Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Kolo sreće.

Posljednji film je bio rat svjetova kojeg sam sad pogledao.
Dojam: Na sve se smijem jer sam prije njega gledao mrak film 4

Nosferatu

Staze slave... 1957. Stanley Kubrick
http://www.imdb.com/title/tt0050825/
(usput možete stavit i IMDB linkove filmova)
Moj dojam: izvanredan, jedan od prvih poznatijih uradaka poznatog nam (i nažalost preminulog) redatelja Kubricka. Vrijeme radnje je prvi svjetski rat, u glavnoj ulozi je Kirk Douglas kao pukovnik koji brani svoje vojnike pred vojnim sudom nakon što su optuženi (njih troje, nasumičnim odabirom od cijele postrojbe) za "kukavičluk pred neprijateljem", nakon neuspjelog i besmislenog pokušaja napada na skoro neosvojivo neprijateljsko brdo. Uglavnom anti-ratna poruka...

Milijunaš

evo zadnja tri:
Eternal Sunshine of the Spotless Mind - prema mnogima najbolji film Jima Carreya u paru s Kate Winslet, a nije ni ona njegova tipična komedija
Cidade de Deus (City of God) - jedan od najboljih filmova koji sam ikad pogledao
i na moju veliku žalost Babylon A.D., živi užas od filma

Seven pounds- will smith briljira!
Slumdog millionare- zasluženo dobio oscara, odlična priča i glumci.
Bolt- crtić za ubiti vrijeme, 4/5.

WATCHMEN - bjezite od toga,zivo s*****

Zadnje sam u laptop šibno RocknRolla. Odličan film.

Battle Planet - također bježite i od ovog filma, osim ako morate pogledati baš svaki SF film koji izađe.
Još sam pogledao The Jacket - predobar film.

Slumdog Millionaire - Izvrstan film, sa klincima koji su briljantno odigrali uloge, a i prica je ne svakidasnja i izuzetno zanimljivo izvedena.
Svakako bih preporucio.

da vincijev kod, valkyrie

zadnji film je hmm..the unborn...horror al nist strasno :(..volim filmove od kojih me tera na wc =)))

Super High Me
doživio sam ga kao dokumentarni film :)

Sinoc sam pogledao:
Danas:
Pogledajte sve, dobri su

domino effect

Pink Panther 2 .

oceanovih 12

Close Encounters of the Third Kind

Sinoc sam pogledao:
Danas:
Pogledajte sve, dobri su

Sinoc sam pogledao:
Danas:
Pogledajte sve, dobri su

ja sam gledao The Day the Earth Stood Still... nisam ga bas takvim ocekivao taj film, ali je radnja zanimljiva i solidna...

ja sam gledao The Day the Earth Stood Still... nisam ga bas takvim ocekivao taj film, ali je radnja zanimljiva i solidna...

pogledajte film inside man triler je predobar film

nemoj očekivat neki uber SF
film je onaj pravi old school, nevin od današnjih kerefeka koje su u filmu samo da bi se što više zgrnulo love..

zadnji sam gledo "operacija Valkirie"
meni je film odličan, sam kaj je kratak i to kaj znas da atentat nije uspio, pa jebiga....
Mozda korisna ideja da svi budemo u toku.
Naravno preporucio bih da ostavite komentar o filmu koji ste gledali tako da i mi ostali steknemo barem neki dojam o filmu i da li se isplati gledati.
EDIT by mod:
Komentar filma obavezan.
Ako stavljate link na IMDB, napišite i naziv filma. Ako napišete naziv, link nije obavezan.