ficosime uto 20.9.2011 20:25

Pa bas i ne , poceli su dolaziti ljudi iz njemacke,engleske i rusije dosta sam ih vido po serverima , cesto ih ima po 3-4 , s vremenom mozda cak i ponemo skupljat ljude :) ... Ugl,oce tko danas ako nema zadaca niti nista za jedno 5 min na server? :D

surf3r sub 15.10.2011 16:38

Evo jedna vijest koja se dugo cekala.. nakon dosta obavljenog posla pokrenut je i drugi server! 

*[o__o]*° promod+

Server je poseban po mnogo cemu, a takvoga sigurno jos nitko nema jer je u pitanju vlastita modifikacija kojom smo dosli do Promoda CTF (!!). Imamo i spawn protection, anti camping, unreal tournament zvukove, nove skinove itd. Uglavnom na vama je da otkrijete novosti i da nam javite kako vam se svidjaju :) Server ce neko vrijeme biti u testnoj fazi jer su moguci bugovi koje nismo ocekivali pa ako sta primjetite javite!.. IP:80.95.150.85 Port:28960

FiCoO sub 15.10.2011 17:00
surf3r kaže...

Evo jedna vijest koja se dugo cekala.. nakon dosta obavljenog posla pokrenut je i drugi server! 

*[o__o]*° promod+

Server je poseban po mnogo cemu, a takvoga sigurno jos nitko nema jer je u pitanju vlastita modifikacija kojom smo dosli do Promoda CTF (!!). Imamo i spawn protection, anti camping, unreal tournament zvukove, nove skinove itd. Uglavnom na vama je da otkrijete novosti i da nam javite kako vam se svidjaju :) Server ce neko vrijeme biti u testnoj fazi jer su moguci bugovi koje nismo ocekivali pa ako sta primjetite javite!.. IP: 128.65.222.135:28960

oho {#}

daj modovi i to editajte u prvi post 

SuperDox sub 29.10.2011 12:21
sardax kaže...
Ma joj, sta se opterecujes. Tamo igraju dica koja igraju cod par miseci i jos misle da je prefire WH.

al ne fakat bezveze.. dodem na server cujem ih na kilomtere.. znam di su i prefire radim.. kikaju me... dodem za 5 min... isto kikaju me.. pa opet za 5 min i kikaju me odma...  -.-" i ja sam djete al nisam tolko smotan da nekog optuzujem da haxa a da nisam siguran... :(

ficosime ned 8.4.2012 17:54
Legendic1911 kaže...

Pa imao je BUG prije server,cak nas se uspjelo skupiti za odigrat jednu nazovimo to ligicu al propalo polagano sve :(

pa zasto nebi opet pokusali {#} 
samo se treba skupit dost igraca koji bi bili na serveru a ovdje ih ima i previse , par iskusnih za admine a dalje je sve lako {#}