CPU-Z Benchmark

Nisam stavljao stock kuler od intela od '99 pa ne znam koliko su bučni, ali ako su slični amd-ovim, dobre živce imaš, ili si u slušalicama non stop :P
Imun sam ja na to kad ga od prvog dana držim na full-on Treba ovo đubre ohladit, a žao mi dat pare za cooler. Lako stavit na 4.4GHz pa benchat CPU-Z, da zaigram nešto, temp bi bez problema skočila preko 100°.
Nego ovaj i7 2600k me malo razočarao po ovim benchevima naspram ostalih i7 (4790k svi odreda, i svi na 4.8GHz, sunce vam). Đe je sad još itomic da vidim 3770k?
Šta te i7 2600k razočarao ?!!? Nisam to baš najbolje skužija

Ma očekivao sam veći skor ovdje, samo to :) Single threaded ti je na 5.2GHz ko meni na 4.4, o tom pričam.

Ma očekivao sam veći skor ovdje, samo to :) Single threaded ti je na 5.2GHz ko meni na 4.4, o tom pričam.
Ako nisi primjetio tvoj proc je generaciju mlađi a samim tim i desetak posto jači

Ako nisi primjetio tvoj proc je generaciju mlađi a samim tim i desetak posto jači
Ma sve to stoji, al ovdje me iznenadilo što na 800MHz više imaš jednak single thread perf kao ja. Nisam baš takve usporedbe nigdje vidio pa zato.
A usput, opet 2600k ubija 3570k u gotovo svemu.

Lord_Marko - FX-8320 - 4000 Mhz - Single 938 - Multi 5903
neš mi slab ovaj single core ili se to meni cini?

Lord_Marko - FX-8320 - 4000 Mhz - Single 938 - Multi 5903
neš mi slab ovaj single core ili se to meni cini?
Ne, u redu je single pošto FX nije najbolji u sigle threaded operacijama.

Gamad jedna, bencha se a nitko mi javio nije?! Sad nebute vidjeli moj skor na 6,5ghz

kaj buš ti s tim farcekom?

Ti to meni a?

A ko drugi ima farceke? ajde bas me zanima kaj dualac more.
Morat cu ocito posjetit bios nakon dugo vremena

Evo ljudi jos jedan od mene 5.2ghz http://valid.x86.fr/tbfyf9 malo sam se vise zadao

Gamad jedna, bencha se a nitko mi javio nije?! Sad nebute vidjeli moj skor na 6,5ghz
A baš sam se pitao gdje si ti a nova benchmark tema. Ajde siluj toga Pentiuma već jednom

Evo i mojeg maximuma
pqweasdyxc - fx 6300 4689 - single 1110 - multi 4865
Single je užas!
iskljuci cool and quiet pa onda probaj i multi bi trebao biti puno bolji

Evo i mojeg maximuma
pqweasdyxc - fx 6300 4689 - single 1110 - multi 4865
Single je užas!
iskljuci cool and quiet pa onda probaj i multi bi trebao biti puno bolji
Kad u biosu isključim one power saving opcije onda u overdriveu kad stavim npr 4.5 ghz piše target 4.5, a current je 2.9. i ne želi dići multipiler

A zasto ga ne klokujes iz biosa do nekih 4.5ghz i malo doradis sa overdrivom

A zasto gane klokujes iz biosa do nekih 4.5ghz i malo doradis sa overdrivom
Pogledaj matičnu-užas, dobro da izdrži tih par sekundi za bench i onda vratim na stock

Ja svoj klokam iz biosa do 5ghz i onda doradjujem sa overdrivom

Ja svoj klokam iz biosa do 5ghz i onda doradjujem sa overdrivom
Ali ti imaš super matičnu, a ja šrot

Evo mog maximuma
nicky.sl - i7 2600k - 5200 MHz - single 1613 - multi 6520
Nećemo se tak igrat
buljo781 - i5 3570k @ 4500 - single 1646 - multi - 4855
Stavio i temperature, dalje ne idem bez boljeg coolera.
Koji cooler da uzmem?

Nećemo se tak igrat
buljo781 - i5 3570k @ 4500 - single 1646 - multi - 4855
Stavio i temperature, dalje ne idem bez boljeg coolera.
Koji cooler da uzmem?
Ide dobro taj Ivy I5. Čak si prestigao pericin non K I7-4790 u single thread.

Single thread nije loš, multithread me pati

Penryn - G3258 - 4600MHz - Single 1764 - Multi 1705
kako frajer ima jake jezgre.
brijem da bi na 5.0 sjeo na prvo mjesto za single

Eto vidiš jedan Pentium će ubit naše Devile.
@Penryn: Ide to još više pogledaj Stjepanjov na 5 Ghz.

Nešto što ima ime Devil ne može biti dobro :)
PS. kada uzmes signle i multi i staviš to u prosjek ne može niti jedan navedeni prismrdit devilu :)
npr fx rastura u multiju ali je u single katastrofa, 99% će ovaj pentium biti vrh na single ali multi mu je banana.
Dakle ovdje Devilu nema konkurencije, Volio bih vidjeti i7 3770k ili haswella e ili broadwella ili skylake :) ili do sutra

Eto nek vas Stjepan ruši, moj nije neki primjerak za ganjat 5GHz, vidite da za 4.6ghz traži popriličnih 1.36v.
Nisam stavljao stock kuler od intela od '99 pa ne znam koliko su bučni, ali ako su slični amd-ovim, dobre živce imaš, ili si u slušalicama non stop :P
Imun sam ja na to kad ga od prvog dana držim na full-on
Treba ovo đubre ohladit, a žao mi dat pare za cooler. Lako stavit na 4.4GHz pa benchat CPU-Z, da zaigram nešto, temp bi bez problema skočila preko 100°.
Nego ovaj i7 2600k me malo razočarao po ovim benchevima naspram ostalih i7 (4790k svi odreda, i svi na 4.8GHz, sunce vam). Đe je sad još itomic da vidim 3770k?