Photoshop image (galerija slika)

1992.Nisam napomenuo zato kaj sam mislil da večina zna za top secret pa da če i sami skužiti.

Blago tebi ja sam tek drugi razred.Volim grafiku i Photoshop,a nejdem nikam van tak da imam dosta vremena prek vikenda.

Ak je shumi centar tvog djela onda bi ga ja nekak istaknul.Probaj napraviti sve crno bjelo,a njega u boji ili napraviti Gaussian Blur a onda njega istači dok je sve okolo mutnije.

sefe, to bi ispalo potpuno drugacije.
ako zelis korigirati, onda mi pomozi ispravit manje sitnice i pozabavit se detaljima.
a, ne miu govorit kako da napravin novo djelo...

Rado,ali nemam baš vremena.Škola znaš kako je.Nemoj se ljutiti to je bio samo prijedlog.Ako se sjetim napravim prek vikenda jedan.
S ciljem da vratim temu na pravi put evo dva rada :
http://slike.hr/slika.php?z=womamportkameni0.jpg

Rado,ali nemam baš vremena.Škola znaš kako je.Nemoj se ljutiti to je bio samo prijedlog.Ako se sjetim napravim prek vikenda jedan.
S ciljem da vratim temu na pravi put evo dva rada :
http://slike.hr/slika.php?z=womamportkameni0.jpg

Boli me briga za kopirajte.Kom se sviđa nek si uzme.Prva slika je nabrzaka složena pa su rubovi oštri.Druga je jednostavna.Prvo sam cijelu sliku napravil crno bjelom a sa history brush toolom sam vratil prsten.

Uzas, ostavi se fotošopa. Ovdje se neradi o nepoznavanju programa nego o smislu za lijepo

Kome to?Meni ili Pumi?

dječeci, najvaznije je kod photoshopa da shvatite da uvjek moze bolje, a neki radovi ovde su čista katastrofa, neuravnotežene boje, besmislene scene, lose rezanje... mogao bih cijeli dan nabrajati.
Evo da vam malo pustim vodu na usta.
Radim u ps-u vec tri godine i za sebe mogu reci da sam prosjecan poznavaoc svih njegovih mogucnosti... naravno veliki dio ostaje na samom umjetniku kako bi napravio cjelokupnu ilustraciju.
Evo jedan moj rad uz ovu poruku (najnoviji) dok ostale koje sam radio za istu firmu imate ovdje.

MaLO MI BILO DOSADNO jutros pa sam napravio ovo....
http://zupadesigns.com/works/obama-bidenSM.jpg
sto mislite?

Neloše, dalo bi se još malo ispeglati oko Obame, al je uglavnom OK

Evo moj imba avatar da vidim šta kriticari misle o njemu
Dali vam se sviđa? Treba mozda nešto promjenit?

dječeci, najvaznije je kod photoshopa da shvatite da uvjek moze bolje, a neki radovi ovde su čista katastrofa, neuravnotežene boje, besmislene scene, lose rezanje... mogao bih cijeli dan nabrajati.
Evo da vam malo pustim vodu na usta.
Radim u ps-u vec tri godine i za sebe mogu reci da sam prosjecan poznavaoc svih njegovih mogucnosti... naravno veliki dio ostaje na samom umjetniku kako bi napravio cjelokupnu ilustraciju.
Evo jedan moj rad uz ovu poruku (najnoviji) dok ostale koje sam radio za istu firmu imate ovdje.
She was a fast machine
She kept her motor clean
She was the best damn woman I had ever seen
She had the sightless eyes

I pozadina je malo premutna, malo bode u oči, a stabljika ti nije do dna slike, nego je precvikana. Inače, super rad! Bravo!

Dobar

1992.Nisam napomenuo zato kaj sam mislil da večina zna za top secret pa da če i sami skužiti.