Cinebench R15

Zizo----24/7 taktovi----Fx 8350@4.72ghz-----747 cb

Heh,gledat ces mi u guzicu kada sredim OC.
Kad ulovim vise vremena bolje cu se uputit,jer sa svojim logickim postavkama mi se odma rusi,pokenad BSOD,a ponekad bez BSODa restart. :/
kolega oce biti sta od toga ocanja haswella?
razmisljam preci na njega no vidim sve prek 4.6ghz je snjeguljica i 7 patuljaka(bajka:)..

Stvarno a di su ti haswelići?
Moj i7 2600k još uvik s največim klokom i s najboljim rezultatom među 4 jezgrenim CPU-ovima

Ja sam svog digo na 4.4 sa 1.225V,stavim 1.3V za 4.5 i rusi se,cak mislim da mi je ram bio na 2400MHz pa je to jos vise,...
Jednostavno nemam vise volje.
Najrade bi dao nekom komp,pa nek se "igra".
I jos da bude bolje WR u OC 4770K je na mojoj ploci.
lol

Ja sam svog digo na 4.4 sa 1.225V,stavim 1.3V za 4.5 i rusi se,cak mislim da mi je ram bio na 2400MHz pa je to jos vise,...
lol
nema to veze s voljom nego samo s znanjem kolega! steta ! LP

lol
Sa ovako cestim glupim ispadima ispadas mucki provokator.
Ne,ja znam,znam i di je problem.

lol
Sa ovako cestim glupim ispadima ispadas mucki provokator.
Ne,ja znam,znam i di je problem.
ja ne provociram, nego se bavim benchanjem i ocanjem pa prema tome i takmicenjem i sve ide nekako u tom smjeru! ljudi ovdje uvijek misle da svi svakoga provociraju i onda moras forumasima koji to ne prate(bilo teme o tome ili odredene forumase koji se time bave i komentiraju) poput tebe objasnjavati da to nije tako...jer naravno osijecaju da im je njihov skupocijen HW napadnut ili njihovo "ogromno" znanje o doticnom...LP uzivaj

Cime si ga hladis?
Moj ide na 4.4, (1.2),a dalje nepokusavam,zasada...
Izgleda da imas dobar komad!

Evo i moj CB R15
Dual Xeon e5 2690@3.4Ghz, turbo 4Ghz
cbscore 2281
https://www.dropbox.com/s/1ya1z322mmjgt31/Lewis_Xeon_CB15.jpg

nicky.sl - i5 3320M 2,95Ghz - 266
Ako nije problem stavi novi ss, tako da vidim score i na donjoj listi.

Zao mi je al taj laptop vise nije kod mene tako da nemogu stavit drugu slicicu

Sritna vam NOVA GODINA!!!

nek mi netko objasni ovo jer ja sam trenutno zbunjen pokrenuo sam single core test;
a on niti jednu jezgru ne vrti na 100% nego i dalje dijeli na 4 threda... WTF i hebeni haswell
mislim da mu je odzvonilo kod mene....

nek mi netko objasni ovo jer ja sam trenutno zbunjen pokrenuo sam single core test;
a on niti jednu jezgru ne vrti na 100% nego i dalje dijeli na 4 threda... WTF i hebeni haswell
mislim da mu je odzvonilo kod mene....
evo i skor od 150
lp
Zato sto si chekirao da odradi prvo test sa jednom jezgrom, a load se dinamicno prebacuje sa jedne jezgre na druge i tako ide u krug.

mirzet1976 - FX 8320 @5GHz 1.488V - 795cb
kolega tek sad skuzio da si prvi s fx-om, svak cast ajmo pa di su ti fx znam da ih na forumu ima hrpa....skidajte mirzu
Najjači score ikad

nicky.sl - AMD E1-1200 APU 1400Mhz-------45