ph3nom_gamer sub 20.4.2024 09:56

Soundbar JBL BAR 300 PRO 

Vs

Soundbar Philips TAB7807

Ovaj JBL je skuplji za 100 eura i dolazi bez subwoofera ali je 5.0

Što vi mislite? Spojio bih ga na phillipsov Tv 55pus8818 (ima eARC).

Nisam nikada imao soundbar pa nemam pojma koje su karakteristike najvažnije.

Pero pon 1.7.2024 09:54

Gledam da si nabavim neki soundbar s obzirom da sam kupio i novi tv.
Jel mislite da je SAMSUNG HW-Q600C overkill za dnevni boravak od 15 kvadrata u stanu? Ima nešto bolje u tom rangu?

kratos091 pon 7.10.2024 12:00

Uzeo na kraju taj LG S60TR, ali preko njuške, za nekih 180€.

Razlika u odnosu na TV više nego vidljiva (čujna?), čak više kod glazbe nego kod filmova, ali tu moram provjeriti puštam li ispravne formate itd.

Nego, trenutno mi zadnji sateliti stoje na radijatoru, preblizu jedan drugome i kauču itd., pa tražim neki stalak za zvučnike. Trebao bi biti samostojeći, ne da mi se bušiti zid, a i onda bi se žice vidjele, ovako mogu ići kroz stalak ili barem biti zipane uz njega.

Kod nas ne nalazim ništa pametno pa sam gledao na amazonu, možda ovako nešto:
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CCJMFH7D/ref=ox_sc_act_title_2?smid=AD9VWJQUFQXSJ&psc=1

ili

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B002HZHUCW/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A29DOFAS4LL21V&psc=1

nekako više naginjem na ove OUUTMEE jer mi se čini da bi možda mogao provući i power cord kroz stalak.

Ima li tko nešto slično? Treba li na nešto posebno paziti?

kratos091 sri 23.10.2024 23:52

Ako pričamo o LG S60TR, bežični su u smislu da ne moraš povezati woofer i satelite na soundbar, komuniciraju bežično, ali napajanje je i dalje potrebno za soundbar i jedan od satelita (drugi se spaja audio kabelom na ovaj satelit koji je spojen na struju).

Zaporožac pet 25.10.2024 14:59
R3nchi kaže...

Cobansko pitanje.. Ako su bezicni ,kako se napajaju onda??

POsto cu 99% uzet tcl c805 a on ima prdac a ne zvucnike samo bi htio nesto da imam normalan zvuk iz tv..

Ha..

Napajaju se tako da svaki satelit ima svoj kabel koji ide u struju 

Imam SAMSUNG  HW-Q930C, pa sam morao dovući produžni iza kutne garniture, da mi sateliti imaju struju.

R3nchi sub 26.10.2024 14:07

Nece zena nikakve kablove po stanu...

Zato bi i isao na neku jednostavnu kombinaciju soundbar i mozda wofer i to je to...

Nemam neke pre velike zahtjeve samo da mi ne prdi iz tv zvucnika,tj da je zvuk soundbara  bolji od toga

Mazzy sub 2.11.2024 16:58

Pozdrav ljudi. 

imam Sony bravia xr80 i kupio sam soundbar ht a 8000. 

imam aplikaciju na mobitelu i npr kada gledam netflix sa dolbyatmos, pokazuje mi nor dolby ali 48hz. Zar to ne bi trebalo da bude vise? Do 120 je podrzano

error_666 sub 2.11.2024 17:32

Vj nije pisalo 48Hz nego KHz. To je skroz drugo i radi se o audio postavci, 120Hz je frekvencija osvježavanja video signala tj vezano je za sliku , a ovo 48KHz što si vidio je tkzv 'audio sample rate" , pored njega ima npr slabiji 24 KHz, 96KHz jači itd itd , da sad ne idemo previše u detalje.
Ugl, to je sve kako treba , ne beri brigu .

Mazzy sub 2.11.2024 17:42

Koji sam ja glupan🙈

znam sta je stopa osvjezavanja ali mi je ovaj u radnji govorioo Hz i da podrzava do 100 ili vise .... i ja dosao kuci, sve namjestio, a tamo 48 stoji. Pa razmisljam, zar ne bi trebalo vise hahaahhaahahah. zamjenio sam jer smo u tom trenutku o soundbaru pricali .... nema soundbar veze sa stopom osvjezavanja haha

hvala uglavnom : )

Najbrži čet 21.11.2024 11:40
tintin kaže...

Molim preporuku soundbara za upariti sa LG OLED 65C4/55C4

LG DS90QY sam upario sa 55" C2 📺, kupio kad je uletila akcijska cijena na Amazonu. Ili njega ili DS95QR kako je kolega naveo, a taj soundbar 🔊 što dobiješ uz TV prodaj na oglasima.