Grafički programi

Virtual & Photoshop Tuning - Cars

matija656 ned 1.5.2011 12:13
max1919 kaže...
matija656 kaže...

jedan od prvih radova, nije nešto ali za prve je dobro, barem meni

dobar prvi rad. samo kad se zagledas u haubu nekako ne stima (ovaj prednji dio). inace sve 5

znam, nije baš najbolje uklopljeno ovaj otvor na haubi, svjetlo na njemu i tako to, i rubovi haube preko svjetala su malo zahebani, nisu "oštri" najbolje

nije prvi prvi rad, jedan od prvih, moram nać prvi pa da stavim :D

IRebic ned 1.5.2011 23:27

Mene je baš zanimalo koliko "sitni detalji" utječu na vanjski izgled auta, slika san ćaćino i izbrisa sa prednje maske znak i jednu pregradu, i iznenadio sam se koliko drugačije izgleda...(slika)

max1919 uto 3.5.2011 09:31
Hacker002 kaže...
Photoshopper kaže...

evo i jedne škode :) 

nerealna stakla

grill izmedju prednjih svjetala - FAIL

ma ok, ali popravi gume, tj dodaj ih! imas samo felge, gume su nekamo nestale :P

Fićo_CoD 5 ned 22.5.2011 11:36
matija656 kaže...

nissan silvia s15

Spojler ti ne valja nikako, ne kužim šta će ti ovi iksići naprijed, intercooler ti je flat, felge flat, prednji branik ne paše (+ flat), i ovi natpisi su loši.. Ostalo sve super {#}

ubuduće bi mogao (ovo važi za sve) stavljati slike u punoj rezoluciji, tj. na neki servis, npr. imageshack.us ili slike.hr

RuskeGTT ned 22.5.2011 12:42
Fićo_CoD 5 kaže...

ne kužim šta će ti ovi iksići naprijed

max1919 kaže...

ne kužim ove x-iće :P

e djeca moja...jos puno palente ako se ikad odlucite imati neke aute visoke konjaze i sa visoko opterecenim motorima

max1919 ned 22.5.2011 12:48
RuskeGTT kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

ne kužim šta će ti ovi iksići naprijed

max1919 kaže...

ne kužim ove x-iće :P

e djeca moja...jos puno palente ako se ikad odlucite imati neke aute visoke konjaze i sa visoko opterecenim motorima

heh kaj su to rupe za zrak... :P

RuskeGTT ned 22.5.2011 13:11

inace ljudi znaju "busiti" branike da im dolazi zrak do intercoolera ili turbine...vise zraka - bolja protocnost - bolje hladenje itd...

istina, ovo ne lici na rupe, ali namjena je ta...doduse meni ovo u obliku X-a ne lici bas nesto, ja sam na svojem braniku napravio cetvrtaste rupe iznad tablice, tako da mi intercooler ima vise zraka...izgleda urednije, ne upada u oci i ima svoju funkciju

evo tu se vidi (na crnoj)

rooswelt1991 pon 23.5.2011 19:34
overhaul kaže...

jedna moja karikatura iz doba kad je izašao prvi audi q6.

sorry, neam više pojma gdje je uzor završio.

Da samo jedan usisnik ubaci sa strane, malo ispravi ovu razliku između boja jer se vidi da si nakeljio auto na auto, inaće super{#}

overhaul uto 24.5.2011 01:20

Mada, sve sam lud mandrljat po 6 godina starom photochoppu:)

Evo jedna isto prastara, zezalica iz ponosnog lika na jednom forumu,

malo je izvan konteksta, no koliko se sjećam, šalilo se na račun kako nezna parkirat

...usput sam mu ja malo seljotjunao vozilo, jer je već imao lijepih seljotjun naljepnica,

a tražio je uslugu da mu netko "namontira te i te felge",

pa mi je to bio dovoljan izazov za 15 minuta choppanja.