Bubabug sub 21.1.2012 00:33

uglavnom rješavao sam hlađenje za maticnu pod naponom dok je komp radio i prislonio sam aluminij na grafičku , isti tren se nešto desilo (valjda kratki spoj )i prestala je radit , kad sam palio komp mbo javlja grešku ,  isprekidano pišti  . Predpostavljam da nema pomoci ili mogu još nešto uciniti , trenutno sam na integriranoj grafici , ostaloo sve radi na komp-u .

kakapo sub 21.1.2012 00:48

mislim da ti treba nova grafička, imaš je po 300kn. Od ove možeš sada samo frizbi raditi cini mi se. 

btw, jel smrdila? jer možda (ali samo možda) su ti kondenzatori poiskakali, ovisno gdje je kratki spoj i oni bi se još mogli mjenjati, ali mislim da je pokojna

Bubabug sub 21.1.2012 00:53

Da i ja sumnjam na kondenzatore , ništa nije smrdilo , a i cudno mi je ventilator se pocne vrtit kad ga gurnem tek , ko da graficka ne dobiva dovoljno napona .

Hladnjak je u savršenom stanju , isto kakva je  kartica bila do prije par sati :)

kruskar sub 21.1.2012 10:38

Uzmi i probaj ju u pečnicu roknit možda pomogne,frend je istu takvu grešku kao ti napravio samo s 8600gts doneo ju kod mene nije radila rekao mu idi mi upali rernu na 200C on kaže zašto reko vidit ćeš skinio pastu,zveknio ju u pečnicu i eno radi mu oko mjesec dana već.

NexT_T1 sub 21.1.2012 10:49
Bubabug kaže...

upravo selim neku nvidiju iz starog kompa , serija valjda 2000 nemam pojma 6-7 godina stara XD

LOL onda je vjerovatno AGP. :r

to je mozda neka fx serija, ili 6xxx one su izlazile u to vrijeme. 

8ax sub 21.1.2012 15:09
kruskar kaže...

Uzmi i probaj ju u pečnicu roknit možda pomogne,frend je istu takvu grešku kao ti napravio samo s 8600gts doneo ju kod mene nije radila rekao mu idi mi upali rernu na 200C on kaže zašto reko vidit ćeš skinio pastu,zveknio ju u pečnicu i eno radi mu oko mjesec dana već.

Grafičke se peču zbog odlemljivanja komponenata, a ne kad je spržiš.