Grafičke kartice

[Tutorial] MSI Afterburner

Iwan7SeVeN pon 12.5.2014 18:22

Imam problem sa MSI Afetrburnerom kod snimanja gameplaya naime kada stisnem buffering piše mi u gornjem lijevom kutu BUF ali kada opet stisnem tipku ono se i dalje vrti čak i kada stisnem tipku za početi snimati ništa se ne događa?

CyberDemonVZ pon 12.5.2014 21:24
Iwan7SeVeN kaže...

Imam problem sa MSI Afetrburnerom kod snimanja gameplaya naime kada stisnem buffering piše mi u gornjem lijevom kutu BUF ali kada opet stisnem tipku ono se i dalje vrti čak i kada stisnem tipku za početi snimati ništa se ne događa?

Opcije, direktoriji, sve tocno slozeno?

Nemam ti pojma {#}

Ako je sve uredno podeseno, probaj pitati na sluzbenom forumu. Autor programa je Unwinder.

Ovo ti je tema za javit bugove:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=305901

Ali ipak mislim da bi trebao pitati pod posljednjom verzijom:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=387818

vrinho sri 28.5.2014 18:03
turbojc kaže...
Zašto mi Afterburner pokazuje temp. 80c, dok mi HW monitor, i Speedfan pokazuju temp. od 60c. U isto vrijeme. Kome vjerovati? Ovoj dvojici, ili Afterburneru?

Kod mene kod svih isto pokazuje.

CyberDemonVZ čet 29.5.2014 10:00
IVAN3539 kaže...

Dali ima neki posebni postupak, jer nemogu naci u procesima, a nemogu ga uninstalirati ili reinstalirati jer mi pise da se koristi

http://prntscr.com/3nmilm

Makni Afterburner, pa ponovo instaliraj. Manut će se i Riva tuner...

Ali, ja sam pretpostavio da se ne pokreće, al prema screenshotu vidim da pravilno radi :/

Al svejedno probaj, možda proradi :)

turbojc kaže...
Zašto mi Afterburner pokazuje temp. 80c, dok mi HW monitor, i Speedfan pokazuju temp. od 60c. U isto vrijeme. Kome vjerovati? Ovoj dvojici, ili Afterburneru?

I, jesi otkrio zašto je razlika?

turbojc čet 29.5.2014 11:26

Noup. Čak i kada surfam bude raziika par stupnjeva. Što je veća temp. to je veća razlika i odstupanje. A zašto, ne znam.
Znam da HW monitor nekada ne može dobro očitati temp. AMD-ovog CPU-a ako je OC-an, al sad, da je to i za grafu, ne znam.

twingi ned 6.7.2014 23:34

Pozdrav svima!

Trebam pomoc, naime imam AMD 5850 karticu vec duze vremena i htio bih sada malo podici njene performanse. Imam nesto malo iskustva u clockanju, ali do sad nisam radio sa MSI Afterburner programom. Naglasavam da sam instalirao 3.0.1 verziju i sve sam podesio kako je u ovom tutorialu navedeno, ali i dalje ne mogu da otkljucam core voltage i power limit. Pokusavao sam vise puta, deinstalirao i ponovo instalirao program i ponovo podesavao ali nista. Ne mogu da shvatim gdje grijesim ili nesto nije u redu sa zadnjom verzijom programa. Molim pomoc.

Hvala!

vrinho ned 6.7.2014 23:55
twingi kaže...

Pozdrav svima!

Trebam pomoc, naime imam AMD 5850 karticu vec duze vremena i htio bih sada malo podici njene performanse. Imam nesto malo iskustva u clockanju, ali do sad nisam radio sa MSI Afterburner programom. Naglasavam da sam instalirao 3.0.1 verziju i sve sam podesio kako je u ovom tutorialu navedeno, ali i dalje ne mogu da otkljucam core voltage i power limit. Pokusavao sam vise puta, deinstalirao i ponovo instalirao program i ponovo podesavao ali nista. Ne mogu da shvatim gdje grijesim ili nesto nije u redu sa zadnjom verzijom programa. Molim pomoc.

Hvala!

Kod nekih kartica se ne može podizati voltaža sa Afterburnerom. Recimo kod moje bivše XFX HD7850 se nije dalo nikako pa sam za podizanje voltaže i klokiranje općenito koristio Sapphire TriXX, isprobaj.

Stjepanj pon 7.7.2014 01:29
boxer kaže...

Što je po vama bolje -  MSI Afterburner ili Tirxx?

to ovisi o grafi koju imas, verzijama AB i Trixxa itd tako da neke stvari rade u jednom neke samo u drugom, recimo ja sam dosta cesto na razlicitim grafama morao koristiti recimo AF+Trixx jer u AF nije bila "memory voltage" kontrole a u trixu je ima itd! cak se znalo desiti da u ta dva neam regulaciju napona za cip a u evga precision toolsu imam! uglavnom mala kemija zna biti{#}