Windows

Windows XP Black Edition

Scorpyo čet 6.3.2008 08:46

Pretpostavljam da se radi o nekakvoj piratskoj verziji sa nekakvim dodacima. Moze biti da je nekaj dobro, a moze biti da ne valjaju nis. Provjeri pa javi ostalima ;o)

EDIT: Malo sam progooglao, bjez od toga...

Danny_HR čet 6.3.2008 09:18

Nepotebno i bez veze.

Brzo će ti dosaditi, a onda ćeš samo imati prenatrpane Windowse u kojima neće biti gušt raditi.

Rađe instaliraj klasičan XP pa dodaj sam šta želiš.

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Groza čet 6.3.2008 09:47
somi7 kaže...

Nikako ti ne bi preporucio....natrpani kojekakvim nepotrebnim smecem. Simpaticno prvih 20 min, kasnije ti dodje da se zveknes iza usiju!

U potpunosti se slažem (znam iz iskustva) !

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD2600XT, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
system32 sub 8.3.2008 20:04
somi7 kaže...

Nikako ti ne bi preporucio....natrpani kojekakvim nepotrebnim smecem. Simpaticno prvih 20 min, kasnije ti dodje da se zveknes iza usiju!

Tako je...ostavi se ti toga...instaliraj običan WinXp...bio sam instalirao taj Black Edition i ništ posebno...
Cika Jova Zmaj pet 14.3.2008 18:37

Probao sam taj Black edition, užas. Previše smeća koje ti apsolutno ne treba, a komp ti se vuće. Radije probaj windows xp unnatended edition (englesku verziju po mogućnosti). Mislim da će svi znati na što mislim kad kažem Limun Windowsi  Smijeh

guzzman pet 14.3.2008 19:16

Dolaze sa hrpom finih programa koji svi odreda fino ferceraju i funkcioniraju sa službenim updateima.

Ima  nesto  torjanaca  i  virusa  među  "fixevima" ali  toga  se  lako  riješiš.

Ja  nisam  primjetio  usporenje,  radi  isto (brzo) kako  i  svi  prazni  XP winblowsi.

Dojdu podeseni nestandardno nakon instalacije pa početnik se lako izgubi, malo mreza, malo fale neke sitnice koje "hakeri" obično miču, no sve se da vratiti, ručno ili sa priloženim Tuneupom.

Postoji  DVD  i  CD  verzija  razlika  je  u  priloženom  piratiziranom  softveru. Ako ne nabaviš neku frišku verziju, onda ti je to glupo instalirati jer su ti korisne sitnice zastarjele, kao npr K-lite codec pak i sl.

Ako  nisi  iskusan  bolje  ti  je  instalirati  prazne  winblowse, jer ti se ne bu svidilo.

Torp3do ned 25.7.2010 18:15
codec kaže...
Vi pričajte šta hočete ja imam black edition 2010 i zadovoljan sam s njim uopće ne usporava komp

Slazem se po meni najbolji windows ja koristim 2007 ...

I sto su gore neki naveli prenatrpan programima .... Nije tacno jer ti sam sebi mozes birati koji program oces ...

Weky sub 7.8.2010 08:23
Lacko kaže...

ne volim modirane windowse jer to je modirano rade instaliraj original i onda ih si sam modiraj... a i ja drzim ono neka radi kako treba biti a ne da sada modiram brutalno sistem....

I zbog toga si dizao temu staru godinu i par dana?

Bernard Huky Hux ned 8.8.2010 00:12

kako ste vi ljudi shebani, pa pustite covjeka neka pise ako hoće i u temi staroj 5 godina ko mu brani ako tema nije zakljucana......................

tema je trebala odavno pod kljuc ali admini se prave blesavi ubiti ne prave se oni jesu blesaviCool

prle_zg pon 29.11.2010 21:02

Hehehe... tema stara dve i pol godine.. i još se nismo dogovorili jel Black XP valja ili ne..{#}

Ak imaš star komp - preporučujem Preformance Edition,  18 procesa, kul.{#}

Ak imaš mašinu, stavi klasične prozore i gotovo.{#}