Problemi s forumom nakon odrzavanja v3

Mene je danas izlogiralo iz mobilne verzije fouma i nemoguće se ponovno logirati. Probao s Operom i Chrome-om.
"Error. an error occurred while processing your request."

Ma dobro je, za 10€ mjesecno - savrseno!
Ova pogreška me malo prije naživcirala. Napišem fino jednu poruku, kliknem Pošalji i pogreška. Sve je otišlo u vjetar i izgubio sam volju za pisanje poruke ponovno...
Mene je danas izlogiralo iz mobilne verzije fouma i nemoguće se ponovno logirati. Probao s Operom i Chrome-om.
Sve je odjavila ta poruka iz nekog razloga.

Ova pogreška me malo prije naživcirala. Napišem fino jednu poruku, kliknem Pošalji i pogreška. Sve je otišlo u vjetar i izgubio sam volju za pisanje poruke ponovno...
Sada ces vidjeti, kad izadje digitalna pretplata za forum:
LVL3 - 25€/Mj | 250€/God - ad-ovi samo ponedjeljkom. Stekanje se ne desava, al svaki 250ti post izbaci Error 404, pa si čabe pisao post od kilometar - morat ces ponovno, sorry (not sorry)
Zapratite me za vise recepata
Ajde nije Error 404, al ima istu funkciju. Da ne ispadne da nisam predvidio.

ajd kužio bi da je ovo forum za hortikulturu i recepte za ajvar! dark moda nema ni u iberu, tjedan dana vuče se ko krepan konj, točno gubim želju za surfanjem i pretraživanjem.
istina da sam besplatno na forumu već 8 godina, al rađe bi vam platio kakvu rentu tipa 5 eura ili koliko već tražite za časopis nego ovo krkečenje iz dana u dan...

Mene je izlogiralo, ali sam se odmah uspio ponovno prijaviti na Operi i Firefoxu. Međutim pisanje odgovora i postanje nije funkcionisalo jer je izbacivalo grešku na oba browsera i pri tome je sve bilo vrloooo sporo, posebno otvaranje slika.

Izgleda da je forum uskrsnuo. Barem meni.
EDIT: kifla, opet isto

Mobilni i dalje nista.

Eto, kod mene na mobu se osjeti neko ubrzanje...nadam se da ce i ostati...

Na mobilni se ne mogu ulogirati, baca gresku
Prebacim na desktop verziju, ulogira se odmah.
Firefox

Ista stvar i kod mene, ne mogu se logirati na mobilnu verziju portala. Probao Chrome i Samsung Interner browser, ista stvar. Kad se prebacim na desktop verziju, sve radi.

Ista stvar i kod mene, ne mogu se logirati na mobilnu verziju portala. Probao Chrome i Samsung Interner browser, ista stvar. Kad se prebacim na desktop verziju, sve radi.
Svjesni smo tog problema, bilo je nekih promjena (baš zbog preopterećenih servisa, što je rezultiralo sporim učitavanjem), radi se na rješenju...

Problem s logiranjem na mobilni forum je riješen. Ako nekome ipak ne radi, neka se javi...

Yup, ulogira se normalno, Firefox na mobu.
Friday opet iskopava nesto? Sluzbeno se to moze uzeti i kao DDoS-anje,
al ako je samo sa jednog racunala, onda da yebi ak ga to preoptereti.

Problem s logiranjem na mobilni forum je riješen. Ako nekome ipak ne radi, neka se javi...
Sad sve OK radi, hvala!

Svjesni smo tog problema, ..... radi se na rješenju...
Ovo me podsjeća na odgovor Blizzardovog supporta, još samo fali "Sorry for the Inconvenience..."

Zar netko još koristi mobilnu verziju foruma? Ja na svim uređajima koristim desktop verziju. 😁

Zato jer ▜̴͈̔▕̴͜͝▯̴̳̈́░̷̪͗▚̷̪̆▒̸̣̓

LVL5 - 100€/Mj | 1000€/God - svaki put kad vas netko iritira i lupite mu TD, ta osoba dobije 60min ban
Za 100€ mjesecno otprilike se uzme:
Memory: 32GB
Public bandwidth: From 1 Gbps
3 x 4 TB HDD SATA Soft RAID
Nabacis ESXi za laksi managment i ima da leti forum.
Ali i treba i optimizacija DBa.

Zar netko još koristi mobilnu verziju foruma? Ja na svim uređajima koristim desktop verziju. 😁
Bolja je naravno, ali treba mi mikroskop kad pisem/editiram post. Ako zumiras vrlo brzo odzumira nazad.

I opet se vuče... vrti onak krugić, vrti, vrt... dok ne otvori... užas!
Meni je ipak brže nego što je bilo, mada nije na nivou nekadašnje brzine.

Jučer je bilo super brzo preko mobilnog, danas već izgleda da malčice šteka, ali ništa alarmantno.

𝕺𝖕𝖊𝖙 𝖏𝖊 𝖋𝖔𝖗𝖚𝖒 𝖚𝖘𝖕𝖔𝖗𝖊𝖓...

Svjesni smo problema, vidjet ćemo što se može učiniti...
Za sada vam se mogu samo ispričati zbog trenutnog stanja.

Baniraj cijeli forum na tjedan dana, pa se nitko nece moci zalit da je spor, a vama taman dovoljno vremena da pokrpate.

Baniraj cijeli forum na tjedan dana, pa se nitko nece moci zalit da je spor, a vama taman dovoljno vremena da pokrpate.
Sporo je i nama, tako da i nitko ništa nije prijavio, jasno nam je da treba istražiti problem.

Ma oni ti imaju skriveni podforum "birtija", i tu nista ne steka, pa nas tracaju i sprdaju kak stignu,
tipa "gle kak im steka, sad ce se svi zalit buahahaha". Naravno, vide samo admini i moderatori.

Razmišlja li se o podršci za Tapatalk možda?

Ne. Forum je napravljen od nule i zbog toga nije kompatibilan niti će biti kompatibilan s Tapatalk.
Ma dobro je, za 10€ mjesecno - savrseno!