Stjepanj ned 20.10.2013 18:50
Paradox1 kaže...

Heh,gledat ces mi u guzicu kada sredim OC.

{#}

Kad ulovim vise vremena bolje cu se uputit,jer sa svojim logickim postavkama mi se odma rusi,pokenad BSOD,a ponekad bez BSODa restart. :/

kolega oce biti sta od toga ocanja haswella?

razmisljam preci na njega no vidim sve prek 4.6ghz je snjeguljica i 7 patuljaka(bajka:){#}..

Paradox1 sub 9.11.2013 15:25

Ja sam svog digo na 4.4 sa 1.225V,stavim 1.3V za 4.5 i rusi se,cak mislim da mi je ram bio na 2400MHz pa je to jos vise,...

Jednostavno nemam vise volje.

Najrade bi dao nekom komp,pa nek se "igra".

I jos da bude bolje WR u OC 4770K je na mojoj ploci.

lol

Stjepanj uto 12.11.2013 18:31
Paradox1 kaže...

Ja sam svog digo na 4.4 sa 1.225V,stavim 1.3V za 4.5 i rusi se,cak mislim da mi je ram bio na 2400MHz pa je to jos vise,...

lol

nema to veze s voljom nego samo s znanjem kolega! steta{#} ! LP

Paradox1 uto 12.11.2013 21:47
Stjepanj kaže...
Paradox1 kaže...

lol

Sa ovako cestim glupim ispadima ispadas mucki provokator.{#}

Ne,ja znam,znam i di je problem.

Stjepanj uto 12.11.2013 23:53
Paradox1 kaže...
Stjepanj kaže...
Paradox1 kaže...

lol

Sa ovako cestim glupim ispadima ispadas mucki provokator.{#}

Ne,ja znam,znam i di je problem.

ja ne provociram, nego se bavim benchanjem i ocanjem pa prema tome i takmicenjem i sve ide nekako u tom smjeru! ljudi ovdje uvijek misle da svi svakoga provociraju i onda moras forumasima koji to ne prate(bilo teme o tome ili odredene forumase koji se time bave i komentiraju) poput tebe objasnjavati da to nije tako...jer naravno osijecaju da im je njihov skupocijen HW napadnut ili njihovo "ogromno" znanje o doticnom...LP uzivaj{#}

Stjepanj pon 3.3.2014 13:20

nek mi netko objasni ovo jer ja sam trenutno zbunjen{#} pokrenuo sam single core test;

a on niti jednu jezgru ne vrti na 100% nego i dalje dijeli na 4 threda...{#}  WTF i hebeni haswell{#} mislim da mu je odzvonilo kod mene....

evo i skor od 150

lp

Leopard_st sri 12.3.2014 11:46
Stjepanj kaže...

nek mi netko objasni ovo jer ja sam trenutno zbunjen{#} pokrenuo sam single core test;

a on niti jednu jezgru ne vrti na 100% nego i dalje dijeli na 4 threda...{#}  WTF i hebeni haswell{#} mislim da mu je odzvonilo kod mene....

evo i skor od 150

lp

Zato sto si chekirao da odradi prvo test sa jednom jezgrom, a load se dinamicno prebacuje sa jedne jezgre na druge i tako ide u krug.