Benchmark

Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Stjepanj uto 20.5.2014 11:30
volegradele kaže...
I ja sam jednom u 3D Mark 13 sa GTX 670 imao Score preko 10K,to je nemoguce,ali eto nešto se zbrljalo,sto,nemam blage!! A ti Stipane nemoj mi glumit nekog gurua za OC,ruku na srce sa svojim komentarima na forumu nisi bas stekao status "znalca",imao si svakakvih ispada,ako znaš kako si ovo napravio podjeli s nama a ne se pravit pametan!!

a onda ok, pitaj druge znalce i neke druge prave oc majstore na nekom drugom forumu!

odustajem od rasprave s vama jer ocigledno nisam po tebi znalac (iako svakodneno dobivam hrpu pm, no nebitno), niti sam pametan, niti cu glumiti nekog overklokera jer ruku na srce to nikad nisam ni dokazao ovdje ne?!{#}

svi imaju ispade pa tako i ja, na kraju krajeva svi smo ljudi

a sto se tice djeljenja informacija to treba zasluziti normalnom raspravom

i za kraj dolazi treca 280x u setup samo za benchanje, ocekujte rezultate ali bez moje rasprave!{#}hvala svima na podrsci!

lp

Stjepanj uto 20.5.2014 11:41
Leopard_st kaže...

Sta se pjenis stjepko, ljudima je rezultat sumnjiv i tocka, ne moras neku dubokoumnu rapsravu pocinjat.

ne pjenim se ja, samo velim kak je, dodite do mene i radite s kompom kaj zelite...kaj je najgore nisam uspio cpu staviti prek 5ghz(ovdje je bio na malih 4,5) jer imam onaj bug s ekranom tj vidim samo 1/4 zbog cf pa nisam mogao fino podesiti oc!no kaj god LP

volegradele uto 20.5.2014 13:01
Stjepanj kaže...
volegradele kaže...
I ja sam jednom u 3D Mark 13 sa GTX 670 imao Score preko 10K,to je nemoguce,ali eto nešto se zbrljalo,sto,nemam blage!! A ti Stipane nemoj mi glumit nekog gurua za OC,ruku na srce sa svojim komentarima na forumu nisi bas stekao status "znalca",imao si svakakvih ispada,ako znaš kako si ovo napravio podjeli s nama a ne se pravit pametan!!

a onda ok, pitaj druge znalce i neke druge prave oc majstore na nekom drugom forumu!

odustajem od rasprave s vama jer ocigledno nisam po tebi znalac (iako svakodneno dobivam hrpu pm, no nebitno), niti sam pametan, niti cu glumiti nekog overklokera jer ruku na srce to nikad nisam ni dokazao ovdje ne?!{#}

svi imaju ispade pa tako i ja, na kraju krajeva svi smo ljudi

a sto se tice djeljenja informacija to treba zasluziti normalnom raspravom

i za kraj dolazi treca 280x u setup samo za benchanje, ocekujte rezultate ali bez moje rasprave!{#}hvala svima na podrsci!

lp

Hrpa PM,daj molim te,nemoj me nasmijavat. Vodimo normalnu diskusiju,kao sto rekoh ako znaš nešto sto mi ne znamo podjeli s nama,ne kužim u čemu je fora??
Stjepanj uto 20.5.2014 13:12

a dobro tebi je to smjesno, drugi shvacaju ozbiljno i ne zele raspravljati javno(samo u 20 dana ravno 110 pm-ova samo tebi za informaciju da shvatis da nisu stvari onakve kakve si ti sebi zabrijo u glavi)...kaj god!{#}

eywa33 uto 20.5.2014 15:01

Ja sam isto najbolji velemaystor u... mislim ono, stjepanj to što pričaš je hvalisanje kuiš? miljon pmova imam, ljudi mi vjeruju...ono, ljudi to ne vole, nitko to ne voli. Možda je istina, i ne sumnjam da nije...al ono, stvarno? nemaš potrebe se pravdat na takav način. 

volegradele uto 20.5.2014 15:30
Stjepanj kaže...
A covjek je pitao, ja odgovorio, on veli lazem i opet sve iz pocetka...isprike ako moji postovi ispadaju da sebe uzdizem to mi nije bila namjera!

Nisam rekao da lažeš,pita i mene moja mala miljun pitanja dnevno razna pitanja pa nisam genije,da si odmah podijelio svoje znanje ne bih ovoliko skrenuli s topica!
Stjepanj sri 21.5.2014 10:54
Patrick_cro kaže...

Evo samo jedan hint koji je moguc uzrok veceg scora, znam da su kod 3dmark 2011 bile bitne latencije memorije tako da probajte malo testirati sa zategnutim latencijama.

vec sam mnogo puta rekao da je memorija najmanje bitna za perfomanse(mislim na vram), ona je tu tek da se napuni texturama i skoro pa za nista drugo! smanjivanjem memorije i neopterecivanjem mosfeta se moze podici core clock koji ce na kraju naravno dati drasticno veci rezultat...jer sto ga manje opterecujete manje temperature naravno, eto "jedan" od mnogih nacina veceg skora!{#}

eywa33 sri 21.5.2014 14:13
Stjepanj kaže...
Patrick_cro kaže...

Evo samo jedan hint koji je moguc uzrok veceg scora, znam da su kod 3dmark 2011 bile bitne latencije memorije tako da probajte malo testirati sa zategnutim latencijama.

vec sam mnogo puta rekao da je memorija najmanje bitna za perfomanse(mislim na vram), ona je tu tek da se napuni texturama i skoro pa za nista drugo! smanjivanjem memorije i neopterecivanjem mosfeta se moze podici core clock koji ce na kraju naravno dati drasticno veci rezultat...jer sto ga manje opterecujete manje temperature naravno, eto "jedan" od mnogih nacina veceg skora!{#}

E sad si me zbunio, al ono definitivno. Prvo, patrick govori o RAM latencijama, ne VRAM (zapravo ne znam ako se uopće može govorit o VRAM latencijama). Ako si to znao, ne znam zašto si citirao njegov post{#} A drugo, ovo o temperaturama i mosfetima...to može bit način za podić klok dodatno i povećat score. Al ako se ne varam, tvoj OC na onom score-u nije bio nešto ekstra, barem ne toliki da opravda nabijeni gpu score. Tako da si me sad totalno zbunio. 

Stjepanj pon 15.9.2014 11:10

evo mali updejt dok je jos 660Ti kod mene:

uspio sam dignuti gpu za jos extra: 80+core, +100mhz mema(odlicna Elpidina) i proc na 400mhz+ vise(3,9ghz sve jezgre){#}

Stjepanj - 9591,  Nvidia Gtx 660 Ti1220/1850mhz, zrak; i7 4770S 3900mhz, voda