Mitch čet 14.4.2011 20:54
Mamaza kaže...

Pozdrav svima,

vjerujem da na forumu ima dosta igraca koji igraju call of duty4 modern warfare i da bi voljeli da ima i najbolji forum server za nas cod4 igrace. Ako vas ima zainteresiranih neka mi se jave ovdje postom ili na pp, takoder ako ima netko od moderatora ili iz bugove redakcije ako su zeljni da nam financiraju server, gledao sam cijene i nije skupo. Eto, ako ima zainteresiranih mozemo napraviti i comunity na xfireu i svoj server i ownat{#}

Prije nego šta išta počnete, moram napomenut da već imamo official community :

http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/

FiCoO čet 14.4.2011 20:55
Mitch kaže...
Mamaza kaže...

Pozdrav svima,

vjerujem da na forumu ima dosta igraca koji igraju call of duty4 modern warfare i da bi voljeli da ima i najbolji forum server za nas cod4 igrace. Ako vas ima zainteresiranih neka mi se jave ovdje postom ili na pp, takoder ako ima netko od moderatora ili iz bugove redakcije ako su zeljni da nam financiraju server, gledao sam cijene i nije skupo. Eto, ako ima zainteresiranih mozemo napraviti i comunity na xfireu i svoj server i ownat{#}

Prije nego šta išta počnete, moram napomenut da već imamo official community :

http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/

ja sam vec clan ali ovo bi se odnosilo samo na cod4

Mitch čet 14.4.2011 21:05
Mamaza kaže...
Mitch kaže...
pa pogledaj kolko sati imamo na COD4 !

1 200 000h

znam reko mi je vec sve o tome FicoO al ajde reci svojima iz klana koji igraju cod4 neka mi se jave ovdje na forumu

Zašto se jednostavno ne pridružite klanu i ja vas stavim ko admine ?

Mitch čet 14.4.2011 21:22
Mamaza kaže...
ERROR1911 kaže...

evo tko želi nek me doda na xf matija258

kad se napravi clan onda udi a ne ovako se dodavati

Ja stvarno neznam zašto ti odbacuješ već postojeći klan, sigurno zbog onog "želim imat svoje da se hvalim"

ako stvarno ali stvarno nije tako onda NHF

Mamaza čet 14.4.2011 21:41
Mitch kaže...
Mamaza kaže...
ERROR1911 kaže...

evo tko želi nek me doda na xf matija258

kad se napravi clan onda udi a ne ovako se dodavati

Ja stvarno neznam zašto ti odbacuješ već postojeći klan, sigurno zbog onog "želim imat svoje da se hvalim"

ako stvarno ali stvarno nije tako onda NHF

ma nije u tom stvar..vi ste multigaming klan a mi bismo bili orjentirani samo na cod