Grafička za BF3

(koji procesor imaš i na kojoj rezoluciji igraš?)
Pa neka HD 6850, ali ona ti ne će pomoći ako imaš neki loš procesor.

Može mala pomoć ljudi? Zanima me koja bi mi grafička trebala da igram BF3 na medium grafici "glatko"? Sad imam GeForce GT 240, igram na low i malčice mi šteka. Hvala unaprijed.
Koja rezolucija, općenito bi ti jedna HD 6850/6870 bila dovoljna, čak i za veće postavke od "medium"!?

Ja imam HD 6850 Toxic i guram BF3 na HIGH postavkama.Oko 35-40fps ,reza 1080p

preporučene su ati radeon hd 6950 ili nvidia GTX560

Daj ne govorite gluposti,ja na 4850 igram sve medium,shadow na high na rezi 1680x1050 i imam nekih 40fpsa.

Konfa iz moj PC,sve na high,kliko god može!(1440x900)

Rezolucija je 1920x1080 a procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+

A o kolikim cijenama pričamo?

Mislim da bi ti najbolje sjela jedna HD 6850, ne vrijediti ić preko jer ti procesor nije baš nešto al još uvjek može poslužit, a jedino sad ako ćeš ić na slabije, jedna HD 5770 će isto radit ok, ali mislim da bi ti HD 6850 bila najbolje rješenje, bestbuy je nađe se za oko 1000 kn i miran si!?

Hvala svima za pomoć, mislim da ću ići s HD 6850 :)

Da naravno da uzmi 6850,i meni dolazi ta grafička za koji dan.
Samo sam rekao da ja s 4850 imam sve na medium(shadow high),tako da bi trebalo s 6850 ić bar na high postavkama.

Ovaj procesor nije moju staru hd4870 iskoristio do kraja! LOL
A vi mu preporučujete tu nekakve 6850....

BF3 je dosta intezivan na procesorima, tako da trebaš mijenjati procesor također, na full HD-u bi HD 6870 trebala igrati na medium-high.

Probaj upiknuti bilo koji quad-core,onda ti proc neće bit usko grlo

ma 6850 ti refa to ko iz sale sa 40+ fps-ova, nema problema :D

Da naravno da uzmi 6850,i meni dolazi ta grafička za koji dan.
Samo sam rekao da ja s 4850 imam sve na medium(shadow high),tako da bi trebalo s 6850 ić bar na high postavkama.
Opa!
Gdje si kupio, koji model i po kojoj cijeni? :)

Moja preporuka bar 6870 ili GTX560 za full hd medium/high postavke.

A moja je preporuka HD 5870 polovnjaca za tu lovu.Zdere jos uvijek i u DX11.U BF3 rame uz rame sa HD 6950.

6870 nije za medium/high. to dere na ultra.

Ne vjerujem ti djdomi, možda i vrti na ultra, ali sa avg 35 fps ;)

Opa!
VTX 1300kn,ma išao kupovat hard disk pa uzeo i grafičku.

avg 40 fpsa, dovoljno za ugodno igranje. nije ovo cod da je fps tolko važan. sve iznad 30 je super.

Opa!
Pirate za tu si lovu mogao ubosti HD 6950 sa garancijom.Mogao si proci mnogo bolje.

Opa!
Oprosti, ali nije li to malo skupo, za te novce se kupi HD 6870.

Ja imam HD 6850 i proc phenom II 955 Quad core be, i tu igru derem na full rezoluciji bez ikakvih trzaja ili smetnji

avg 40 fpsa, dovoljno za ugodno igranje. nije ovo cod da je fps tolko važan. sve iznad 30 je super.
OK. Ja kad stavim sve na ultra imam avg 46 fps-a, ali se zna dogoditi da padne ispod 40 i odmah osjetim da igra ide "lošije". Kad stavim sve na high avg fps bude 55 i dosta je ugodnije igrati.
Što se tiče tvrdnje: "sve iznad 30 fps-a je ok" -tako sam i ja mislio dok nisam dobio novi komp i shvatio da je mnogo ugodnije igrati na 50-60 fps, nego na 30-35 što mi je prije bilo "super fluidno."
(razlika se itekako osjeti)

Oprosti, ali nije li to malo skupo, za te novce se kupi HD 6870.
Ma grafička dođe 1230 i hard 720.
Za jaču grafičku nemam napajanje.

OK. Ja kad stavim sve na ultra imam avg 46 fps-a, ali se zna dogoditi da padne ispod 40 i odmah osjetim da igra ide "lošije". Kad stavim sve na high avg fps bude 55 i dosta je ugodnije igrati.
Što se tiče tvrdnje: "sve iznad 30 fps-a je ok" -tako sam i ja mislio dok nisam dobio novi komp i shvatio da je mnogo ugodnije igrati na 50-60 fps, nego na 30-35 što mi je prije bilo "super fluidno."
nekako mi je to čudno. moguće samo placebo.
ljudsko oko vidi sve isto iznad 24 fpsa.

nekako mi je to čudno. moguće samo placebo.
ljudsko oko vidi sve isto iznad 24 fpsa.
Nebih se baš složio, ja vidim jako veliku razliku između 24 i 30fps-ova, jer mi je sve ispod 30 u prosjeku neigrivo, ali kada igram FPS onda volim da je 40 u prosjeku.
Može mala pomoć ljudi? Zanima me koja bi mi grafička trebala da igram BF3 na medium grafici "glatko"? Sad imam GeForce GT 240, igram na low i malčice mi šteka. Hvala unaprijed.