windows 7 transformation pack for windows xp

ovako instaliro sam win7 transformation pack na winxp i ikone su velike dali se mogu smanjit da ne budu onako ogromne.hvala unaprijed
najdes si folder options... ja sam davno na staroj kanti imao taj tranfsormation pack tako da mi je sve mutno i mogo sam smanjit ikone....

a jel nemogu onako da kliknem na ikonu drzim ctrl i kruzicem na misu okrecem da se smanje

a jel nemogu onako da kliknem na ikonu drzim ctrl i kruzicem na misu okrecem da se smanje
barem je tako moguce u sedmici... nista oznaceno, ctrl+scroll....
@marin ti svako malo nes napravis tom svom kompu a cesto ti je opis situacije los. okani se corava posla. a i ona tema "Nesto pisti" je vec odavno u arhivi...

nije na kompu vec na laptopu a ono sto je pistalo bilo napajanje lose sad je sve dobro

Vidjeces problema kad ti dosadi taj transformation pack pa kad ga budes htio skinuti...sa njima uvijek neke muke i sistem nikad vise nije ono sto je bio prije njih.

s tim transformaciskim pisderijama zapravo usporavas komp... to ce biti jos uvjek xp samo ce mu se izgled promjenit.

Može li mi neko pomoći: kad se konektujem na internet, a idem preko mozile prvo se pojavi kvadratić na kojem piše "stranica pri chrome://winamptoolbar kaže:
titile undefined" i dok ne kliknem na "u redu" ne mogu dalje. To me jako nervira, kako ga maknuti?

oke hvala svima na pomoci

KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU WINDOWS 7 SERVICE PACK 1 I SERVICE PACK 2 ILI 3? I KOJE JE BOLJE?

KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU WINDOWS 7 SERVICE PACK 1 I SERVICE PACK 2 ILI 3? I KOJE JE BOLJE?
Razlika je jednostavna, ne postoji service pack 2 ili 3 za windows 7
postoji samo service pack 1
i iskljuci caps lock kad pises..

kao sto je kolega rekao ima samo sp1 no, imas recimo 32 bitne i 64 bitne winse.
ovako instaliro sam win7 transformation pack na winxp i ikone su velike dali se mogu smanjit da ne budu onako ogromne.hvala unaprijed