Farm dovuć do 150.
Factory, Mine, Alchemy lab i Shipment do 120.
Portal, Time Machine i ovo zadnje do 100.
I onda sve upgradeove pokupovat koje mogu i onda pustit 10-tak dana nek se vrti i onda restart :)
Stavi 240 Cursora, ostalo po 100, tako ćeš najjeftinije dobiti sve upgrade.

Stavi 240 Cursora, ostalo po 100, tako ćeš najjeftinije dobiti sve upgrade.
E onda mi je najbolje da prodam ovoga sto imam preko 100 da bude 100 okruglo :D

I mene ste navukli

Što mislite, kad je najbolje napraviti prvi soft reset?

Što mislite, kad je najbolje napraviti prvi soft reset?
Kad skupiš dovoljno za bar 15ak heavenly chipsa, a i više ako ti se da čekati. Sve manje nećeš ni osjetiti jer ćeš dok skupiš toliku količinu keksa imati sve upgrade i veliki CpS.
I meni je Mozilla restartovala sve na 0, samo vrijeme igranja ostalo isto i morao sam ispocetka, a do sada bi osvojio sve achievmente i kupio sve upgradeove...
Napredujem opet, evo sta sam napravio za 3-4 dana
svaka cast...nekako izgubis volju za igrom kad ti se sve resetira