Inochulum čet 2.11.2023 17:09
forumaš kaže...
Inochulum kaže...
forumaš kaže...

Sa 30k eura autom valjda možeš uloviti picu...sa rtx 4090 ne vjerujem...u tome je glavna razlika 

Eh, a di su ona vrimena kad se lovilo cure pričom, šarmom, gitarom i dugom kosom. Danas moraš dizat kredit za auto da upecaš štogod... Ža mi je ove mlađe generacije. Al ono baš ža. 

Moja kćer se sretno udala...ali da mi je došao tip sa dugom kosom i gitraom po nju, reko bi joj da se skoncentrira i gleda ove kaj imaju 30 k za pošteni auto :D

Ajde, ja kontam ovo za mlađu ekipu a ti već na udaju.

btw čestitam. 

Wiz3m4n čet 2.11.2023 17:11

I momci sa gitarom i biciklom kasnije taslače ove koje su se kakti dobro i sretno udale, tako to biva kad se previše sniva....svatko dođe na svoje bez brige, nego šta kažu te kartice hoće li biti išta od tog crnog petka, vidim na mallu je dobra akcija na Jar tablete za pranje, ko nema za vga neka navali 

picajzla0707 čet 2.11.2023 19:32
forumaš kaže...

Moja kćer se sretno udala...ali da mi je došao tip sa dugom kosom i gitraom po nju, reko bi joj da se skoncentrira i gleda ove kaj imaju 30 k za pošteni auto :D

...jer su ćerke inače poznate po tome da slušaju tate u izboru likova s kojima će zabrijat

R3nchi pet 3.11.2023 01:59

@MasterOfDisaster ne nije
jer na posao mos ic tramvajem i autobusom.. nemoras ic autom..

ili jos bolja analogija.
likovi daju po 2k ojra za bicikl a ne takmice se
Ljudi daju 100k + kn za motore/skutere a ne takmice se i ne voze rute da snimaju vlogove ..
pomirite se da netko ima love za svoje guste

MasterOfDisaster pet 3.11.2023 08:28
R3nchi kaže...
@MasterOfDisaster ne nije
jer na posao mos ic tramvajem i autobusom.. nemoras ic autom..

ili jos bolja analogija.
likovi daju po 2k ojra za bicikl a ne takmice se
Ljudi daju 100k + kn a ne takmice se i ne voze rute da snimaju vlogove ..
pomirite se da netko ima love za svoje guste

Problem je da zaboravljaš da polovina Hrvatske ne živi u 4 najveća grada RH u kojemu postoji tramvaji (Zagreb i Osijek) i autobusi, ja na primjer moram i mogu jedino autom ići na posao, jer nema tramvaja gdje ja živim , a autobusne veze su smijeh i ne možeš doći na vrijeme na posao, tako da ti jedino ostaje auto.

Nadalje, ja nisam pametovao zašto kupuju RTX 4090 nego da je možda ipak bolje ako se samo igraju uzeti 65" oled i PS5 ili Xbox za cijenu jedne grafe.

R3nchi pet 3.11.2023 12:51

pa da al nisu konzola tipovi .. meni recimo nepojmljivo igrat fps gamepadom.. vjv tako i neki drugi koji cjeli zivot imaju pc. sad imaju dobro placen poso i mogu si priuštiti neke svoje guste .. uostalom pc je master race.

MasterOfDisaster pet 3.11.2023 13:15
R3nchi kaže...
pa da al nisu konzola tipovi .. meni recimo nepojmljivo igrat fps gamepadom.. vjv tako i neki drugi koji cjeli zivot imaju pc. sad imaju dobro placen poso i mogu si priuštiti neke svoje guste .. uostalom pc je master race.

Ajde, barem smo auto riješili

Nitko nije ni rekao da bi trebali svi preći na konzole, niti sam rekao da treba igrati igre samo na konzolama, nego sam samo usporedio cijenu samo jedne grafičke koja košta kao 65" oled i ps5 ili xbox i da je to možda bolja kupnja nego RTX 4090 - ništa drugo.

Onaj kome 2.000€ ne predstavlja neki novac će i kupiti RTX 4090, nama ostalima to neće pasti na pamet i to je ok - tako je i u drugim stvarima.

Također imam i komp i PS5, također ne mogu i jako mi je teško igrati FPS-e gamepad-om ipak sam odrastao na PC-u, ali da veliki TV i PS5 imaju svoje prednosti - bome imaju.

forumaš pet 3.11.2023 14:24

Pa kaj ne rade FPSovi na konzolama sa mišom i tipkovnicom?

Ja sa druge strane imam smo PC ali apsolutno sve igram sa gamepadom...i FPSove, i to na monitoru i TVu.

Tak da će mi prelazak na buduću konzolu biti kao šetnja iz kuhinje do dnevne 🥱

Wiz3m4n sub 4.11.2023 08:45

Taman da deca porastu za dobar gejm i da dođe PS 7, kažu da bude top 

Inače nisam ljubitelj konzola i u boravku je uvijek bio ITX pc umjesto konzole za kakvu vožnju i sport, no i bežična tipkovnica i miš za svaki slučaj 

R3nchi sri 8.11.2023 21:10

Ekipa imam problem s grafom u desktopu.

naime u chromu tj yt kad scrolam na trenutke mi se kao artifakti pojave al to je ono pola milisekunde..

e sad ne znam jel to screen tearing ili sta?

uopce ne znam kako da to usnimim da mogu pokazat...

U gejmanju nisam pimjetio nikakv problem.

barem zasad.

nit dok gleadm videe..

samo kad scrolam.

Trilogija sri 8.11.2023 21:49
R3nchi kaže...

Ekipa imam problem s grafom u desktopu.

naime u chromu tj yt kad scrolam na trenutke mi se kao artifakti pojave al to je ono pola milisekunde..

e sad ne znam jel to screen tearing ili sta?

uopce ne znam kako da to usnimim da mogu pokazat...

U gejmanju nisam pimjetio nikakv problem.

barem zasad.

nit dok gleadm videe..

samo kad scrolam.

Nije samo tebi, već mjesecima nam je tako, Nvidia očito nije u stanju to popraviti (toliko o savršenim driverima), dosta raširen problem.

https://www.reddit.com/r/chrome/comments/16clz7p/black_artefacts_popping_for_a_second_while_using/

https://www.reddit.com/r/chrome/comments/15uuyry/artifactsflickering_on_chrome_w10/

DarthMarkus čet 9.11.2023 19:24

Meni su jučer vratili lovu s Amazona za Gigu 4090...Eh, bilo je ljepo rokat 3 tjedna, a sad post...

Sad se strpit do Božića ili nekog dobrog deala jer su cijene kriminal čak i u Njemačkoj.

Gigu više ni pod razno, Amazonu kudos na reklamaciji/povratu. Bolji su od 99% HR trgovina.

Minoza pet 10.11.2023 10:54
DarthMarkus kaže...
Minoza kaže...

Ovo mi izgleda too good to be true...

Ima netko nekog u Stutgartu da provjeri? 

Skemina na kubik.

Da ma to sam si i mislio. Gledam vec neko vrijeme ne bi li upiknuo neki dobar deal al na kraju mi se nije vise dalo cekat ni akcije ni dealove nego sam oso pravac ADM