thabigjc uto 3.1.2012 11:34
Mile1 kaže...

Da li netko može pogledati da li mi dobro radi hard (samsung F3 naravno)..

Kupio sam ga prije nekih tjedan dana u ADM informatici...tek jucer sam na njega stavio win itd

I iritira me to sto su se svi kunuli u taj F3 kako j**** prekrasno radi i da je full tih, zato sam ga i kupio.

a dobio sam hard koji stvarno je brz al da ga j*** nije tih...dosta cesto se zna cut...ko grebanje neko koje je uzasno iritantno pogotovo kad se cuje iz novog harda, a kad se ne cuje grebanje onda je tih

ovo su moji grafovi od HD tunea, a sto se tice healtha nije nasao ostecene blockove

prema grafovima od vas imam filing da vasi puno mirnije rade, nema tih oscilacija, recimo  grebanje se cuje kod ovih oscilacija (na 12,17,24) na prvoj slici te da li bi mi garancija za to vrijedila?

Hvala

E ovako isto imam taj disk f3 1tb i otkad sam kupio novu maticnu radio mi je probleme tipa te udarajuce igle ali samo dok palim komp...

na netu nasao da je to do amd-ovih ploca pogotovo serije 8xx i 9xx ... link

naravno backupirao sam podatke i digao fw i od onda radi lijepo bez udaranja..

problem je sad sto je seagate kupio samsung i ne mogu pronaci vise taj download link sorry..

lp

moRtal_ze uto 3.1.2012 14:42
moRtal_ze kaže...

imam problem.ne znam sta mi je cinit.jel ovo znaci da se rijesim hdd-a?jel se moze kako popravit?  {#}

niko mi nije pomogao al nema veze.popravio sam problem sa hdd regenerator.sad da i ja ucestvujem.u kakvom je stanju moj hdd? 

Ludnicar pon 26.11.2012 15:41

Ovo je benchmark test kad sam surfao internetom. katastrofa! ova druga sa boljim rezultatima je kad sam pustio sve i pricekao da se test dovrsi. Imam velikih problema sa racunalom stalno se zamrzava na 20ak sekundi i mislim da je glavni problem hard disk jel je star kojih 4,5 godina. Jel normalno da su ovakvi losi rezultati prilikom surfanja?