Grafičke kartice

NVIDIA - Topic o driverima

DarthMarkus sri 12.4.2017 15:07

Dečki jel ima ko problema sa V-Syncom i njegovim forsanjem iz CP-a ? Meni jučer sve pet, danas odvaratan screen tearing, doslovno skače između 57-64.

Riješio sam to tako što sam ga limitirao sa bandicamom na 59.

mersimh pet 14.4.2017 21:00
DarthMarkus kaže...

Dečki jel ima ko problema sa V-Syncom i njegovim forsanjem iz CP-a ? Meni jučer sve pet, danas odvaratan screen tearing, doslovno skače između 57-64.

meni nakon windows updatea uzasan forcing vsynca,iskljucio opet onaj Game DVR i u settings sve sto spominje XBOX i sad je ok

DarthMarkus pet 14.4.2017 22:12
mersimh kaže...
DarthMarkus kaže...

meni nakon windows updatea uzasan forcing vsynca,iskljucio opet onaj Game DVR i u settings sve sto spominje XBOX i sad je ok

znači win 10 update hebe ?

mersimh sub 15.4.2017 13:18
DarthMarkus kaže...

znači win 10 update hebe ?

ma da druze,microsoft forsira ovo xbox smece i gamedvr,to cak CSGO odma javi cim udjes prvi put u igru poslije ovog updatea windowsa al vidi i svaka budala koliki je mouse lag.

mora se to sve iskljucit i onda je opet sve ok

error_666 ned 14.5.2017 01:51

ovi novi driveri zesce sranje (bar na mom kompu ) sto problema , monitor u neaktivnosti umjesto da se ugasi ,  upaljen i dalje ali crno na desktopu  i kad ga  hocu upalit ne reagira , BSOD-ovi iz cista mira , TV preko HDMI-a cesto ne  dobiva signal itd itd . Rollback na 378.78 , preporod :) 

fighterZu uto 13.6.2017 18:47

Ima li itko problema sa novijim verzijama drivera na asus prijenosnicima (model X75VB sa 740m grafikom)?. Konkretno danas sam instalirao Creator Update(clean install) i nakon mukotprnih instalacija drivera i DDU čišćenja čini se da je zadnja verzija koja ispravno radi i koja ne baca BSOD poslije instalacije određenog drivera verzija 378.92.

Zec_94 uto 27.6.2017 10:46

Poz svima!

Primjetio sam nakon zadnjeg drivera 382.53(gtx960) da mi se oba venta na grafickoj vrte a ne radim nista.Speccy mi pokazuje da mi je maticna na 116C ovo ostalo je sve ok.Otvorio sam kuciste i graficka mi je vrela. 

HELP!!

mrakky uto 27.6.2017 12:03
Zec_94 kaže...

Poz svima!

Primjetio sam nakon zadnjeg drivera 382.53(gtx960) da mi se oba venta na grafickoj vrte a ne radim nista.Speccy mi pokazuje da mi je maticna na 116C ovo ostalo je sve ok.Otvorio sam kuciste i graficka mi je vrela. 

HELP!!

koji proizvođač grafike?