WINDOWS 8.1 poboljšanja u odnosu na WINDOWS 8

evo jedna verzija kako to napraviti
https://drive.google.com/file/d/0Bz84qLbLcqMFY2xhNzJ1aGo1Umc/edit?usp=sharing
tema je drugačija ali smisao je isti.

Rad je tek ono od 22. do 29. stranice.
Cijeli uvod od 20 stranca je po većini profesora (pisao sam nekim kolegama sa drugih fakulteta pssssst :)) predug, većina traži od 10 do 15 stranica seminara, znači sa uvodom i zaključkom od 15 do oko 20 stranica.
Mislim da, ukoliko si na fakultetu informatičke struke, na striktno inofrmatički (softverski/OS) orijentiranom kolegiju, nisi trebao toliko opširno pisati o Windowsima već se držati striktno teme, dok neke stvari koje opisuješ već spadaju pod opću kulturu i nije ih potrebno isticati.
Može se ukratko spomenuti promjene u strukturi OS-a kroz verzije i što su nadogradnje donijele u prošlosti u odnosu na prvo izdanje dotičnog OS-a. Naravno ako neke promjene iz pre-XP vrzija Windowsa nemaju logične poveznice sa temom onda ih nije potrebno niti isticati. Dakako može se u zaključku ili kao zadnja točka usporediti prijašnje nadogradnje pa na tome donijeti predviđanja za buduće naodgradnje no to također treba biti mnogo kraće od same teme.
Većina kolegija koji su ključni dio semestra, znači da nije neki jezik, pedagoški predmet ili izborni kolegij, apsolutno se fokusira na samu tema kolegija i nije poželjno pretjerano udaljavanje sa teme obrade, pogotovo jer u većini slučajeva ono iz čega se tema proširila je već trebalo znati i uzeti kao temeljno znanje, dok se ono u što se tema kolegija širi često obrađuje u višoj instanci tog kolegija u slijedećim semestrima (2, 3) ili u posebnim predmetima.
Tema je trebala biti koliko se i u kojoj mjeri promjenilo u nadogradnji sustava koji je u osnovnoj verziji već bio mnogo veća promjena od prijašnjih verzija, Win 8 donosi više promjena nego što je donio Win 7 u odnosu na Vistu/Xp.
Zbog toga je tema zanimljiva jer se može analizirati u kojem je smjeru (koji je promjenjen po prvi puta od Win XP-a i njegove kućne orijentiranosti nauštrb poslovnijih Win 2000) Microsoft krenuo sa Win 8, dok se sa Win 8.1. mogu dobiti rezultati koliko je MS ustajan u tim promjenama te jesu li one uopće prihvaćene kao novi kurs razvoja OS-a ili se krenulo u modifikacije po željama korisnika.

Na kraju krajeva, promjeni naziv seminarskog iz "razlike između windowsa 8 i windowsa 8.1" u "evolucija korisničkog sučelja u OS Windows" i rad je dobar. I napravi tweakove, tipa prored (kako kaže phoenix), slike ostavi i u zaključku se posveti sažetku rada (evolucija).
Daj, uozbilji se! Očigledno nikada nisi napravio seminarski rad! Tema za seminarski rad mora da se prijavi a svaka promjena teme MORA biti odobrena od strane profesora ili asistenta.

Pozdrav
Instalirao sam windows 8.1 ( prvi pu ) i svaki put mi nakon što upalim računalo pokazuje standardni desktop ( kao na ostalim windowsima, ako me razumijete ) , pa moram svaki put kliknuti na prozor da bi dobio onaj START MENU windowsa 8
Mene zanima da li mogu namjestiti da mi glavno bude ono sučelje START MENU-a?
Nadam se da ste me shvatili što sam htio reći :)
Ako ne pitajte pa ću probati pojasniti
Hvala unaprijed

Pozdrav
Instalirao sam windows 8.1 ( prvi pu ) i svaki put mi nakon što upalim računalo pokazuje standardni desktop ( kao na ostalim windowsima, ako me razumijete ) , pa moram svaki put kliknuti na prozor da bi dobio onaj START MENU windowsa 8
Hvala unaprijed
Instaliraj windows 8 i imaš to.
JK, Right-click the Taskbar > Properties > Navigation tab > Uncheck "When I sign in [...] go to the desktop instead of Start". @(C) Psythik

Pozdrav
Hvala unaprijed
Da...znam za to..... samo me zanimalo di da ovdje uključim...mora negdje biti
nemam pojma ...svugdje sam tražio....
kako god...hvala što si odgovorio... .)

Pozdrav
Hvala unaprijed
Wow,molim te pročitaj moju poruku još jednom :D

Pozdrav
Hvala unaprijed
Wow,molim te pročitaj moju poruku još jednom :D
O bože kako nisam vidio ostatak poruke... lool
Vrijeme za spavanje...heheh

O bože kako nisam vidio ostatak poruke... lool
Vrijeme za spavanje...heheh
Ma ne, kad sam uspio zguglati pošto nisi niš odgovorio sam uredio post.
Na kraju krajeva, promjeni naziv seminarskog iz "razlike između windowsa 8 i windowsa 8.1" u "evolucija korisničkog sučelja u OS Windows" i rad je dobar. I napravi tweakove, tipa prored (kako kaže phoenix), slike ostavi i u zaključku se posveti sažetku rada (evolucija).