Sony PlayStation 5

Djeluje bolje nego predhodnici, mislim da ću igrat svakako kad će se moći naći na Njuškalu po 30-35€.

ja bi je cak probao, ali u zadnjih par godina cim vidim da igra traje duze od 25-30 sati odma odustanem.
prvo jer nemam vremena i igrao bi je mjesecima valjda(alan wake 2 sam igrao 2 i pol mjeseca), a drugo jer za repetetivne igre vise nemam nimalo zivaca i volje.

"...somewhat diminished by a thin story, clumsy narrative, and immersion-breaking design choices." 8.5
"two phenomenal protagonists feel wasted on a lackluster story" 4/5
"So much of Shadows' issues come from Yasuke's inclusion. Not because he's a badly written character or because he doesn't feel like he belongs, but because much of what makes an Assassin's Creed game an Assassin's Creed is stripped away to make his samurai fantasy work" 4/5
"Assassin's Creed Shadows is a stealth action buffet with a story to forget." 80/100
Zašto se većina kritičara boje dati lošiju ocjenu od 8/10 AC-u, iako i po iščitavanju summarya jasno da je same old same old? Kako loša priča u AC igri ne srozava ocjenu?
Kriterij je: big world, tons to do, looks nice enough 9.5/10.

"...somewhat diminished by a thin story, clumsy narrative, and immersion-breaking design choices." 8.5
"So much of Shadows' issues come from Yasuke's inclusion. Not because he's a badly written character or because he doesn't feel like he belongs, but because much of what makes an Assassin's Creed game an Assassin's Creed is stripped away to make his samurai fantasy work" 4/5
"Assassin's Creed Shadows is a stealth action buffet with a story to forget." 80/100
Zašto se većina kritičara boje dati lošiju ocjenu od 8/10 AC-u, iako i po iščitavanju summarya jasno da je same old same old? Kako loša priča u AC igri ne srozava ocjenu?
Znamo zašto se boje, nema više free igara za recenzije prije izlaska. Gamingu očajno treba jedan gamer nexus kanal za ovakve abominacije od igri.

Ne znam kakva vi imate očekivanja od Ubisofta, ali mi se čine prevelika. Ja tu nisam očekivao neku vanserijsku priču...Dobro, to kaj bi za 80€ igra morala imati razrađen svaki aspekt, to je drugo, i na kraju ne mora se kupit za 80€.
S druge strane, tehnički mi se čini da su odradili dobar posao, RTGI radi veliku razliku:
https://www.youtube.com/watch?v=brRz3FJnOn0

Ma de to uzet Ubisoft premium na kompu za 18€. Preći i zaboravit. A i to je previše para a kamoli 80€.

Ma de to uzet Ubisoft premium na kompu za 18€. Preći i zaboravit. A i to je previše para a kamoli 80€.
Da, sad kako se bliži vikend, žao mi je i 18€ platit da odigram... ah well, ima vremena, bude DLCova još :-)

ak priča traje cc 70 sati to je cijeli mjesec igranja za 18 eura koliko košta pogledat jedan film u kinu sa kokicama...nije to puno za mjesec dana jačeg igranja što nije problem sa ovom igrom jer je igriva.

Meni nije jasno zasto bi itko igrao ovo kad postoji Ghost of Tsushima. Radije odigram ponovo to ak mi se bas igra nesto u Japanu, ili Rise of the Ronin. Ovo mi izgleda kriminalno po videnom, borba i dalje prelosa, a gay romanse izmisljenog crnog samuraja i non-binary Japanca i slicno (cega ima pregrst u igri) necu ni komentirati. Ali ako ista drugo, sve skupa ipak izgleda bolje od Veilguarda, doduse vrlo niska ljestvica...

Meni nije jasno zasto bi itko igrao ovo kad postoji Ghost of Tsushima. Radije odigram ponovo to ak mi se bas igra nesto u Japanu, ili Rise of the Ronin. Ovo mi izgleda kriminalno po videnom, borba i dalje prelosa, a gay romanse izmisljenog crnog samuraja i non-binary Japanca i slicno (cega ima pregrst u igri) necu ni komentirati. Ali ako ista drugo, sve skupa ipak izgleda bolje od Veilguarda, doduse vrlo niska ljestvica...
Odigrao i neda mi se opet, igra za jedan prohod i rađe igram ovo po prvi puta za 18 eura.

Meni taj novi AC otkad su ga prvi put prikazali izgeda kao neka lošija verzija Ghost of Tsushime

I meni, isto ako i onaj Rise of the Rōnin. Zato nikako ne mogu prijeći preko tog da nisu htjeli raditi direktan nastavak Ghosta.

I meni, isto ako i onaj Rise of the Rōnin. Zato nikako ne mogu prijeći preko tog da nisu htjeli raditi direktan nastavak Ghosta.
Rise of Ronin combat mi izgleda jako zabavno pa ću ga sigurno isprobati. Team Ninja zna napraviti dobar combat sustav.
A za Ghost ne vjerujem da će u samom gameplayu biti nekih velikih promjena. Meni novi protagonist iskreno ne smeta jer mi je Jin (čak nisam ni siguran da je Jin) bio poprilično nepamtljiv. Bolje mi zvuči kompletni reset, naravno ako neće previše zadirati u gameplay.

Ghost je super, ali meni dosadi ako ideš čistiti cijelu mapu, I na kraju mi bude kao sve ubisoftove igre. Presao jednom i nema smisla opet prelaziti.

Znamo zašto se boje, nema više free igara za recenzije prije izlaska. Gamingu očajno treba jedan gamer nexus kanal za ovakve abominacije od igri.
Postoji SkillUp (i donekle ACG)
https://www.youtube.com/watch?v=gdWyGurnSbU
Kaže sve što je potrebno za odluku u prve 4 i pol minute (ključni dio oko 1:40)... I što se između redaka može iščitati iz ostalih, pozitivnijih recenzija.. koje samo na kraju to izignoriraju.

Yup Ghost je dosta monoton, presao skoro pola mape i nisam mogao više. Plus potrefilo se da sam ga igrao poslije Sekira, i bilo mi je prelagano i to mislim da sam na najtežem igrao (kontrole su skoro iste u obje igre)

ubisoft je poceo prijetiti tuzbama youtuberima koji lose govore o AC shadows 😀. Vrhunac idiotizma. Prvo zaposle woke agenciju za savjetovanje o igri, umjesto povijesnicara kao za prosle igre a sada kada su dobili woke shitshow vec i postaju ocajni. Japanci vele da ta igra nema veze sa Japanom. Tko bilo sto zna o Japanu ,zna i zasto.
I Hcl hvali igru cime mi je pao u ocima. Valjda se boje da ih ne budu zvali na promocije. Tak je to kad se prodas za dvije noci u hotelu i priliku da igras citavih 2 h prije svih

Odavno je AC prestao imati veze sa nekim povijesnim činjenicama. Samo prvih par igara u serijalu su se držali toga. Nije to nešto novo u ovoj igri.

nezz ..Zadnji sam igrao onaj u Egiptu i stvarno su se potrudili. Mogao si ukljuciti da ti povijesnicar opisuje neku lokaciju ,obicaje, svakodnevni zivot.

@chance00 HCL više ni ne čitam. 2x na mjesec bacim oko i to je to. Imali su par članaka na rubu žutila gdje su pokušali opravdavati woke gluposti i od tada je dosta ozbiljnije ekipe nestalo. Uglavnom exyu klinci ostali jer je dobar za prijenos novih vijesti.
A Shadows, pogledao sam par recenzija, pročitao neke na Steamu i malo gameplay videa. Taman da nije woke, opet jedno duplo pre duga igra, priča loša, lipsync loš, sporedni zadaci ubisoft loši, a još je i gladna hardware. Osjećaj klanja japanaca s crnim samurajom je samo šećer na kraju. Ni kad bude free na Epicu.
EDIT: I navodno opet "in your face" mikro transakcije
Svakako ću je preskočiti kao i sve nakon Black Flaga, doduše nadam se da će Shadows pokopati Ubisoft.