Grafički programi

Virtual & Photoshop Tuning - Cars

MilkMan pet 29.10.2010 21:41

decki jel ko registriran na hrvatski forum PS tuning ako je dal mi moze poslat onaj kod za regirstraciju jer su me vec 3 puta banali zbog pravila...glupih.....stavim neke slike sad

ovaj focus je u radu..to sam se bio uzivljavo pa onda su me banali sa tog ps tuning pa sam presto evo sad se ponovo uzivio al pol toga zaboravio ako ko ima xfire i kuzi se u to dobrodosao je nek me doda na xfire username:Kalvarija

neznam di su mi orginalne slike ta datoteka mi se izbrisala mislim

rooswelt1991 pet 29.10.2010 23:14
MilkMan kaže...

decki jel ko registriran na hrvatski forum PS tuning ako je dal mi moze poslat onaj kod za regirstraciju jer su me vec 3 puta banali zbog pravila...glupih.....stavim neke slike sad

ovaj focus je u radu..to sam se bio uzivljavo pa onda su me banali sa tog ps tuning pa sam presto evo sad se ponovo uzivio al pol toga zaboravio ako ko ima xfire i kuzi se u to dobrodosao je nek me doda na xfire username:Kalvarija

neznam di su mi orginalne slike ta datoteka mi se izbrisala mislim

Na focusu izvuci zadnje kotače malo van

MilkMan ned 31.10.2010 11:34
Fićo_CoD 5 kaže...

MilkMan daj donora tog čuda na haubi na BMW-u pls, btw i ja mogu slati pozivnice za pstuning.org ako netko oce

kao sto rekoh sve datoteke su mi se izbrisale sa slikama tako da ukradi sa slike ili ako oces posaljem ti photoshop datoteku u kojoj sam to radio

Genoxxx ned 31.10.2010 17:01
dmanz kaže...
Genoxxx kaže...

Moj prvi tuning uradak u photoshopu {#}

vidi se da je prvi :P

za pocetak dobro, necu nikome srati jer znam da je tesko poceti ali mogao si malo vise vremena potrosit na ovo :)

znam... ali moram 4-orku tunirat za frenda, pa se moram bacit na to... {#}

dmanz ned 31.10.2010 17:03
Genoxxx kaže...
dmanz kaže...
Genoxxx kaže...

Moj prvi tuning uradak u photoshopu {#}

vidi se da je prvi :P

za pocetak dobro, necu nikome srati jer znam da je tesko poceti ali mogao si malo vise vremena potrosit na ovo :)

znam... ali moram 4-orku tunirat za frenda, pa se moram bacit na to... {#}

izgleda ko da si 2 min ovo radio :p

dmanz ned 31.10.2010 17:14
Genoxxx kaže...
dmanz kaže...

izgleda ko da si 2 min ovo radio :p

a nisam baš minutu.... ali jesam sat vremena {#} e dal imaš kakav tut za farbanje auta kojem su spojleri različite boje ?

ja dok sam se ucio sam sve radio preko digimods.co.uk

rooswelt1991 sub 4.12.2010 23:43
JackasS 10 kaže...

Evo moji prvi radovi koji su rađeni u gimp 2

Mečka i golf su ti vrh. vrhova

RuskeGTT kaže...

evo moj prvi ozbiljniji rad u ps-u (ostalo si bile samo zamjene felga, spustanje i sl.)

original: http://3.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSnVk/S2gpqzbRiaI/AAAAAAACdvE/BJyKx8Um0u4/s800/Renault-Wind-0.jpg

a moja verzija:

Super, lijepo odrađeno, vrlo stvaran izgled, mislim većina onih virtual tuninga izgleda futuristično, ovo je vrlo profi.

Maniac kaže...

Pozdrav svima!

Evo mene opet sa jednom preradom.{#}

Veča resolucija.http://www4.slikomat.com/10/1204/omc-Bug-bm.jpg

nije loše