Assassin's Creed Shadows

Ako se može svojim izborima odabrati priča gdje je glavni lik straight onda ću ju ja čak odigrati

Igra mora da je dobra, pa ne bi nas kriticari varali. Kriticari su zaradili njihov novac za posten rad i trud od njihovih firmi a ne Ubisofta.
Ajd bar Ubisoft je znao unaprijed i nije se pripremio sa odvjetnickom snagom za korisnicki pushback.
Ili?
Niti najmanje nisam sumnja da ce ovo stvorenje radit ign review, ovo je vec cijeli cirkus

Koje neoptimizirano govno, RTX 5070 Ti - Assassin's Creed Shadows - Now a 720p Card???!? - YouTube
Lik stavi na kraju 720p rezu sa grafičkom od 1000e i nativno mu pada ispod 60 fpsa zapravo ispod 50 fpsa, bez dlssa i frame gena je neigrivo i meni sa 4070, onaj pokvareni stalker je radio 15 puta bolje od ovoga a imao je teških problema sa svime. 50 fpsa sa 5070 ti na 720p hahahahah ovo još nisam vidio.

a dodali su fenomenalni ray tracing, biser danapnjeg gaminga a ljudima smeta koje boje su pikseli na nekom liku i koga u igri možeš hebati...zato nam i je tak kak nam je

Igra mora da je dobra, pa ne bi nas kriticari varali. Kriticari su zaradili njihov novac za posten rad i trud od njihovih firmi a ne Ubisofta.
Ajd bar Ubisoft je znao unaprijed i nije se pripremio sa odvjetnickom snagom za korisnicki pushback.
Ili?
Očekivano, danas je vrijeme doba poluproizvoda po punoj cijeni. Od novih nvidija pa sve to ovakvog shitshowa od igri.
Gaming umire

Ovo izgleda jos gore nego ne dovrsena indie igra a tek performanse su slag na tortu.

Bar je autentična. Crnac samuraj ljubi nebinarnog japanca. I onda netko dođe i napiše da će to kupit i igrat, jer je 18€.
pa da je besplatno majke ti mile, zelim gledati samo kako wokesoft tone.

https://www.youtube.com/watch?v=jcoa9SqSdEg
Vi ne volite kad se 2 mesnata muškarca sočno ljube? Homofobi ste.

Ja ne znam zašto su neki ljudi zapeli za romansu u ovoj igri a u Baldurs Gate 3 spavali s medvjedom....
Romansa je opcionalna, ja iskreno nisam ni znao da postoji dok nisam čuo na izlasku igre...
Igrao sam Canon mode koji ti ne nudi opciju biranja dijaloga i romansu vec igra bira ono sto je predviđeno za priču.
Tako da sva ova videa su snimili ljudi koji su kroz dijaloge birali gay romansu kao sto su i birali romansu s medvjedom.
Igra vam to ne nabija na nos, mozete odigrati citavu igru bez toga. U mojoj verziji igre niti jedan lik nije imao romansu.

Pravo je pitanje zakaj igrači idu tim putem ako to ne vole

Romansa je opcionalna, ja iskreno nisam ni znao da postoji dok nisam čuo na izlasku igre...
Igrao sam Canon mode koji ti ne nudi opciju biranja dijaloga i romansu vec igra bira ono sto je predviđeno za priču.
Tako da sva ova videa su snimili ljudi koji su kroz dijaloge birali gay romansu kao sto su i birali romansu s medvjedom.
Igra vam to ne nabija na nos, mozete odigrati citavu igru bez toga. U mojoj verziji igre niti jedan lik nije imao romansu.
Znači ljudi se toliko gade na to, a odabrali su sami tu opciju i onda gledaju i žale se

kužim ove jbitoubere koji žive od klikova i pregleda , ali da gameri idu tim putem namjerno iako ih igra ne forsira da to odaberu

Posle Renchi u nekog upire prstom da je "latentni homić", a poznato je da su po tom pitanju najsumnjiviji ti što se najviše zgražavaju.
Nego, kako je igra strukturirana? Nešto tipa Valhalle (igra se sastoji od side questova, glavna priča se odvija u cutsceneovima između dva "side quest poglavlja"), nešto kao Odyssey (igraš glavnu priču, ali između svake dve misije koje je pomeraju napred imaš 8-9 obaveznih fetch questova da bi odobrovoljio ključnog NPC-ja), ili se da pratiti glavna priča?

Posle Renchi u nekog upire prstom da je "latentni homić", a poznato je da su po tom pitanju najsumnjiviji ti što se najviše zgražavaju.
Nego, kako je igra strukturirana? Nešto tipa Valhalle (igra se sastoji od side questova, glavna priča se odvija u cutsceneovima između dva "side quest poglavlja"), nešto kao Odyssey (igraš glavnu priču, ali između svake dve misije koje je pomeraju napred imaš 8-9 obaveznih fetch questova da bi odobrovoljio ključnog NPC-ja), ili se da pratiti glavna priča?
Ovo drugo. Skillup je rekao da je struktura nažalost kao i u prethodnim igrama. Praktički do zadnjih 5h nemaš pravog razvoja priče (i taj dio je čak jako dobar) nego si opet prisiljen raditi identične side questove u svakom novom području u koje dođeš. Sam narativ je ponovno najlošiji dio igre. Naravno, kome je to bitno. Moja očekivanja od Ubisofta su jako niska pa teško da će me razočarati .

Istorijska japanska ljubav Ode Nobunage:
Mori Ranmaru (森 蘭丸, 1565 – June 21, 1582), also known as Mori Naritoshi[1] (森 成利), was a samurai retainer to the Oda clan. He was son of Mori Yoshinari, and had 5 brothers in total, from the province of Mino. He was a member of the Mori Clan, descendants of the Seiwa Genji.
Biography
From an early age, Ranmaru was a retainer to Oda Nobunaga. Recognized for his talent and loyalty, he was appointed to a responsible post. At Ōmi, he was given 500 koku, and after Takeda Katsuyori's death, he was awarded the 50,000 koku at Iwamura Castle.
Ranmaru and his younger brothers defended Oda Nobunaga during the Honnō-ji Incident and allowed him to commit seppuku. Ranmaru and the rest of his retainers ignited the temple in which they had barricaded themselves. The fire killed everyone inside and burned the body of Nobunaga, therefore preventing it from being found by the rebels.
In nanshoku literature of the Edo period, it was commonly depicted that Oda and Mori had a sexual relationship that was commonly found in those times.

Mori Ranmaru (森 蘭丸, 1565 – June 21, 1582), also known as Mori Naritoshi[1] (森 成利), was a samurai retainer to the Oda clan. He was son of Mori Yoshinari, and had 5 brothers in total, from the province of Mino. He was a member of the Mori Clan, descendants of the Seiwa Genji.
Biography
From an early age, Ranmaru was a retainer to Oda Nobunaga. Recognized for his talent and loyalty, he was appointed to a responsible post. At Ōmi, he was given 500 koku, and after Takeda Katsuyori's death, he was awarded the 50,000 koku at Iwamura Castle.
Ranmaru and his younger brothers defended Oda Nobunaga during the Honnō-ji Incident and allowed him to commit seppuku. Ranmaru and the rest of his retainers ignited the temple in which they had barricaded themselves. The fire killed everyone inside and burned the body of Nobunaga, therefore preventing it from being found by the rebels.
In nanshoku literature of the Edo period, it was commonly depicted that Oda and Mori had a sexual relationship that was commonly found in those times.
To je woke mašinerija editirala Wikipediju, pa homoseksualci i crnci nisu ni postojali do prije par godina

Bio mrak u ormaru ha? Nek si i ti malo izaso van.. :)
Molim te citiraj moju zgrozenost...
Citiraj bilo sta anti gey sto sam ovdje napisao..

Pederastija je postojala i u npr. u antičkoj Grčkoj te je tada bila društveno prihvatljiva pojava. Zašto ju onda nisu "nagurali" u npr. AC Odyssey?
Nekako mi se čini da bi tako nešto ipak bilo prilično gadljivo za vidjeti i "iskusiti" kroz igru čak i ako bi bilo "opcionalno" (platio sam igru pa onda još moram paziti da ne naletim na "minu" - kakav debilan argument), ali to sam samo ja.
Slijepo preslikavanje takvih, danas (još uvijek) neprihvatljivih pojava, bih radije ostavio za History i slične kanale.
Međutim, doći će i to na red za "naguravanje" u igre, kad-tad. Seksualna revolucija je neprekidan proces.
Baš me zanima kako bi danas izgledao AC smješten na Arapski poluotok za vrijeme nekakvog kalifata? Koze, ovce i tako to? Možda deve?

Lijepo vam je čovjek napisao da su romanse opcionalne a vi i dalje tupite po svom. Sami morate izabrati tu opciju da vidite gay odnose.
Znači ovo je kao onaj meme kad lik vozi biciklu i sam sebi zabije štap u kotač, padne i onda krivi sve oko sebe.

@pr0n_addict U Odyssey je bilo prilika za istopolne romanse koliko hoćeš. Doduše, nešto više ako igraš kao Kassandra, ali bilo je i muških NPC-jeva koji su se nudili i barem jedan par. Kao što je Gogy objasnio, cela stvar je potpuno opciona i neće se ni ponuditi igračima u Canon modu.
@Renchi Dovoljan je rečnik i ton tvog prethodnog posta, a možeš i ovaj sad da mu dodaš. To što ti treba samo da nekoga bude baš briga postoji li gej u igri ili ne da povičeš "Aaa, vidi, pe*eri, izašli iz ormara i nabijaju si dildo u du*e!" je sasvim dovoljno. Psiholozi bi te savetovali da sedneš malo sam sa sobom i razmisliš zbog čega ti je potrebno da toliko glasno svima vičeš: "Ja sam heteroseksualan!" Neretko ljudi tako nastoje ubediti druge kako bi ubedili same sebe.

Oće'l bit' kakav parcijalni refund za zatucane straight konzerve, zna'l se šta?! Oće moj racku.
Argument je smiješan - platiš igru (ok, licencu za igranje - tomejto/tomato) i moraš aktivno izbjegavati određene dijaloge i izbore jer u suprotnom riskiraš da ti izleti marenda na krivu stranu? WTF?
Ali To jE OpCIoNalNo!!!
Da je igra za đ osobno ne bih niti pisnuo o ovome. Ovako je to navlakuša do jaja, figurativno i doslovno.
Ono što bi bilo u redu od Ubija je da su netom prije izlaska objavili da postoje određeni dijelovi igre koji su namijenjeni za abecedaše pa time dali priliku da se odustane od kupovine igre i/ili otkaže preorder.
Oh wait - muh profit margins! Doduše, onaj tko u 2025. godini preordera Ubi igru nije baš sav svoj.
Isto sranje je napravio onaj pacijent Vavra s KCD dvicom. Early revieweri koji su objavili day one recenzije nisu nigdje ubacili prcanje (opcionalno, dakako) Henry i Hansa, valjda su im to ubacili u NDA ili izrijekom zabranili. Ulupao sam nekih 250 sati u jedinicu, ali dvicu ne bih igrao ni da mi ju poklone.

Znači ovo je kao onaj meme kad lik vozi biciklu i sam sebi zabije štap...
S obzirom u kojem smjeru je tema otišla, očekivao sam drugačiji rasplet

Ako bi iz svake igre, filma, romana... izbacili sve ono što bi moglo bilo koga na svetu uvrediti, ostao bi nam samo neki doublepluswoke bućkuriš.
BTW, kako se ovde piše ("moraš aktivno izbjegavati određene dijaloge i izbore jer u suprotnom riskiraš da ti izleti marenda na krivu stranu"), čovek bi pomislio da igrača jedan pogrešan klik deli od necenzurisanog krupnog plana penetracije dlakavog muškog, neklistiranog anusa.

Igra je slicna valhalli ali umjesto suradnika imas mete, radis par questova da nades metu i ides u boj i tako za svaku metu.
Ali... Ova igra ima 3 strane... Imas Yasuke i Naoe priču i glavne mete... Meni su price vezane za likove puno bolje od price oko meta.
U 30h price sam proveo svega sat dva na side questove. Digao level na sredini igre i to me drzalo do kraja
Btw u Review guideu ti nikad ne piše sto ne smijes spomenuti... Dobijes preporuke tipa igraj u Quality mode jer lijepse izgleda... Pricao sam s nekoliko recenzenata i dosta ih je igralo u Canon mode, kao i ja. Ako vec ocjenjujem priču zelim da nemam utjecaj na to...
Ne mogu zamisliti recenziju u kojoj je netko namjerno spavao sa svakim gay likom na kojeg naide samo da prikaže igru kao lošom.
Da je to dio priče e to bi vec bila druga stvar

Ako bi iz svake igre, filma, romana... izbacili sve ono što bi moglo bilo koga na svetu uvrediti, ostao bi nam samo neki doublepluswoke bućkuriš.
BTW, kako se ovde piše ("moraš aktivno izbjegavati određene dijaloge i izbore jer u suprotnom riskiraš da ti izleti marenda na krivu stranu"), čovek bi pomislio da igrača jedan pogrešan klik deli od necenzurisanog krupnog plana penetracije dlakavog muškog, neklistiranog anusa.
Ma što bi me vrijeđalo? Njihova igra, neka rade s njom što hoće. Ono što bi bilo lijepo je da su transparentniji oko tih stvari. To se može lijepo i elegantno izvesti bez da se spoila priča.
Isto vrijedi za filmove, serije i knjige. Kratki rezime priče s par takvih "napomena". Ili, recimo da se to nekako ubaci u content rating sustav. Što bi tu bilo loše? Vidim npr. "alphabet people friendly" rating i odlučim da to jednostavno nije za mene. Tko voli neka izvoli.
Btw, nisi čuo za hiperbolu? Naravno da se ne bih izrigao nego bih lijepo roknuo Alt + F4 pa drito na uninstall. Potom bih probao nekako spasiti bačene pare, onako APP style. Daj šta daš.
Ne želim plaćati igru u kojoj uopće postoje takvi izbori jer ispada da, iz moje perspektive, nije u potpunosti igriva, a bogami sam ju u potpunosti platio. Konkretno, za ovo govance traže 70 eurića na Steamu.

Neki od vas su prestari da se spuštate na ovaj nivo. Ne sviđa ti se igra, zaobiđi, nađi nešto drugo za igrat. Jednostavno.

https://www.youtube.com/shorts/eHxVvqzEtmc

Neki od vas su prestari da se spuštate na ovaj nivo. Ne sviđa ti se igra, zaobiđi, nađi nešto drugo za igrat. Jednostavno.
Nekada sam morao paziti koje odluke donosim u igri zbog utjecaja koji imaju na priču i likove. Danas kupujemo igre i moramo paziti da ne sparimo samuraja crnca i nebinarnog samuraja u igri o drevnom japanu i to sve dok me CEO Ubisofta uvjerava izjavama kako su se trudili igru napraviti što autentičnijom i onda dođeš na forum i čitaš kako to odrasli "muškarci" ili muškarčići brane. Uz argument pa gurni pod tepih, nije bed što će djeca gledati takve gluposti, jer ne znaju eng, roditelji im kupili igru o kojoj ne znaju ništa jer je dijete htjelo. Čitam tu ove obrambene komentare i ne vjerujem da netko može braniti ovakve gluposti ikojim argumentom. Mislim da su concord i veilguard rekli svoje koliko ljudi žele woke gluposti, odnosno ne žele. Ovakve tetkaste, woke, pederske igre nitko ne želi, primarno ni opcionalno.

A na šta moraš paziti.... Da kad te neki lik pita jesi li samurai da slucajno od ova 3 izbora ne odaberes krivo:
👍Da ja sam samurai
👎Ja nisam samurai
❤️To je nebitno, ajmo se ljubiti
Imas ogromno srce kraj texta
A jeste dosadni da vam se ponudi neka crnkinja da ju nategnete odmah bi skočili na nju.
Japanci nastran narod, a vi ih dižete u nebesa.
Nebi mogli jer ako je krojena po woke standardima bila bi snažna neovisna body positivitiy they/them fluid gender lezbo žena.