Huawei

Huawei P30/P30 Pro

dejo sri 21.7.2021 16:03
veseli007 kaže...

Bok ekipa! 

Dali itko zna kad cemo dobiti Android 11, i dali ce ga uopce i biti!? Postoji mogucnost da ce ponuditi opciju prelaska na Harmony OS.🤔

Zna itko sta o tome, jer mi se cini da je P30 serija mrtva u pitanju nadogradnji na Android 11. Biti ce obecanje ludom radovanje, kako se cini! 🙃

A kad je bilo govora da ce Huawei biti na Androidu 11? Nikad. Zadnji je Android 10 koliko ja znam.

Karlek_19 pet 13.8.2021 06:39
Blade18 kaže...
Jel netko zamijenio ekran na ovom mobitelu, koliko ga je to koštalo? Jučer sam izlazio iz auta i pao je iz džepa direkt na facu...

Ja baš jučer, slična stvar.. 1500kn novi ekran, baterija i poklopac (sve u paketu). Dok pogledaš da za ni 4000 ne dobiješ takav mob (meni osobno najbitnije odnos trajanja baterija i dimenzija, čak m ije P30 mrvicu prevelik, ali jbg S7 je postao prespor) mi je bilo bez razmišljanja. 

veseli007 čet 2.9.2021 10:34

Pozz! 

Treba mi USB-C na 3.5 jack za P30P jer ovaj od Mate10P ne radi tj ne cuje se nista kad spojim Hayper X slusaluce, dok stare samsung in ear rade normalno! Ima za kupiti Huawei Tayp C za 10€, samo da ne kupim nesto sta mi nece valjati.

Ima itko kakvu preporuku, tj iskustva, hoce valjati taj Huawei za gamimg slusaluce. Da ne kupujem bez veze, a da mi ne koristi. Hvala. ☺️

thebatman čet 2.9.2021 11:34
veseli007 kaže...

Pozz! 

Treba mi USB-C na 3.5 jack za P30P jer ovaj od Mate10P ne radi tj ne cuje se nista kad spojim Hayper X slusaluce, dok stare samsung in ear rade normalno! Ima za kupiti Huawei Tayp C za 10€, samo da ne kupim nesto sta mi nece valjati.

Ima itko kakvu preporuku, tj iskustva, hoce valjati taj Huawei za gamimg slusaluce. Da ne kupujem bez veze, a da mi ne koristi. Hvala. ☺️

imas u njihovim ducanima/servisima po 85kn originalni

edit:

89kn

https://insignum.hr/product/huawei-usb-type-c-na-3-5mm-adapter/ 

veseli007 čet 2.9.2021 13:58
thebatman kaže...
veseli007 kaže...

Pozz! 

imas u njihovim ducanima/servisima po 85kn originalni

edit:

89kn

https://insignum.hr/product/huawei-usb-type-c-na-3-5mm-adapter/ 

Hvala, rijeseno 99kn u A1, nije Huawei ali radi a to mi je naj vaznije. 

tom hanks pon 13.9.2021 09:39

Wow hvala! Nisam znao dal da ocekujem odgovor na tako specificno pitanje :D
I pretpostavljamo da mu se softverski nece dogodit nesto sta bi mu onemogucilo korištenje toga u neko dogledno vrijeme?
-Ustvari imam i mogucnost onemogucit mu azuriranje sustava da mi OS uvijek ostane na sadašnjoj verziji (i tako skoro sigurno osiguram da imam taj call recorder)?
Biram mobitel vec mjesecima zbog tog recordera al cini mi se da bi ovo moglo funkcionirati s P30...

tom hanks čet 23.9.2021 23:02

Kupio P30. Sve super osim što je volume tokom poziva jako slab, puno tiši je tokom poziva nego npr kod gledanja youtube. Jel se tko susreo s tim / ima li ideja?  (Kad sam u pozivu, povecam volume do kraja uz pomoc tipke, nije do toga xd)

Edit: očistio alkoholom na cetkici i sad je dobro, 3puta glasnije xd. 

display name ivo pon 4.10.2021 20:03

Da li netko zna kako riješiti problem s povezivanjem na WiFi mrežu? P30 pro spoji se i nakon malo vremena napiše "povezano, nema internetske veze". Svi ostali uređaji spojeni na istu WiFi mrežu rade normalno. Čitam po netu da dosta ljudi ima taj problem s ovim mobitelom.

Switch pon 4.10.2021 20:15
display name ivo kaže...
Da li netko zna kako riješiti problem s povezivanjem na WiFi mrežu? P30 pro spoji se i nakon malo vremena napiše "povezano, nema internetske veze". Svi ostali uređaji spojeni na istu WiFi mrežu rade normalno. Čitam po netu da dosta ljudi ima taj problem s ovim mobitelom.

Ovo mi se pojavilo kod žene na mobu danas također. Na ikonici od WiFi-a joj stoji !. Kao spojen je na wifi ali nema internetske veze. Al kad probal bilo što otvoriti u browseru, youtubu itd sve otvara normalno...

Endymon sri 13.10.2021 18:42

Pozdrav.Evo javljam se jer imam jedan problem sa mobitelom.Ugl non stop mi se sam od sebe gasi i ponovno pali.A kada ga ja zelim rucno ugasiti ili ne reagira ili kada drzim onu tipku za paljenje i gasenje,najprije mi ode na google trazilicu i onda dodje ekran za ugasiti ili resetirati.Dali se netko susreo sa tim problemom?Probao sam staviti mobitel na tvornicke postavke,ali i dalje je problem prisutan.E sada me zanima ako je npr ploca od mobitela otišla,koliko mi se isplati to popravljati?

encoding pon 25.10.2021 13:54
Karlek_19 kaže...
Blade18 kaže...
Jel netko zamijenio ekran na ovom mobitelu, koliko ga je to koštalo? Jučer sam izlazio iz auta i pao je iz džepa direkt na facu...

Ja baš jučer, slična stvar.. 1500kn novi ekran, baterija i poklopac (sve u paketu). Dok pogledaš da za ni 4000 ne dobiješ takav mob (meni osobno najbitnije odnos trajanja baterija i dimenzija, čak m ije P30 mrvicu prevelik, ali jbg S7 je postao prespor) mi je bilo bez razmišljanja. 

Gdje si ovo kupio, preko službenog servisa ili?

velikimedo uto 30.11.2021 18:23

Odnedavno imam problema s uspostavom poziva s mog P30 Pro, malo mogu malo ne mogu, mene mogu dobiti, ali ja ne mogu nazvati. Zvao sam Insignum servis i prema njihovoj uputi uzeo novu SIM karticu u HT-u, to je pomoglo, radio je 2,5 dana i sad opet ne radi...Da li je ko imao sličnih iskustava?

miki1981 ned 3.4.2022 18:15
Gigimon kaže...
Vec dosao. Prebacite si na njemacku pa mozda ga dobijete odmah

Kako to misliš? Što bi točno trebalo prebaciti na njemačku?

Mene živcira što sam još na 11.0.0.174 a znam da postoji i dostra noviji službveni za p30 pro, ali meni nikako ne stiže. zadnji security mi je 10.2021. Razočaranje

veseli007 ned 3.4.2022 18:53
miki1981 kaže...
Gigimon kaže...
Vec dosao. Prebacite si na njemacku pa mozda ga dobijete odmah

Kako to misliš? Što bi točno trebalo prebaciti na njemačku?

Mene živcira što sam još na 11.0.0.174 a znam da postoji i dostra noviji službveni za p30 pro, ali meni nikako ne stiže. zadnji security mi je 10.2021. Razočaranje

Probaj ovaj video na njemu lik pokazuje kako prebaciti na njemacku i "brze" dobiti update!  Nije bas nesto, stavi vido na manju brzinu reprodukcije i to je to. Ja sam stavio na njemacku ali nista za sada. Biti ce kasnije! 😊✌️Video

miki1981 pon 4.4.2022 14:38
Gigimon kaže...
I moj je bio na 174, i isto gledao nema updejta, a vidim da ima 190. Onda sam malo mrdao i prebacivao po postavkama drzave i doslo odjedanput kada sam provjeravao. Resetiraj mobitel

Kod mene ništa...promijenio na njemačku, restartao, palio, gasio par puta...nema pomaka...a niš, doći će kad dođe