Photoshop image (galerija slika)

Pozdrav, imam jednu zelju.
Moze li mi neko napraviti sliku sa dosta efekta na kojoj je Cristiano Ronaldo i staviti tekst "Can we get 1000 fans until 2013 ?"
Hvala
Ne.
Ovo je bilo podlo hahah

sad da si ti upita za messija ne velim..... al za ovu tetkicu.... ne dolaziš u obzir

Moze li mi neko napraviti sliku sa dosta efekta na kojoj je Cristiano Ronaldo i staviti tekst
"Can we get 1000 fans effin' idiots until 2013 ?"
Hvala
There , I fixed it
ajd molim te nemoj biti netko tko će raditi takve stranice po fejsu !!!
Don't be that man !!!

Ekipa, bez žicanja fotki i razno raznih inih rubnih usluga po pitaj boga čijim fotkama. Sad ode spavati, a prije toga jedna jako brzinska, flyer za najavu za face. Znači male dimenzije i 72DPI. Feather je možda malo prenabrijan, na malim dimenzijama ok izgleda, tako da bez komentara, pozadina je s gradient meshom, kao i tekst u Illustratoru napravljena, a ima i malo PS-a ovdje.
Zaboravio fotku uploadat, a i da napomenem da nisam ja copywriter.
EDIT: Sad tek vidim koliko uplodar "unakazi" sliku, prevelika kompresija.

Opet sam davao nekakve "instrukcije" frendici, pa eto usputni rezultat.
Konj u travi je dakako referentni.

Jel zna neko kako kopirati crte u photoshopu?
I jel se može popunit prostor između dviju crta sa nekom bojom, mislim, znam da može, samo ja ne znam kako ?!

I jel se može popunit prostor između dviju crta sa nekom bojom, mislim, znam da može, samo ja ne znam kako ?!
to "kopirat crte" mi je nejasno- pojasni
prostor između crta (Polygonal laso tools) se ispuni kad odradiš s njim šta si htio,u osjenčeni prostor desni klik (odaberi select) i bucket ili štagod jer to je tad slika u slici
ako si mislio na pen tools,onda je princip isti ali su nijanse drugačije. Zato smisli šta želiš pa napiši, ovoaj forum ne troši papir

WTF? Ok, možd preburno reagiram, ali da li je netko prije postanja (osim nekih izuzetaka, znamo koji su) pokušao pogledati ovako nešto http://goo.gl/atXqO
Mislim, to je 5 minuta + pola sata neki jednostavan tutorial + 45 min - 1 h rada u PS-u korištenja istog tutoriala u svoju svrhu (na svojim fotkama, grafikama, tekstovima itd.)= to je otprilike jedan i pol sat posla... Pa onda postajte PS radove
PAR LINKOVA:
http://abduzeedo.com/
http://designmodo.com/tutorials-photo-manipulation-photoshop/
http://creativenerds.co.uk/tutorials/100-photoshop-tutorials-for-learning-photo-manipulation/
i nešto što sam već bio stavljao i sve što vam treba za početak osim PS-a :D

to "kopirat crte" mi je nejasno- pojasni
prostor između crta (Polygonal laso tools) se ispuni kad odradiš s njim šta si htio,u osjenčeni prostor desni klik (odaberi select) i bucket ili štagod jer to je tad slika u slici
ako si mislio na pen tools,onda je princip isti ali su nijanse drugačije. Zato smisli šta želiš pa napiši, ovoaj forum ne troši papir
Pa nacrtat neku crtu i napravit indentičnu takvu crtu.
A to sa polygonal laso tools tu probat kasnije nemogu sad...

Evo moj zadnji rad, napravljen prije par dana.
EDIT: i poziv svima
Evo odmah da dobiš kritiku. Naslovni tekst, odnosno fonta ja preneozbiljan s obzirom na tematiku i ciljanu publiku. Koristiš previše nevezanih fontova. Font kojim si napisao datum, mjesto i goste humanitarnog koncerta je zbog tog svog efekta, nečitljiv, odvlači pažnju i djeluje opet neozbiljno. Sketch crkve u pozadini je totalno promašen, čak i nepotreban. Izvor fotografije dolje, i copyright, nepotreban, i na kraju totalno promašen font. Jedina dobra stvar je fotka, i ova crna traka.

Evo moj zadnji rad, napravljen prije par dana.
EDIT: i poziv svima
Evo odmah da dobiš kritiku. Naslovni tekst, odnosno fonta ja preneozbiljan s obzirom na tematiku i ciljanu publiku. Koristiš previše nevezanih fontova. Font kojim si napisao datum, mjesto i goste humanitarnog koncerta je zbog tog svog efekta, nečitljiv, odvlači pažnju i djeluje opet neozbiljno. Sketch crkve u pozadini je totalno promašen, čak i nepotreban. Izvor fotografije dolje, i copyright, nepotreban, i na kraju totalno promašen font. Jedina dobra stvar je fotka, i ova crna traka.
Zato sam i postavio da dobijem savjete, kritike...
Copyright je itekako potreban, jer su me već preko njega i kontaktirali u vezi jedne slike, pročitali su tko je napravio sliku, i odmah znali tko je.

Zato sam i postavio da dobijem savjete, kritike...
Copyright je itekako potreban, jer su me već preko njega i kontaktirali u vezi jedne slike, pročitali su tko je napravio sliku, i odmah znali tko je.
Ti si fotku okinuo? Super. Onda malo stiliziraj taj potpis, odnosno uzmi malo smireniji font, i nemoj se toliko igrati s fontovima I no hard feelings.

Malo si guglaj tipografiju, fontove, itd.

Evo još jedna slika od mene, nastala nakon presude:
Malo si guglaj tipografiju, fontove, itd.
Slušaj Slasha, naravno ne mislim doslovno, osim ako ti nisu dobri G'n'R, i obrati pozornst na fontove, odnosno tipografiju. Ovaj font je Cooper možda?

Mislim da se ovo može primjeniti na sve aspekte dizajna (grafika, industrijski, web, itd.).
- Good design is innovative.
- Good design makes a product useful.
- Good design is aesthetic.
- Good design makes a product understandable.
- Good design is unobtrusive.
- Good design is honest.
- Good design is long-lasting.
- Good design is thorough down to the last detail.
- Good design is environmentally friendly.
- Good design is as little design as possible.
- Dieter Rams, 1985.
Nisam ekstremni minimalist, ali mislim da je ovjde pogođena srž.
Ovdje vidim dosta loših radova (iznimke znaju tko su da ne nabrajam), pa molim da provedete prije postanja koju minutu i vidite da li vaš rad sadržava bar dio ovoga iznad naspisanog.
Evo, držite se ovih (jednostavnih?) 10 principa dobrog dizajna i vježbajte, vježbajte.
Mislim da bi sami sebi trebali biti najveći kritičari. Treba se zapitati kada nešto napravimo: "Što da je meni ovo netko pokazao?"

Evo još jedna slika od mene, nastala nakon presude:
Ček, sad vidim, zašto popisuješ svaku "sliku", odnosno flyer sa Photography by ... ? Jesi li ti fotografirao generale ili ovu zastavu? Stvarno nerazumijem. Isto si napravio na prošloj, odnosno rekao si da si autor fotografije, a fotografija je predobro okinuta s obzirom na tvoj PS skill.
Mislim da se ovo može primjeniti na sve aspekte dizajna (grafika, industrijski, web, itd.).
Mislim da bi sami sebi trebali biti najveći kritičari. Treba se zapitati kada nešto napravimo: "Što da je meni ovo netko pokazao?"
Ovdje nedostaje gumb hvala.

Kad već svi stavljaju svoje photoshopane slike onda cu i ja svoj logo koji sam učinio http://i.imgur.com/SCDOY.jpg?1

Kad već svi stavljaju svoje photoshopane slike onda cu i ja svoj logo koji sam učinio http://i.imgur.com/SCDOY.jpg?1
Nemogu ga staviti niti u jednu kategoriju, koje si ti stavio gore. Logo bi trebao predstavljati točno što? Isto tako ne vidim da je taj tvoj "logo" prepoznatljiv ili dugo prisutan na što upućuje odsutnost bilo kakvog teksta. Ovaj efekt koji si da se tako izrazim "nafrljio" gore je nepotreban i krajnje neukusan, i krajnje neprimjenjiv na mnogim područjima, tebi možda izgleda dobro, ali stvarnost je potpuno drugačija. Mene iskreno jako podsjeća na Razerov logo, koji na nekoj perifireji svjetli pa ima na rubovima taj glow. Prezrnat je. Znam da je tema Photoshop image(galerija slika), ali ja se iskreno nadam da taj logo nisi radio u PS-u- Toliko za sada od mene.

Ja imam dojam kao da će se sve srušit svaki čas.

Radio sam u Photoshopu i to u CS5 osim toga sad kad razmislim izgleda slićno kako Razerov logo.Prvi put sam ga ucinio prije 3 godine I znam da nije ništa specijalno,ipak imao sam 12 godina kad sam ga izmislio i nije me briga što drugi misle o njemu ali cjenim tvoje mišljenje.Možda je vrijeme da ga samo malo promjenim.I da ima veze sa video igricama.Usput mozes li mi rec sta mislis o logu moga rođaka? http://i.imgur.com/FMzjm.png?1

Radio sam u Photoshopu i to u CS5 osim toga sad kad razmislim izgleda slićno kako Razerov logo.Prvi put sam ga ucinio prije 3 godine I znam da nije ništa specijalno,ipak imao sam 12 godina kad sam ga izmislio i nije me briga što drugi misle o njemu ali cjenim tvoje mišljenje.Možda je vrijeme da ga samo malo promjenim.I da ima veze sa video igricama.Usput mozes li mi rec sta mislis o logu moga rođaka? http://i.imgur.com/FMzjm.png?1
Za ovaj tvoj gore mogu konstantirati da je konceptualno dobro zamišljen, a podebljao sam to, jer je to jako bitno, ali ništa više osim toga. Ne brini, ne razmišljam konzervativno, pa sam "popljuvao" tvoj logo, u 24 sam . Ovo drugo što si linkao teško se uopće može nazvati logo, a zašto, to moraš otkriti sam. Nabacio bih ti link, ali neću niti to, namjerno. Nadam se da ćeš mi jednog dana biti zahvalan zbog toga.

evo pošto nema neke teme za vektorske radove , a ovdje se postavljaju neki logotipi (koji bi trebali biti vektorski , a ne rađeni u PS-u)
da i ja postavim neke svoje pa da vidim šta cijenjeni ljudi misle o njima
sve je rađeno u Corel Draw X5
edit: sad sam tek skužio koliko se ovdje ubije kvaliteta slike

mislim da je offtopic, ovo je obrada fotografija za logotipe je AI il slično
on topic:
lovran ??
ili sam pomiješao lončiće :D
Moze li mi neko napraviti sliku sa dosta efekta na kojoj je Cristiano Ronaldo i staviti tekst "Can we get 1000 fans until 2013 ?"
Hvala
Ne.