Windows XP Black Edition

Nikako ti ne bi preporucio....natrpani kojekakvim nepotrebnim smecem. Simpaticno prvih 20 min, kasnije ti dodje da se zveknes iza usiju!

Pretpostavljam da se radi o nekakvoj piratskoj verziji sa nekakvim dodacima. Moze biti da je nekaj dobro, a moze biti da ne valjaju nis. Provjeri pa javi ostalima ;o)
EDIT: Malo sam progooglao, bjez od toga...

Nepotebno i bez veze.
Brzo će ti dosaditi, a onda ćeš samo imati prenatrpane Windowse u kojima neće biti gušt raditi.
Rađe instaliraj klasičan XP pa dodaj sam šta želiš.
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

Nikako ti ne bi preporucio....natrpani kojekakvim nepotrebnim smecem. Simpaticno prvih 20 min, kasnije ti dodje da se zveknes iza usiju!

Piratska verzija XP-a sa dodatnim programima.
Ostavi se toga.

Instalirao ga i nakon 2 dana ga zbrisao, uspori komp do bola i prenatrpa ga. Ne preporučujem
P.S. ako želiš vidjet kakav je instaliraj neki virtualizacijski softver i probaj iz prve ruke.

Preporučam windowse xp Performance Edition.Koga zanima neka malo progugla.

Probao sam taj Black edition, užas. Previše smeća koje ti apsolutno ne treba, a komp ti se vuće. Radije probaj windows xp unnatended edition (englesku verziju po mogućnosti). Mislim da će svi znati na što mislim kad kažem Limun Windowsi

Može li se sve to napraviti s nLite?

Većinu da, ali za neke stvari još uvijek se malo uhvatiti pisanja koda.

Dolaze sa hrpom finih programa koji svi odreda fino ferceraju i funkcioniraju sa službenim updateima.
Ima nesto torjanaca i virusa među "fixevima" ali toga se lako riješiš.
Ja nisam primjetio usporenje, radi isto (brzo) kako i svi prazni XP winblowsi.
Dojdu podeseni nestandardno nakon instalacije pa početnik se lako izgubi, malo mreza, malo fale neke sitnice koje "hakeri" obično miču, no sve se da vratiti, ručno ili sa priloženim Tuneupom.
Postoji DVD i CD verzija razlika je u priloženom piratiziranom softveru. Ako ne nabaviš neku frišku verziju, onda ti je to glupo instalirati jer su ti korisne sitnice zastarjele, kao npr K-lite codec pak i sl.
Ako nisi iskusan bolje ti je instalirati prazne winblowse, jer ti se ne bu svidilo.

XP Performance Edition isto ne valja nista.
Najbolje instalirati normalne Windowse i raditi s njima što želiš i po potrebi.
A Black Edition meni ne valja nista. Prenatrpano i presporo je sve to.

Vi pričajte šta hočete ja imam black edition 2010 i zadovoljan sam s njim uopće ne usporava komp

Slazem se po meni najbolji windows ja koristim 2007 ...
I sto su gore neki naveli prenatrpan programima .... Nije tacno jer ti sam sebi mozes birati koji program oces ...

Ja sam to probo i za 2 h maknuo odmah..

Da stvarno su katastrofa, samo na Startup-u odmah iskoče 4 nepotrebna programa koji jedu rame 30%, KATASTROFA!
Ja preporučujem Windows 7, mrvicu su zahtjevniji od XP-a, ali vrijedi

ne volim modirane windowse jer to je modirano rade instaliraj original i onda ih si sam modiraj... a i ja drzim ono neka radi kako treba biti a ne da sada modiram brutalno sistem....

ne volim modirane windowse jer to je modirano rade instaliraj original i onda ih si sam modiraj... a i ja drzim ono neka radi kako treba biti a ne da sada modiram brutalno sistem....
I zbog toga si dizao temu staru godinu i par dana?

kako ste vi ljudi shebani, pa pustite covjeka neka pise ako hoće i u temi staroj 5 godina ko mu brani ako tema nije zakljucana......................
tema je trebala odavno pod kljuc ali admini se prave blesavi ubiti ne prave se oni jesu blesavi

preporucujem posto ga imam pa ima mogucnosti novih verzija kao:IE 8,Windows Media Player 10,ali nema MSPAINT,GAMES

Hehehe... tema stara dve i pol godine.. i još se nismo dogovorili jel Black XP valja ili ne..
Ak imaš star komp - preporučujem Preformance Edition, 18 procesa, kul.
Ak imaš mašinu, stavi klasične prozore i gotovo.

Ljudi a gdje bih ja mogao taj windows black edetion jer sam sve prosao i nemogu ga naci ali da je iso...Ispričavam se sto spam pravim...hvala
Imate li kakvih iskustva sa Windows XP Black Edition? Znate li uopće što je to? .... Planiram instalirati ih ali ne znam da se ne bi sjb...