mika2210 sri 25.3.2009 08:32
vexx5555 kaže...
mika2210 kaže...

Evo sad sam vidio ovu temu i nemogu se suzdrzati od komentara...

U hrvatskoj se "Tunning" svodi da lijepljenje plastike na branike i pragove, stavljanje naljepnica u obliku plamena iza prednjeg kotaca itd.

Zalosno ali istina...

Ljudi nalijepe 25 kg plastike na auto i misle da su face jer imaju "spojlere" na autu, osobno, meni od takvih tjuninga ide na povracanje...

Od auto koji serijski odlicno izgledaju naprave rugobe, najvise takvih tjuninga sam vidio na Calibrama, a i opcenito tjuninzi Opela su prica za sebe...

Isto vrijedi i za Volkswagene...

Meni je osobno najljepse vidjet auto bez spojlera, sa nekim lijepim felgicama, mozda koji centimetar spusten, zatamnjena stakla i to je to...

Ako se ljudi zele uvjerit kako dobro auto moze izgledat bez spojlera neka dodju na parking zagrebackog velesajma 4. i 5. travnja kada se odrzava susret Alfista...

Opel je drek za tuniranje (osim možda stare Tigre),VW je ofucan,ima ih previše. Zna se da su Alfisti ljudi koji bolesno vole svoj auto. Da ne bi neko reko da vrijeđam Alfe-ali su najbolje Giulieta Sprint i GTA.Pozz!
 Istina da su zadnje praveAlfe bile sa Transaxle ovjesom i zadnjim pogonom, ali ni ove malo novije nisu za bacit, recimo 145 QV, kakvu imam i ja, 2.0 T.S. 150 konja, a auto ima oko 1000 kg...
Leti......
mika2210 uto 31.3.2009 16:42
vexx5555 kaže...

E mika,svi auti sa 1000 kg ti lete i zabavni su. A koliko je stara ta tvoja Alfa? Jel 93-96?

97' je 145-ica, a imam i 156-icu, 1.6 TS, ona je 2001', neide ko 145-ica, al drzi cestu da to nije normalno...
mika2210 uto 31.3.2009 16:42
BORN kaže...

Ovo je za mene tuning. Lik je znao dolaziti kod frenda tu blizu mene pa sam viđao ovaj auto dok se još radio.

Meni ove zadnje lampe nikak ne odgovaraju...
vexx5555 sub 4.4.2009 20:07
BORN kaže...

Ovo je za mene tuning. Lik je znao dolaziti kod frenda tu blizu mene pa sam viđao ovaj auto dok se još radio.

Jadan ti je taj tvoj tuning.Stav hrvatske tuning zajednice jest da takvi polu-auti nemaju ovdje prođu.Pozz!
vexx5555 ned 12.4.2009 14:23
mika2210 kaže...

Ovo je po meni Tuning...

Auto je malo odmaknut od serijskog - spusten je 4 cm, stavljene su 17" felge, i jos par sitnica...

Sve u svemu, lijepo za vidjet, a nije upadljivo...

[IMG]http://i43.tinypic.com/25p235g.jpg[/img]

Inace, ovo je moj auto Smijeh

Imam par ideja ako sam shvatio što želiš napraviti od auta-tzv. clean look,zar ne? Bilo bi super kada bi odstranio kvake,maknuo znak(makni samo onu značku na kojoj piše Alfa Romeo,ostavi obruč),jedan lijepi inox auspuh i niskoprofilne gume. To bi ti trebalo biti to! Pozz!!!!
mika2210 uto 14.4.2009 11:54
vexx5555 kaže...
mika2210 kaže...

Ovo je po meni Tuning...

Auto je malo odmaknut od serijskog - spusten je 4 cm, stavljene su 17" felge, i jos par sitnica...

Sve u svemu, lijepo za vidjet, a nije upadljivo...

[IMG]http://i43.tinypic.com/25p235g.jpg[/img]

Inace, ovo je moj auto Smijeh

Imam par ideja ako sam shvatio što želiš napraviti od auta-tzv. clean look,zar ne? Bilo bi super kada bi odstranio kvake,maknuo znak(makni samo onu značku na kojoj piše Alfa Romeo,ostavi obruč),jedan lijepi inox auspuh i niskoprofilne gume. To bi ti trebalo biti to! Pozz!!!!
 Neeeee...
Ideja je bila ( i jos je ) da auto bude sto vise serijski, da lijepo izgleda sa što manje preinaka...
Meni ovi detalji koje si ti nabrojao podizu izgled auta, jer je sve u istom tonu ( zmigavci, kvaka, felge... )
Zasad je na autu promijenjeno : felge, stavio sam krace opruge pa je auto za oko 4cm nizi i puno bolje drzi cestu, bocni zmigavci koji su bili zuti sad su bijeli, stavio sam zmijice ispod zmigavaca ( logo Alfa kluba ), malo sam auspuh sredio ( inox nastavak) , kaj se motora tice, napravljen je komplet servis motora, sve je promijenjeno i nedavno sam stavio Simotinu gljivu da malo dobijem na zvuku, a i bolje vuce na niskim okretajima, ovjes je takodjer kompletno sredjen...
U planu je zatamnit stakla, promijenit prednje farove jer su ovi lagano mutni, stavit xenone, mozda protočni zadnji lonac...
Uglavnom, nikakve drastične promjene jer mi je auto super ovako kako je...
Hacker-ri uto 14.4.2009 15:14
BORN kaže...

daj mi reci sta je tu tunirano osim onog jadnog zadnjeg kraja.
Bolje da ga je pustio kako je i bio
hyko sri 15.4.2009 12:24
tommy2103 kaže...

Nisam ni ja ljubitelj kiča,al autor nije nis posebno odredil kakve slike trebaju biti. preferiram ovak nesto,bez divovskih naljepnica,samo felgice neki body i to je to.

evolution :) i impreza sti :)  to mogu samo japanci tako nesto osmislit.... savrseno... jeste vidjeli test od lancer evolution FQ 400 od top gear.a ? :D  (5 sezona, epizoda 7)   ;)
El Maniachi ned 19.4.2009 12:31
hyko kaže...
tommy2103 kaže...

Nisam ni ja ljubitelj kiča,al autor nije nis posebno odredil kakve slike trebaju biti. preferiram ovak nesto,bez divovskih naljepnica,samo felgice neki body i to je to.

evolution :) i impreza sti :)  to mogu samo japanci tako nesto osmislit.... savrseno... jeste vidjeli test od lancer evolution FQ 400 od top gear.a ? :D  (5 sezona, epizoda 7)   ;)
 2 po meni najdraza auta... i naravno BMW
Tuborg_Green uto 26.5.2009 14:23

bok...evo ovako htjeo bih narucit ovo na ovoj adresi http://www.vroombox.com/  al ne znam nisam nikad to radio iz druge države naručivao nit imam account neki online nit ista....pa ak bi mi neko nekako mogao pomoći, da se javi...

evo moje pile

CASSPER uto 2.6.2009 19:56

decki moji ja neznam jel vi znate kakva je odgovornost sa tuningom auta ja sam imao punta 97.g. sa 1.2 16ventila i 85 konja sa aktivnim ovijesom stabilizatorima amortizera ventilirajuci disk na sva 4 kotaca abs zracne jastuke centralno na danjinac electro podizace uglavnom za americko trziste je radjen auto je tezak1200kg u odnosu na standardni model koji je tezak 800kg to je velika razlika e ali meni nije bilo ni to dovoljno pa sam stavio chip od 115konja mogao sam raditi svasta jel je motor full ignition otisao u servis i ugradio  orginal knfilter i tamo su mi postelali kompjutor na motoru i ventile prilagodili tom tuningu auto je trosio 6.5 litara kad sam ga ganjao ko vrag svoju mamu i bio sam zadovoljan jer je iso 250na sat obrtomjer mu je isao na 8500 nesto nevjerovatno napred sam imao dunlop 14cola i 195gume a odzada dunlop 14 cola 210 nisam htio metat spojlere jer je to bezveze htio sam staviti jos alu felge ali nisam stigao uglavnom kupio sam si smrt imao sam prometnu ja sam isao od 150 do 170kilometara na sat tako je vijestak procijenio evo vam slike pa pogledajte sta sam napravio od tog ljepog auta30.12.2008.sam stradao a jos i danas sam na stakama fali mi malo crijeva i organa obadvije noge su bile strgane plus kuk i zdjelica 14 rebara prsni kos nos mi je bio otkinut i pukla mi je lubanja katstrofa hocu reci da mozete tunirati aute i ljepiti slicice ali decki i cure pamet u glavu kd sjedate u takvo sta jer se sranje desi za sekundu ja cu si opet kupiti takvog puntica i sredit cu ga opet ali vise se nevozim vise od 80 pazite se za volanom skoro sam ja ostao bez obitelji tj oni bez mene bas sam budala bio

vexx5555 pon 29.6.2009 19:47
CASSPER kaže...

decki moji ja neznam jel vi znate kakva je odgovornost sa tuningom auta ja sam imao punta 97.g. sa 1.2 16ventila i 85 konja sa aktivnim ovijesom stabilizatorima amortizera ventilirajuci disk na sva 4 kotaca abs zracne jastuke centralno na danjinac electro podizace uglavnom za americko trziste je radjen auto je tezak1200kg u odnosu na standardni model koji je tezak 800kg to je velika razlika e ali meni nije bilo ni to dovoljno pa sam stavio chip od 115konja mogao sam raditi svasta jel je motor full ignition otisao u servis i ugradio  orginal knfilter i tamo su mi postelali kompjutor na motoru i ventile prilagodili tom tuningu auto je trosio 6.5 litara kad sam ga ganjao ko vrag svoju mamu i bio sam zadovoljan jer je iso 250na sat obrtomjer mu je isao na 8500 nesto nevjerovatno napred sam imao dunlop 14cola i 195gume a odzada dunlop 14 cola 210 nisam htio metat spojlere jer je to bezveze htio sam staviti jos alu felge ali nisam stigao uglavnom kupio sam si smrt imao sam prometnu ja sam isao od 150 do 170kilometara na sat tako je vijestak procijenio evo vam slike pa pogledajte sta sam napravio od tog ljepog auta30.12.2008.sam stradao a jos i danas sam na stakama fali mi malo crijeva i organa obadvije noge su bile strgane plus kuk i zdjelica 14 rebara prsni kos nos mi je bio otkinut i pukla mi je lubanja katstrofa hocu reci da mozete tunirati aute i ljepiti slicice ali decki i cure pamet u glavu kd sjedate u takvo sta jer se sranje desi za sekundu ja cu si opet kupiti takvog puntica i sredit cu ga opet ali vise se nevozim vise od 80 pazite se za volanom skoro sam ja ostao bez obitelji tj oni bez mene bas sam budala bio

Vidiš da se ovdje nitko OZBILJNO (osim mene) ne zanima za tuning pa nema brige.

Gman sri 15.7.2009 20:11
BannedOnThisForum kaže...
El Maniachi kaže...

imam ja dosta slika tuniranih automobila..

ovom golfu kecu, ubrzanje od 0-60 mph je negdje oko 17 sek?

a kako ti znas???americke table na njeme...Iznenađen

NinoZDS čet 3.7.2014 21:21

Za manje od godinu dana punim 18, ove godine polazem vozacka ce me cekat na stolu...e sad cim polozim vozacki to ljeto bi radio (taxiro sa ocem) i uzeo bi si neko auto...u pocetku sam mislioo uzet neku bembaru ali ipak sam se odlucio za neko starije auto sa tuningom od cca 3.5 some eura...otac mi trenutno vozi skodu octaviu 1.6glx 97 godiste ima preko 700.000 kilometara (motor kao nov, ne trosi nista ulja) uglavnom mislio sam uzet takvo auto, jedno 5 godina mladje s 200.000 kilometara za nekih 20.000kn + tuning vec imam u glavi kako bi to brutalno izlgedalo isto tako bi ga i iznustra sredio pa makar me doslo 5 soma eura, e sad me zanima vase misljenje o tome svemu...