TVZ-Informatika

s črnomerca? tebi je zapravo najbolje pješke skroz do faksa (25min), ili otić pješke do zagorske i onda na bus za voltino.. imaš stanicu dole na raskrižju zagorska-selska.
smjer biraš u 4. semestru

s črnomerca? tebi je zapravo najbolje pješke skroz do faksa (25min), ili otić pješke do zagorske i onda na bus za voltino.. imaš stanicu dole na raskrižju zagorska-selska.
smjer biraš u 4. semestru
Možeš li mi reći kako je najbolje doći sa glavnog kolodvora do faksa. Kojim tramvajem?

dođi do mažuranićevog trga (pokraj HNK) i sjedni na bus za voltino.. i voziš se do kraja.. stvarno nemam više kaj za dodat

Koji smjer odabrati od ova tri?
- Organizacija i informatizacija ureda
- Elektroničko poslovanje
- Informatički dizajn
Sva tri mi djeluju zanimljivo, ali hoću čuti iskustva vas koji su to prošli, dakle težina, predmeti, moguće zaposlenje i tako to.
Ajde ljudi, valjda je netko već prošao kroz to....

Meni se organizacija i informatizacija ureda cini najbolja ali bolje ce ti rec neko ko je sve to proso
Znaci ove godine je prva godina za sve besplatna, a poslje ovisi o ECTS bodovima..?

Evo upao danas na TVZ.
Kolego vidimo se :D. Ja sam imao 700 i nešto bodova
Vjerujem da si među prvih 50 na listi. Ja završio 162. , izbacili su liste na svojoj stranici i piše mi ime na 162. mjestu kao što je i pisalo na postani-student.hr
Faks sam našao na Google mapsu (vrbik 8) ,a 1.09 u 12h idem na upis u konavosku 2. Skužio sam da za svaki predmet ima druga škola, računalstvo i informatika su u vrbiku 8, graditeljstvo avenija većeslava holjevca 15 (pokraj avenue malla), a elektrotehnika u konavoska 2.
Dvadeset i neki sam na listi, ali dobro ti se sigurno više kužiš u računarstvo od mene....
Nego daj mi reci kakve su veze s prijevozom do tamo; putujem s Črnomerca. Već vidim da ću trebat presjedat tri puta
Dali smjer biramo odmah pri upisu ili se odabire kasnije?
EDIT: Vidim da si ti na informatici.
uvazeni kolege ,moze li mi netko pojasnit samo tjelesni, naime odabrao sam kosarku ali me zanima koliko sati tjedno moram odradit i dali sam mogao uzet 2 sporta pa izmjenicno vjezbat npr plivanje i kosarka, i koje sportove ste vi uzeli =)

Ne kužim. O kakvim ti sportovima ti pričaš?

Svi idu na faxove... jedini ja ove godine prekidam u 4oj godini (a ima 6 :) )

Zasto prekidas?

Zasto prekidas?
Zato sto imam posao (i puno vise od toga) i zato sto mi se iskreno ne svidja fax (iliti upisao sam ga zbog drugih :) ), a i nije mi ni prosjek nesto (treca godina 4.1)...

Zasto prekidas?
Zato sto imam posao (i puno vise od toga) i zato sto mi se iskreno ne svidja fax (iliti upisao sam ga zbog drugih :) ), a i nije mi ni prosjek nesto (treca godina 4.1)...
4.1? Pretpostavaljam da bi ti bio zadovoljan tek sa 4.5? Što je loše sa 4.1?

Zasto prekidas?
4.1? Pretpostavaljam da bi ti bio zadovoljan tek sa 4.5? Što je loše sa 4.1?
Manji nego prve i druge godine :)
ali to nije ni vazno... ponajvise zbog posla i vodjenja istog posto mi odnosi skoro 10 - 12 sati dnevno... ne stigne se ici na fax...

Ne kužim. O kakvim ti sportovima ti pričaš?
biraš koji ćeš sport na tjelesnom imat..
s tim da je prije bilo pravilo da moraš u semestru bit jednom i na plivanju..
također, hoda se i na sljeme u svakom semestru.
tjelesni je jednom tjedno i mislim da se igra nekih sat vremena!? sljeme je subotom..

ma to znam al sam vidio na papisu da mozes odabrat dva sporta pa dali bi mogo ic na dva sporta isti semestar npr kosarka i plivanje...to me zanima samo

ma to znam al sam vidio na papisu da mozes odabrat dva sporta pa dali bi mogo ic na dva sporta isti semestar npr kosarka i plivanje...to me zanima samo
mislim da ne bi trebalo biti problema, bar nije bilo kad sam ja išao.. profesoru je samo bitno da imaš uvjete za potpis.. a dal ćeš ti imat i višak "uvjeta", nebitno je..

Sport se birao???
LOL, ja se sjećam da sam napisao košarka.
Bio sam od 12 do pola 3 kod faksa stalno se čeka i ispunjuje. Dosta mi je tog za godinu dana.

Sport se birao???
Bio sam od 12 do pola 3 kod faksa stalno se čeka i ispunjuje. Dosta mi je tog za godinu dana.
Još si i dobro prošao. Meni je trebalo 6 sati da dobijem index. A što se biranja sporta tiče, vidio sam kod jednog kolege neku "anketu",ali ju ja nisam dobio. Možda ne budem morao ići na tjelesni.
Imam jedno pitanje za starije kolege-što mi možete reći o slijedećim profesorima: Urbiha,Levanat,Alić-Kostešić,Grgec(mislim da sam na netu naletio na to prezime u nekom lošem smislu),Metikoš,Stojaković. Hvala unaprijed!

Sport se birao???
Ja sam isto uzeo košarku, bio sam od pola 10 do 2 jer sam čekao indeks. Toliko toga treba ispuniti da je to užas, potpuno nepotrebne komplikacije. Pogotovo onolike ankete o tjelesnom...

Sport se birao???
Još si i dobro prošao. Meni je trebalo 6 sati da dobijem index. A što se biranja sporta tiče, vidio sam kod jednog kolege neku "anketu",ali ju ja nisam dobio. Možda ne budem morao ići na tjelesni.
Imam jedno pitanje za starije kolege-što mi možete reći o slijedećim profesorima: Urbiha,Levanat,Alić-Kostešić,Grgec(mislim da sam na netu naletio na to prezime u nekom lošem smislu),Metikoš,Stojaković. Hvala unaprijed!
urbiha je tak tak, al ga nećeš ni gledat previše.. bitno je da ideš na vježbe kod asistenta i zapisuješ sve. prolaz iz matematike i statistike zagarantiran.
grgec je pizzdun, karakterno, i navikni se da kraj njega nikad nisi u pravu. programiranje su kod njega mnogi frknuli. navodno su mu dali otkaz na feru jer je glumio prevelikog šerifa i idiota.. al on drukčije ni ne zna, greška prirode, živi s mamom i studenticama donosi ruže na dan žena.
stojaNović? predaje elektrotehiku, odličan mlađi pofesor, bivši ferovac, sluša mjuzu i istovremeno drži usmeni.
levanat - fizika - nema problema, stariji stariji lik, dobar predavač. asistentica mu je izgubljena u svemiru al to samo pridonosi korištenju cheatova i wallhackova na kolokviju/ispitu.

Sport se birao???
Ja sam isto uzeo košarku, bio sam od pola 10 do 2 jer sam čekao indeks. Toliko toga treba ispuniti da je to užas, potpuno nepotrebne komplikacije. Pogotovo onolike ankete o tjelesnom...
navikni se na gužve, zbog najmanjih stvari ćete čekat dugo. neorganizirane su im referade..

A jbt, nadao sam se da je to bilo samo sad dok su upisi jer mrzim te administrativne stvari inače.... doors of Hell are opened....
EDIT: A profesori Slamić, Cosović Bajić, Klasić, Žiljak i Perinović?

A čuj ako je to anketa džabe to, nevrijedi ništa.
One gluposti o zdravlju, plivanju, na tom sam pukao, negdje 6-8 stranica samo glupe ankete pa onda 3 puta se potpisat na ugovore, pa onda na indeksu nešto pisat pa je bilo 2 strane o prijašnjem školovanju.
Traži me na jednom papiru da napišem odjel, program,smjer,zanimanje to sam skroz pobrkao jer to meni sve isto djeluje.
No koliko vidim dobro sam i prošao, netko je rekao da indekse nedijele prije 2h ili tako nešto, a ja sam došao u 12h.
Najbolje od toga svega mi je bilo slikanje za iksicu, uđeš potpišeš se, slika te i ajd van na polje :-)

Hahaha, slažem se.....

Rekli su mi u referadi da sve one potvrde (za dopunsko, doplatak..) mogu dobit preko studomata ali ja to nigdje ne vidim na web stranici tog studomata, ima sto opcija ali ovo nemrem nac :S
Jel zna neko kako to ide?

Rekli su mi u referadi da sve one potvrde (za dopunsko, doplatak..) mogu dobit preko studomata ali ja to nigdje ne vidim na web stranici tog studomata, ima sto opcija ali ovo nemrem nac :S
Jel zna neko kako to ide?
to je omogućeno SAMO na studomatu koji se nalazi na faxu. dakle tamo ispred stepenica u prizemlju imaš (tj bar su bila) 2 kompa na kojima je studomat.
doma to nećeš moć napravit.
dakle, tamo pošalješ na print potvrde koje trebaš a same potvrde digneš u referadi..

A jbt, nadao sam se da je to bilo samo sad dok su upisi jer mrzim te administrativne stvari inače.... doors of Hell are opened....
EDIT: A profesori Slamić, Cosović Bajić, Klasić, Žiljak i Perinović?
e sorry nisam vidio ovo prije..
za slamića znam da je u redu čovjek, nije komplikator neki, dobro objašnjava C.
za ove ostale nažalost ne znam..

Aha, tnx

Ja sam odmah podignuo potvrdu koja mi treba da i dalje imam osiguranje preko starog u INI.
Onaj lijevi studomat jako loše reagira na prste, pa na desnom studomatu utipkaj podatke. Isprinatana stranica će ti ispast sa lijeve strane i nezaboravi kliknut na IZLAZ (LOGOUT) kada završiš da ti nebi netko prčkao po accountu.

urbiha je tak tak, al ga nećeš ni gledat previše.. bitno je da ideš na vježbe kod asistenta i zapisuješ sve. prolaz iz matematike i statistike zagarantiran.
grgec je pizzdun, karakterno, i navikni se da kraj njega nikad nisi u pravu. programiranje su kod njega mnogi frknuli. navodno su mu dali otkaz na feru jer je glumio prevelikog šerifa i idiota.. al on drukčije ni ne na, greška prirode, živi s mamom i studenticama donosi ruže na dan žena.
stojaNović? predaje elektrotehiku, odličan mlađi pofesor, bivši ferovac, sluša mjuzu i istovremeno drži usmeni.
levanat - fizika - nema problema, stariji stariji lik, dobar predavač. asistentica mu je izgubljena u svemiru al to samo pridonosi korištenju cheatova i wallhackova na kolokviju/ispitu.
Potpisujem,pogotovo za Grgeca,koliko je ljudi samo roknulo zbog njega ili prebacivalo se na drugi faks ili smjer...
Evo upao danas na TVZ.
Kolego vidimo se :D. Ja sam imao 700 i nešto bodova
Vjerujem da si među prvih 50 na listi. Ja završio 162. , izbacili su liste na svojoj stranici i piše mi ime na 162. mjestu kao što je i pisalo na postani-student.hr
Faks sam našao na Google mapsu (vrbik 8) ,a 1.09 u 12h idem na upis u konavosku 2. Skužio sam da za svaki predmet ima druga škola, računalstvo i informatika su u vrbiku 8, graditeljstvo avenija većeslava holjevca 15 (pokraj avenue malla), a elektrotehnika u konavoska 2.
Dvadeset i neki sam na listi, ali dobro ti se sigurno više kužiš u računarstvo od mene....
Nego daj mi reci kakve su veze s prijevozom do tamo; putujem s Črnomerca. Već vidim da ću trebat presjedat tri puta
Dali smjer biramo odmah pri upisu ili se odabire kasnije?
EDIT: Vidim da si ti na informatici.