Miro pon 30.10.2023 18:50

Pronađen je uzrok problema i prema svemu sudeći - do daljnjeg riješen (a nadamo se i trajno).

Isprika svima na poteškoćama koje ste imali prošlih nekoliko dana u pristupu stranicama (kako foruma, tako i web).

Marko :D uto 31.10.2023 00:09
Miro kaže...

Pronađen je uzrok problema i prema svemu sudeći - do daljnjeg riješen (a nadamo se i trajno).

Isprika svima na poteškoćama koje ste imali prošlih nekoliko dana u pristupu stranicama (kako foruma, tako i web).

A uzrok problema je... Ajde, ajde Miro, reci nam. Ipak je ovo informatički forum, možda nekom web developeru pomogne u budućnosti. 

Miro uto 31.10.2023 20:14
Marko :D kaže...
Miro kaže...

A uzrok problema je... Ajde, ajde Miro, reci nam. Ipak je ovo informatički forum, možda nekom web developeru pomogne u budućnosti. 

Ti si uvijek znatiželjan...

A ništa strašno, izvanjski problem - pojavio se neki spider koji dosta agresivno (ne poštuje standardna pravila) indeksira webove, pa je opteretio resurse.

Marko :D ned 12.11.2023 15:17

Postoji li mogućnost da se ovaj problem riješi? Na mobitelu koristim desktop verziju jer mi je bolja od mobilne, ali u zadnje vrijeme pojavio se ovaj iritantan problem, gdje dio iz tema u kojima sudjelujem prelazi preko sidebara.

60nine ned 12.11.2023 16:09

Postoji li mogućnost da se ovaj problem riješi? Na mobitelu koristim desktop verziju jer mi je bolja od mobilne, ali u zadnje vrijeme pojavio se ovaj iritantan problem, gdje dio iz tema u kojima sudjelujem prelazi preko sidebara.

ovo ti je problem od jedne od nedavnih verzija android webview-a, otkad se to apdejtalo - forum i još neke stranice mi ne rade kako spada, a i ne radi mi longpress na link teme pa open in new window (ta opcija mi ne radi više ni na drugim stranicama)...

na mobu ne apdejtam više taj webview otkad sam to skužio i držim verziju sa apkmirrora - com.google.android.webview_111.0.5563.58-556305803_minAPI24_maxAPI28(arm64-v8a,armeabi-v7a)(nodpi)_apkmirror.com.apk (probaj)

ako nije android, onda zanemari napisano :)

ps: isto koristim desktop verziju na mobu/tabletu jer mi je 5x preglednija od mobilne pa te razumijem...

ps2: mislio sam isto da je samo do foruma i/ili starijeg preglednika kojeg koristim na mobu, ali dešavalo mi se i u novom Brave-u od tog apdejta webview-a...

Apachy pon 13.11.2023 07:10

već par dana na samsung internetu beskonačno učitava teme, ne reagiraja gumb skok na nepročitano i  gornji desni hambi izbornik ne reagira.

sve ostale stranice koje posjećujem šljakaju normalno, očistio chache aplikacije, ugasio/upalio adblocker - i dalje ne radi i tako već par dana.

60nine pon 13.11.2023 23:47

kajjaznam, meni sve ok radi danas (mob, tablet, komp), čak i dosta brzo, iako sam više s kompa bio na forumu - nisam primjetio neka štekanja, no i zadnji put me to malo kasnije "zakačilo" nego ostale

pasko uto 14.11.2023 07:18

Jos uvijek ne radi kako treba
Na običnom kompu da ali na mom samsungu s23 ultra i samsung pregledniku svaku stranicu foruma otvara 40 sekundi
Sve drugo radi izvrsno i bug web page
Alu forum katastrofa
Daj vise to napravite
Hvala

BoomerCRO uto 14.11.2023 09:39
pasko kaže...
Jos uvijek ne radi kako treba
Na običnom kompu da ali na mom samsungu s23 ultra i samsung pregledniku svaku stranicu foruma otvara 40 sekundi
Sve drugo radi izvrsno i bug web page
Alu forum katastrofa
Daj vise to napravite
Hvala

hmm..meni npr na Ipadu uredno radi (desktop verzija)

pasko uto 14.11.2023 20:13

Jos uvijek ne valja
Provao sa chrome,firefox,samsung browser
Provao na 5g 4g od bonbona i na svojoj wifi mrezi HT
Uvijek ucita do 2/3 stranice i cekanje 40 sekundi da ucita do kraja
To je na m.bug.hr
Napravite to

picajzla0707 uto 14.11.2023 20:54
pasko kaže...
Jos uvijek ne valja
Provao sa chrome,firefox,samsung browser
Provao na 5g 4g od bonbona i na svojoj wifi mrezi HT
Uvijek ucita do 2/3 stranice i cekanje 40 sekundi da ucita do kraja
To je na m.bug.hr
Napravite to

isto i meni, probao na chrome, edge i operi, sve isti kujac

odustao sam od buga dok ne dođem doma, a i to mi se često ne da sjedit za stolom

još je dobro dok radim, pa sam na službenom laptopu i povirim često, ali da nemam laptop na poslu...

pasko sri 15.11.2023 15:28
RonoN kaže...

kad ce nativna dark tema?

Nikad, već je bilo rasprave o tome. Ali slobodno se možeš poslužiti Bug Forum BlackOut temom.

forumaš kaže...

Kod mene radi skroz normalno.

Radi normalno s ad blockerima, bez ne radi normalno.

sa ili bez blokera na mobitelu ne radi kako treba 

treba napravt

pasko sri 15.11.2023 15:58
Miro kaže...

ne radi dobro na mobilnom webu ni sa adblockerom ni bez adblock-a

ucita 70% stranice i stoji

isporobano sa firefox mobile , chrome mobile i samsung internet browser

molim vas pogledajte o cemu se radi jer je neupotrebljivo