JuXo uto 25.3.2025 09:14

U Japanu sam i mogu uzeti 15 Ultra 16/512GB za 1000 eura novi sim free. Uzeti ili ne? 

Vidim i Iphone 16 Pro Max za istu cijenu, sta uzeti? Kamera je bitna, trenutno imam S23 Ultra sa kojim sam i vise nego zadovoljan, ali bi ga dao zarucnici a sebi uzeo novi

zvonac uto 25.3.2025 10:09
JuXo kaže...

U Japanu sam i mogu uzeti 15 Ultra 16/512GB za 1000 eura novi sim free. Uzeti ili ne? 

Vidim i Iphone 16 Pro Max za istu cijenu, sta uzeti? Kamera je bitna, trenutno imam S23 Ultra sa kojim sam i vise nego zadovoljan, ali bi ga dao zarucnici a sebi uzeo novi

Ajfon pored 15U nema kaj tražit ako govorimo o fotkanju.

Osobno, ak je fotkanje u pitanju, onda šaomi.

A i ostale stvari su na strani šaomija ako pričamo o hardveru a ima ih.

JuXo uto 25.3.2025 10:24

To sam i ja mislio, imao sam prije Xiaomi Mi 10T Pro koji ona jos koristi, i jos pokoji Xiaomi prije tako da sam navikao na OS, u meduvremenu presao na Samsung ali mi se ovaj Xiaomi bas svida, pogotovo cijena. (Iphone mrzim opcenito, imam jedan koji koristim za posao samo )

Nescafe sri 26.3.2025 15:30

mah, meni je to premalo. Ultra treba bit veća, šira, al ajd kom paše kompaktiniji dobar izbor

I ova grba muljava iza, mislim da bi stalno packao, mozda i smetala malo, mozda bi se naviknul brzo.

Al mob kao mob super

millennial jučer 14:24
Nescafe kaže...

mah, meni je to premalo. Ultra treba bit veća, šira, al ajd kom paše kompaktiniji dobar izbor

I ova grba muljava iza, mislim da bi stalno packao, mozda i smetala malo, mozda bi se naviknul brzo.

Al mob kao mob super

ne valja kad je prevelik, ne valja kad je premalen  ali sad ozbiljno, manji je CIJELIH 2mm po širini i 1.5mm po dužini od najvećeg iphone i samsunga. e ako nekome to radi nekakvu razliku onda stvarno ne znam što bi rekao.

ono što je mene za početak ugodno iznenadilo je kako je dobro izbalansiran mobitel, bilo me malo strah da će ta grba sa kamerama vući mobitel prema napred, ali ne, niti malo, ako stavite mob na prst točno na sredinu on je savršeno u balansu. veliki plus za ovo. drugo grba je na prvu malo čudna, ali kad se navikneš onda je u biti i korisna jer prst točno dođe do nje, kao do nekakvog rubnika koji blokira da prst klizi dalje. treće, maskica koja se dobije sa mobom je po meni previše kruta, plastična i poprilično skliska, brzo ću je zamijeniti drugom. dizajn i ergonomija mobitela su odlični, uzeo sam srebrno-crnu verziju i meni osobno je jedan od najljepših mobitela. najradije ne bi stavljao nikakvu masku na njega, šteta je sakriti mob.

nisam još ništa isprobao na njemu, nemam vremena, ali budem u narednim danima.

Nescafe jučer 19:44

A čuj uži je zericu i od 25+, koji ima 6.7" ekran kao i 15 ultra, 25ultra ima 6.9", onda tak možemo i još malo manje pa smo na 6.5" i tak, osjeti se to osjeti. Ja bi uzeo Ultru plus da postoji od 7.1" ekran, al mi foldovi ne igraju previše, jer bi to brzo potrgal. Netko ne želi ultru jer mu je preširok i tak.

Grba vjerujem ne smeta dok ga koristis okomito, više kad ga zarotiraš, gledaš filmove, igraš nešto..

Magician1 jučer 22:21

Žalosno je da ljudi iz Srbije mogu dobiti 4 mjeseca Spotify Premium besplatno kupnjom Xiaomi mobitela, a mi ne

The promo applies in the following markets: France, Germany, Hong Kong, Indonesia, Japan, Malaysia, Mexico, Poland, Spain, Taiwan, Thailand, Turkiye, the United Kingdom, Brazil, Nigeria, Kazakhstan, Egypt, Colombia, Philippines, Peru, Hungary, Austria, Argentina, Greece, Chile, Singapore, Czechia, United Arab Emirates, Vietnam, South Korea, and Serbia.

However, it only applies to earbuds and smartwatches in these countries: Croatia, Lithuania, Moldova, Paraguay, and Panama.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_15_owners_can_get_4_months_of_free_spotify_premium-news-67112.php

Novice jučer 23:30
Magician1 kaže...

Žalosno je da ljudi iz Srbije mogu dobiti 4 mjeseca Spotify Premium besplatno kupnjom Xiaomi mobitela, a mi ne

The promo applies in the following markets: France, Germany, Hong Kong, Indonesia, Japan, Malaysia, Mexico, Poland, Spain, Taiwan, Thailand, Turkiye, the United Kingdom, Brazil, Nigeria, Kazakhstan, Egypt, Colombia, Philippines, Peru, Hungary, Austria, Argentina, Greece, Chile, Singapore, Czechia, United Arab Emirates, Vietnam, South Korea, and Serbia.

However, it only applies to earbuds and smartwatches in these countries: Croatia, Lithuania, Moldova, Paraguay, and Panama.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_15_owners_can_get_4_months_of_free_spotify_premium-news-67112.php

Zašto je žalosno da to mogu ljudi iz Srbije ali ne iz recimo Vijetnama?

Magician1 danas 07:47
Novice kaže...
Magician1 kaže...

Zašto je žalosno da to mogu ljudi iz Srbije ali ne iz recimo Vijetnama?

Htio sam reći da smo i mi trebali kao i Srbi dobiti 4 mjeseca besplatno Spotify Premium kupnjom Xiaomi mobitela